הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה + חדש ;)

• פותח/ת השרשור Yotam
  • פורסם בתאריך

Yotam

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
-10
6
0
אהלן אנשים =]
אני חדש פה
אז ככה
קוראים לי יותם
בן 17 [עוד ממש מעט]
1.75
71ק"ג [משקל]
12.5% שומן
מתאמן כשנה
מטרה "עיצוב וחיטוב הגוף"
אז ככה כן יש לי גוף יפה מאוד [לא בקטע של להשויץ] ואני רוצה להרחיב את המטרה שלי ולעלות עוד מסה [רוב המשקל שלי זה שריר וכמובן איברים 😉]
עכשיו ישלי חדר כושר בבית מאובזר ואני עובד לבד, הרוב זה משקולות חופשיים ואני רוצה לעלות את הנפח של האימון מבחינת עצימות עכשיו יש לי בעיה אני עובד לבד בחדר כושר מכיוון שהוא פרטי
אז אולי יש עצות לאיך לעובד לבד ולעלות את נפח האימון מבחינת עצימות כי אני לא רוצה להגיע למצב שאני נפצע
אם זה היה מכשירים לא היה לי בעיה :S
מקוה לעזרה
🆘

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
יש לי מולטי טריינר שאני אני עובד על השרירם של הגב עם פולי עליון, עושה חתירה עם פולי לחזה[פולי אמצעי], קרוס אובר, עובד על ה הבייספס עם פולי תחתון, כתפיים פולי תחתון, ודחיקה יש לי בו גם
עכשיו בקטע הזה אין לי ממש הבעיה כי זה סוג של מכונה, אני מתכוון לדחיקה ולמשקולות החופשיים אולי יש לכם עצה של לעבוד מול קיר ליד קיר לעשות איזהמ שהו לשפר בטיחות, כי אני רוצה להגיע למצב של כישלון בשריר כדי לעלות עוד קצת מסה בחזה קצת ידיים וכתפפים.
בקשר לאוכל
אני קם בבוקר אוכל פרוסה עם גבינה צהובה טונה ולחם מלא ולבסוף פרי אחריי שעתיים-3 הולך להיתאמן
אחריי האימון לחם לבן משתדל עוף/בשר ממש ממש טיפה טונה ואורז או תפוח אדמה או כל פחמימה שמתשלבת לי עםה ארוחה ולבסוף פירות/ירקות לאחר מכן בסביבות 4 אוכל עוד קצת חלבון ממש קצת [יחסית] ועוד פחמימות ובערב ארוחה של סלטים וגבינות.
אני לא צורך אבקות ואני לא מאמין באבקות אני מאמין בטבע ;)

אהלן אנשים =]
אני חדש פה
אז ככה
קוראים לי יותם
בן 17 [עוד ממש מעט]
1.75
71ק"ג [משקל]
12.5% שומן
מתאמן כשנה
מטרה "עיצוב וחיטוב הגוף"
אז ככה כן יש לי גוף יפה מאוד [לא בקטע של להשויץ] ואני רוצה להרחיב את המטרה שלי ולעלות עוד מסה [רוב המשקל שלי זה שריר וכמובן איברים 😉]
עכשיו ישלי חדר כושר בבית מאובזר ואני עובד לבד, הרוב זה משקולות חופשיים ואני רוצה לעלות את הנפח של האימון מבחינת עצימות עכשיו יש לי בעיה אני עובד לבד בחדר כושר מכיוון שהוא פרטי
אז אולי יש עצות לאיך לעובד לבד ולעלות את נפח האימון מבחינת עצימות כי אני לא רוצה להגיע למצב שאני נפצע
אם זה היה מכשירים לא היה לי בעיה :S
מקוה לעזרה
🆘

יש לי מולטי טריינר שאני אני עובד על השרירם של הגב עם פולי עליון, עושה חתירה עם פולי לחזה[פולי אמצעי], קרוס אובר, עובד על ה הבייספס עם פולי תחתון, כתפיים פולי תחתון, ודחיקה יש לי בו גם
עכשיו בקטע הזה אין לי ממש הבעיה כי זה סוג של מכונה, אני מתכוון לדחיקה ולמשקולות החופשיים אולי יש לכם עצה של לעבוד מול קיר ליד קיר לעשות איזהמ שהו לשפר בטיחות, כי אני רוצה להגיע למצב של כישלון בשריר כדי לעלות עוד קצת מסה בחזה קצת ידיים וכתפפים.
בקשר לאוכל
אני קם בבוקר אוכל פרוסה עם גבינה צהובה טונה ולחם מלא ולבסוף פרי אחריי שעתיים-3 הולך להיתאמן
אחריי האימון לחם לבן משתדל עוף/בשר ממש ממש טיפה טונה ואורז או תפוח אדמה או כל פחמימה שמתשלבת לי עםה ארוחה ולבסוף פירות/ירקות לאחר מכן בסביבות 4 אוכל עוד קצת חלבון ממש קצת [יחסית] ועוד פחמימות ובערב ארוחה של סלטים וגבינות.
אני לא צורך אבקות ואני לא מאמין באבקות אני מאמין בטבע ;)

LOL

• פותח/ת השרשור
התכונתי גוף יפה מבחינת תוצאה בעיניים שלי מבחינת
וזה למה רשמתי חיטוב ועיצוב הגוף ב " "
ומה מצחיק ב לעלות את הנפח של האימון מבחינת עצימות ?
ולהגיע לכישלון של השריר כדי לקבל היפרטרופיה ?
מה מצחיק פה ?

זה שאתה חושב שאתה יפה זה נפלא אבל לא רלוונטי
נפח ועצימות זה מושגים מוגדרים, עצימות זה %מRM1
נפח זה סטיםXחזרותXמשקל -> ככה אתה מקבל את הנפח של האימון שלך

עצימות ונפח באים על חשבון השני ככה שאתה יכול לעבוד או בעצימות גבוה נניח סטים של 3 חזרות עם משקל כבד
או בנפח גבוה נניח סטים של 8 חזרות עם משקל בינוני

לא צריך להגיע לכשל, אתה צריך לעבוד ללא כשל וכל אימון להוסיף משקל למוט

מה המצחיק פה שאתה נכנס ורושם הודעה בלי שטרחת לקרוא קצת בפורטל, לעשות חיפוש בפורום
הכל כבר רשום

• פותח/ת השרשור
ווואייי ואתה לא טורח לקרוא
אני יודע את כל החרא הזה כבר !!!
השאלה הייתה אם אני עובד לבד איך לעזאזל אני יכול לעלות משקלים שלא אינ גייע למצב נגיד בסט האחרון שאני לא יוכל להרים תמשקל אז אולי יש לאנשים טיפים שאני לא ימות בדרך לתוצאה -.-
לא משנה תודה אם אנשים כמוך לא כדאי לפתוח אשכולות במקום לעזור שמים סמיילי צוחק וזהו אתה מלך העולם העיקר שאתה "מבין"

אי אפשר לעשות בנצ' לבד אלא אם יש לך כלוב ואתה מקשית את הגב וצריך למצוא את הגובה המתאים למוטות בטחון

אם יש לך שאלה ספציפית תשאל אותה: "איך אפשר לעבוד בלי ספוטר בבנצ' ?"
זיינת תשכל אז אני לא מבין מה אתה רוצה

ואתה לא מבין אם אתה רושם משפט כזה: אולי יש עצות לאיך לעובד לבד ולעלות את נפח האימון מבחינת עצימות*

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית