נק' מוניטין:
58,703
- 103,264
- 12,426
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תכלס?
מגיעה לה. אישה טיפשה.
מי אמר שזה פסול? תגדיר פסול. לא אמרו שזה פסול בחוק.
אבל אתה יצור חי. אתה מכיר יצור חי שפוגע בעצמו בכוונה? איך לקרוא לזה? טיפשות?
אתה אדם מאמין? מאמין באלוהים? הדבר הכי קדוש שיכול להיות עוד לפני הרבנים והאפיפיור השרלטן או לנשק את המזוזה זה גוף שלך. אני לא אומר שצריך להתנזר ממין ולא לשתות וללכת לחיות בהרים, אבל בחיאת להגיע למשקל כזה?
מכל היבט שתסתכל על זה, פיזי, ביולוגי, דתי או אנערף זה דבר טיפשי לעשות.
אם היא מוצאת את יותר סיפוק בלאכול עוגות מאשר לראות את הבת שלה נולדת כנראה שהיא צריכה סטירה רצינית לפרצוף.
תכלס?
מגיעה לה. אישה טיפשה.
אתה אדם מאמין? מאמין באלוהים? הדבר הכי קדוש שיכול להיות עוד לפני הרבנים והאפיפיור השרלטן או לנשק את המזוזה זה גוף שלך. אני לא אומר שצריך להתנזר ממין ולא לשתות וללכת לחיות בהרים, אבל בחיאת להגיע למשקל כזה?
אם היא מוצאת את יותר סיפוק בלאכול עוגות מאשר לראות את הבת שלה נולדת כנראה שהיא צריכה סטירה רצינית לפרצוף.
תכלס?
מגיעה לה. אישה טיפשה.
וואו זאת תגובה שווה מוניטין.
ההודעות של שניכם נהיות מפגרות יותר מיום ליום, ובתדירות גבוהה יותר מיום ליום. אני ממליץ להרגע.
אני לומד ממך. הרי חוץ מלזרוק בדיחות ציניות לאוויר אין לך יכולת חשיבה משל עצמך :🙁
טוב אני טס לחול לשבועיים.
להתראות לפורום. לבינתיים 🙌
אני חושבת שהתגובה שלך באה קצת מאוחר מדי. אה כן, היא גם שטחית.תכלס?
אני לומד ממך. הרי חוץ מלזרוק בדיחות ציניות לאוויר אין לך יכולת חשיבה משל עצמך :🙁
תכלס?
מגיעה לה. אישה טיפשה.
אתה מכיר בעלי חיים שמנים? ראית משהו כזה פעם? אם היית מפעיל איזה תא אפור במוח שלך ולומד קצת, היית רואה שיצורים בטבע דווקא אוגרים מזון כמה שהם יכולים. וגם הגוף שלך בנוי ככה. יש יצורים בטבע שאגירת המזון שלהם הופכת אותם ממש ל-obese, ויש אנשים עם בעיות נוירולוגיות או כימיות שמגיעים למצבים קיצוניים. וזה מבלי להיכנס לתיאוריות אבולוציוניות כאלה או אחרות. זה לא הכל "תסתמי את הפה שלך יא שמנה".
אבל נדמה לי שאני מדבר לקיר, אתה לא מציג יכולות חשיבה מגוונות במיוחד.
נו באמת. מי דיבר על זה שאין בעלי חיים שמנים?
זה כמו שאני אגיד לך "יש בעלי חיים שאוכלים רק צמחים ויש להם מסת שריר גדולה".
זה אומר שמה שקורה אצלהם יכול לקרות אצלך?
אתה ואני זה לא דב, ולא גורילה. מה שהם עושים לא מתאים לנו.
זה שיש דובים וחיות שחיות במקומות קרים במיוחד הן בנויות לתפקד עם אחוזי שומן גבוהים.
בן אדם לא אמור להיות במשקל של 200 קילו של שומן. אבל העיקר שהיא אגרה מזון. זה כנראה הציל אותה.
מה הקשר בין אגירת מזן לבין לשקול 200 קילו?
כולכם צבועים, LEAVE KMAN ALONE!!!
חיים, אולי אתה לא מבין, אבל בעלי חיים כאלה כמו שהוא דיבר עליהם, בטבע הם מתים מהר מאוד. לעומת זאת בחברה המעוותת של היום, מאלצים את גלגל החיים שלהם להמשיך להתגלגל! האישה הזו קיבלה את אשר מגיע לה, לפי דינו של הטבע, מוות. תחשוב על זה, סטיבן הוקינגס היה מת ממזמן אם לא כיסא הגלגלים האידיוטי ההוא. בטבע, הוא לא היה שורד שניה. אם הגוף שלו מספיק טיפש כדי להיות נכה, כנראה שזה מה שמגיע לו - מוות! במקרה שלו זה בכלל קיצוני, הרי הנכות שלו גם מונעת ממנו לחייך:
![]()
אתה באמת רוצה להגיד לי שלתועבה כזו מגיע לחיות?
בוא אני אסביר לך. אתה טענת שאף יצור חי לא יעשה לעצמו נזק - טענה שגויה לחלוטין, אגב, כי אחרת קשה לך להסביר איך חיות מגנות בחירוף נפש על הצאצאים שלהם, איך בנאדם משתטח על רימון בשביל להציל מחלקה ואיך אנשים מתאבדים - ואני אמרתי לך שדווקא אגירת שומן היא דבר שמתפרש אבולוציונית כתמיכה בחיים, לא כניסיון לפגוע בהם.
דבר שני, אין לך שום סימוכין לכך ש"בן אדם לא אמור להיות במשקל של 200 קילו שומן". מה זה אמור? אתה קבעת? החברה? הברירה הטבעית? האסתטיקה? אם תגיד שאנשים מתים מזה, אז אני אזכיר לך שאנשים לא מתים מזה, אלא מתים מסיבוכים שנובעים מזה - בדיוק כמו שאנשים מתים מסיבוכים שנובעים מג'וגינג.
דבר שלישי, אם לאישה הזאת היו בעיות הורמונליות/נוירולוגיות/פסיכוטיות, ואני מהמר שאכן היו לה, אז האכילה המסיבית דווקא באה כדי לתמוך בהמשך קיומה, כיוון שכאב/רעב/חסך כלשהו מכניס את הגוף לטראומה, והגוף מפרש טראומה כדבר רע.
יוצא שבשום סעיף לא ממש אמרת דבר חוכמה, אלא קבעת שהיא טיפשה מעצם אי יכולתה לסתום את הפה - ובעצם מפני ש"אתה" או ה"חברה" קבעתם שהיא טיפשה. אבל היי, לסתום את הפה זה קשה מאוד, גם כשאין באמת מה לומר.
תגיד לי אתה מטומטם?
מה זה גוף טיפש לשרוד בטבע מה אתה בהישרדות?
ואתה לא מתבייש לקרוא לבן אדם שיותר חכם ממך תועבה?או לקרוא לכל בנאדם תועבה?ההורים שלך חינכו אותך?
אני מתנדב בבית אבות ועוזר לאנשים זקנים שלא יכולים להעיף את הזבוב שיש להם על האף,מה אתה מציע?להעלים עין ולהרוג את כולם?
בהיסטוריה טעויות קרו כי העלימו עין והתעלמו,צריך להגיד תודה שהיום יש מכונים מקומות ומכשירים שעוזרים לאנשים האלה
תתעורר,אתה חי ב121 ,לא בתקופת הסלע