הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה זה המכשיר החרטא הזה?

• פותח/ת השרשור or24
  • פורסם בתאריך

or24

משתמש פעיל
354
7
נק' מוניטין:
723
354
7
הביאו לחדר כושר לפני כמה זמן מכשיר כזה שאתה עולה עליו (עולות במיוחד נשים) וזה מרעיד אותך וכביכול הפעולה הזאת אמורה לשרוף קלוריות/לחטב...

עבודה בעניים, מישהו מכיר ויש לו משהו טוב להגיד על עליו ? 😃

אל תסביר...
מה אני אגיד לך שבא אלי בים חמישי איזה מישהו ואמר לי "אתה בטח על אבקות וכאלה לא?"
אז אמרתי לו שכן, אז הוא אמר לי "יופי נו זה מנפח" אז אמרתי לו שזה בדיוק כמו טונה או קוטג' פשוט אני לא מצליח להגיע לכמות חלבון שאני צריך אז אני שותה שייק.
אז הוא אמר לי "כן אבל זה לא אותו דבר זה יותר מנפח ת'שריר וזה" אז פשוט אמרתי לו שיש מצב שהוא צודק אני לא יודע.
וזהו ככה ממשיכים באימון

כן, ייתכן שבזוויות מסויימות הוא יגרום לנשים מסויימות לחוות אורגזמה, אכן מכשיר חשוב.
😆
אפשר גם לישון עליו.
באים שוכבים על מזרון שמים את הרגליים על המכשיר ואם מישהו שואל - אומרים שאתם משחררים שרירים תפוסים. זה מצוין לימים חמים כשבבית אין מזגן ורוצים להתרענן קצת במזגן של המכון.

😆
אפשר גם לישון עליו.
באים שוכבים על מזרון שמים את הרגליים על המכשיר ואם מישהו שואל - אומרים שאתם משחררים שרירים תפוסים. זה מצוין לימים חמים כשבבית אין מזגן ורוצים להתרענן קצת במזגן של המכון.

🤩

יש עוד משהו שאת רוצה לספר לנו ?

זה? 😣

070906-powerplates.jpg

המכשיר פועל על רטט,כך שניתן לווסת את הרמה על פי "רמת המתאמן".
ניתן לבצע עליו תרגילים.

ובאופן כללי הוא לא שווה שום דבר.
האוכלוסייה היחידה שהייתי שוקל להעלות אותה על המכשיר הם מטופלים עם תסמינים נוירו-מוטוריים,בעיקר אלו שסובלים מרמה מסויימת של היפוטונוס שרירי.
כל השאר,אלו שיכולים לשבת על כסא ולעבור לעמידה בלי להשען במשהו ו\או ליפול,שילמדו לעשות סקוואט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית