מידע עוד אחת לאוסף

Mike Bikov

מנהל אתר
103,264
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,264
12,426

"אם יש יותר מדי קלוריות בארוחה, הוא אוגר אותם בשומן"

שמעתם? אם אתם עושים IF תהיו שמנים מתים בגלל שאכלתם 3K קלוריות בארוחה, נו נו נו....

נערך לאחרונה:
דיאטנית קלינית, כולן עקרות בית משועממות שהחליטו להרוויח קצת כסף.
צריך לאסור על אנשים כאלה לחלק עצות.

זה "כושר מתחיל כאן" האלה עוד פעם שנותנים במה לשטויות (פעם קודמת זה היה עם יאיר להב)
עצוב לראות שיש לי חברים בפייסבוק שנמצאים בקבוצה הזאת גם

• פותח/ת השרשור
מישהו שלח לי את זה לדעת מה "דעתי", הפסקתי לגלוש בקבוצה הזו ממזמן, הבנתי שלהתווכח עם אנשים חסרי ידע שחושבים שמחקרים הם מדע אקזוטי והתזונאים הללו הם המדע האמיתי חסר טעם וביזבוז זמן.

איזה ילד מעפן
שימצא איפה אמא שלו מחביאה את השוקולדים ויפרק את כל הארון

היא השקיעה ... היא נתנה לו קורנפלקס עם חלב !!!
ואו ... איזה השקעה ....

זה באמת הרג אותי. היא טרחה וטרחה וטרחה והוא אכל רק שני ביסים. כפוי טובה הילד הזה.

דיאטניות (ועוד ספורט) שמנות זה אחד הדברים המרגיזים ביותר.

זה באמת הרג אותי. היא טרחה וטרחה וטרחה והוא אכל רק שני ביסים. כפוי טובה הילד הזה.

דיאטניות (ועוד ספורט) שמנות זה אחד הדברים המרגיזים ביותר.

היא סך הכל פקידה טיפשה שמעתיקה תפריטים שקיימים כבר 30 שנה.
למה היא צריכה להיות בכושר?

איך היא יודעת כמה זה יותר מדי קלוריות?

זה מזכיר לי
לא הצלחתי להירדם וראיתי תכנית בריאות מאוחר בלילה 🙄
והייתה שם תזונאית והיא דיברה בהקשר של תזונה לפני באמצע ואחרי פעילות
קיצר
היא דיברה על זה שצריך לאכול אחרי פעילות חלבונים ופחמימות ונתנה דוגמא של 2 פרוסות לחם עם גבינה והיא הסבירה כמה זה יהיה טוב וכיף לנו וחשוב כי זה ממלא את מאגרי הגליקוגן.

נו באמת
2 םרוסות לחם יעשו משהו למאגרי הגליקוגן?
מוזר שהיא לא דיברה בכלל על שומן. מה עם שומנים, לא קיימים?
היא תמיד נתנה את הדוגמאות של השתי פרוסות לחם כדוגמא לארוחה (עם גבינה לבנה כמובן).

יש לאנשים קטע כזה לציין תופעה (כמו השמנה, או ריקון וחידוש גליקוגן) אבל לא ממש להעמיק ולהסביר מה זה בדיוק. פשוט לחשוב שזה קורה כשבעצם זה לא.

• פותח/ת השרשור
אנשים אוהבים לדבר ב"מושגים" כדי שיחשבו שהם מבינים, הבעיה מי שבאמת מבין על מה הם מדברים יודע שאין קשר בין הרכב המילים שהם פלטו כרגע למה שבאמת קורה.

בכלל עצוב שאותם הורים שמרגילים את הילדים שלהם לשבת שעות מול טלויזיה ומחשב במקום לעשות איזשהי פעילות גופנית אחר כך מתחילים לספור את הקלוריות שהילדים אוכלים ונכנסים לסרטים מכל שוקולד מזדמן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית