הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 220 קילו פוש פרס...

יש בערוץ שלו סרטון של סנאץ' 200 קילו מהברכיים שהוא מרים בקלות. למה הוא לא מנסה לנפץ שיאי עולם בהרמות אולימפיות? יש לו סרטונים של דברים שלא הייתי מאמין. פרסים וג'רקים וסנצ'ים למינהם. לא להאמין.

igorek, כפי ששאלתי מקודם, למה לעזאזל הוא לא מנסה לנפץ שיאי עולם בהרמות אולימפיות?! הג'רק של ה-270 קילו הוא פשוט לא יאומן.

igorek, כפי ששאלתי מקודם, למה לעזאזל הוא לא מנסה לנפץ שיאי עולם בהרמות אולימפיות?! הג'רק של ה-270 קילו הוא פשוט לא יאומן.
בעבר הוא התחרה בהרמת משקולות אבל מסיבה כלשהי לא צירפו אותו לנבחרת האולימפית (הוא טוען שבגלל פוליטיקה) ומאז הוא מתחרה בעיקר בסטרונגמן.
אני לא חושב שיש לו הרבה סיכוי לשבור שיאי עולם; מאז שהוא עזב את הרמת המשקולות הוא אמנם התחזק בכל תרגילי הכוח אבל התוצאות שלו בהנפה ודחיקה ירדו והן די רחוקות כרגע משיאי העולם (לדחוק 270 מאחורי הראש זה כמובן מטורף אבל זה עדיין לא קלין & ג'רק, הוא אף פעם לא עבר את 250 בתחרות וגם זה בתחרויות מקומיות ברוסיה ולא בזירה הבינלאומית). אני לא חושב גם שהוא יצליח לעבור בדיקות סמים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית