ייעוץ שמן קוקוס

• פותח/ת השרשור biker
  • פורסם בתאריך

biker

משתמש קבוע
1,863
619
נק' מוניטין:
600
1,863
619
עקב ההמלצות הרבות של בנצרום לשמן קוקוס החלטתי להזמין מחו''ל,מה גם שאני שומר כשרות וניתן לטגן עם השומן הזה בשר וזה יקפיץ אותו בכמה רמות.
ראיתי בויטה קוסט 2 סוגים של שמן קוקוס,שמן קוקוס רגיל ושמן קוקוס בתולה.
http://www.vitacost.com/Jarrow-Formulas-Organic-Coconut-Oil
http://www.vitacost.com/Jarrow-Formulas-Extra-Virgin-Organic-Coconut-Oil
ואם אני עושה הזמנה מויטה אז שווה להביא עוד דברים.
מישהו ראה דבר שימושי או מגניב ששווה להזמין?
אני הולך להזמין את השמני קוקוס,לקטאז,מלטונין,אבץ,מגנזיום,ובלנדר עם כדור.
יש לי אבקת חלבון,שמן דגים,ויטמין D,ויטמין C,מולטי ויטמין,סידן ומגנזיום ובטח עוד כמה דברים ששכחתי.

תודה על התשובה!
אבל ממה שאני הבנתי שומן חד בלתי רווי הוא כביכול
נחשב שומן "בריא" (כמובן שגם שומן רווי חשוב)
תקן אותי אם אני טועה אז מבחינת בריאותית עדיף את החמאה

אי אפשר להגיד שאחד יותר בריא מהשני. באופן כללי כדאי לגוון כמה שיותר את התזונה שלך (במסגרת הדברים המומלצים) לכן אני ממליץ להשתמש בשניהם (ובשמן זית ובשומן של חיות).

חמאה היא שילוב של שומן רווי ושומן חד בלתי רווי (בערך 60% רווי ו- 25% חד בלתי רווי). זה שונה משמן קוקוס שהוא כמעט רווי לחלוטין.
בחמאה יש גם מוצקי חלב (חלבונים) שיכולים להוות בעיה לאנשים שיש להם רגישות לחלב (אלרגית) ובמקרים קיצוניים לרגישים ללקטוז. בבישול צריך להיזהר לא להגיע לטמפרטורות גבוהות מדי כי אז המוצקי חלב נשרפים (חמאה חומה עם ריח של אגוזים בהתחלה ואז ריח של שרוף). אפשר להצליל חמאה (להפריד את המוצקים) ואז מקבלים גי (ghee) שהוא שמן מוצלח יותר לבישול (ההודים והצרפתים משתמשים בזה הרבה).

אישית, אני משתמש גם וגם. ברוב הבישולים אני משתמש בשמן קוקוס, אבל יש דברים שהטעם של החמאה הולך איתם מצוין כמו ביצים. אפשר גם לערבב את שניהם באותו תבשיל.
איך מצלילים? זה סיפור? איך זה שלא מוכרים גי ככה בחנויות?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

and it's very important when selecting ginger that you select it in the shape of an animal or a plant or a flower. I've chosen camel shaped ginger

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית