הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שמן CBD

• פותח/ת השרשור Avanti
  • פורסם בתאריך

Avanti

משתמש קבוע
1,090
829
נק' מוניטין:
1,116
1,090
829
שוקל להתחיל לקחת כמו תוסף תזונה, קראתי המון כתבות ממקורות די אמינים שהחומר משכך כאבים, עוזר לישון ובכללי יש לו המון סגולות רפואיות אחרות אז למה לא אבל אני לא יודע מתי זה נכון ומתי זה תוכן שיווקי ואם יש לזה צד שלילי שאני לא מכיר.
מישהו במקרה משתמש באופן קבוע ויכול לחוות דעה?

אל תקנה מהארץ ,יקרנים ,אפשר להזמין מחו''ל
גיליתי שהדבר הזה משתן,הייתי לוקח כל יום לפני השינה,הייתי קם כמה פעמים בלילה להשתין,כשהפסקתי זה עבר,ראיתי שלעוד כמה אנשים הייתה תופעה כזו.
שיפר את השינה אבל הרס אותה עם כל הקטע של הפיפי.
משכך כאבים,אבל שמן קנאביס משכך הרבה יותר טוב.
לקחתי CBD גם ב VAPE,מרגישים את ההשפעה מהר יותר,מרגיע כזה ואפשר לעשות הכל כרגיל בניגוד לקנאביס.

קניתי בשיקגו בטיול האחרון שלי, אפילו פלסבו לא הרגשתי ממנו.
קניתי חומר מאוד איכותי, עם 50 מ"ג אני מרגיש טיפה רגוע יותר. לא שווה את הכסף, תורם לשינה פחות מאמבטיה חמה.

• פותח/ת השרשור
אל תקנה מהארץ ,יקרנים ,אפשר להזמין מחו''ל
גיליתי שהדבר הזה משתן,הייתי לוקח כל יום לפני השינה,הייתי קם כמה פעמים בלילה להשתין,כשהפסקתי זה עבר,ראיתי שלעוד כמה אנשים הייתה תופעה כזו.
שיפר את השינה אבל הרס אותה עם כל הקטע של הפיפי.
משכך כאבים,אבל שמן קנאביס משכך הרבה יותר טוב.
לקחתי CBD גם ב VAPE,מרגישים את ההשפעה מהר יותר,מרגיע כזה ואפשר לעשות הכל כרגיל בניגוד לקנאביס.

מאיפה אפשר להזמין? חיפשתי ב-iherb וכל מה שמצאתי זה קוסמטיקה.
ידוע שקנאביס משתן, כשאני מעשן אני משתין כמו חמור אבל זה לא מפריע לי כי זה באמת מרגיע, משרה תחושה טובה, משכך כאבים ומשפר את השינה אז זה סביל מבחינתי אני פשוט לא שותה לפני השינה ומתרוקן לפני שאני נרדם.
וואלה לא ידעתי שיש הבדל בין שמן קנאביס לבין שמן cbd, בשמן קנאביס יש THC אני מניח לא? מעדיף את האופציה הלא ממסטלת אם יש כזאת, ממליץ על שמן CBD בשביל כל מה שציינתי למעלה מהניסיון האישי שלך? מה המינון שאתה לוקח ובאיזה תדירות?

קניתי בשיקגו בטיול האחרון שלי, אפילו פלסבו לא הרגשתי ממנו.
קניתי חומר מאוד איכותי, עם 50 מ"ג אני מרגיש טיפה רגוע יותר. לא שווה את הכסף, תורם לשינה פחות מאמבטיה חמה.

וואלה? אם בחו"ל מוכרים את זה במחיר נורמלי אז אנסה בלי קשר אבל דווקא שמעתי המון ביקורת חיובית על זה, תהיתי לעצמי אם אפשר להרוויח את כל היתרונות של הקנאביס בלי להתמסטל כל יומיים כי זה יכול להיות מצוין, סה"כ לא מחפש להתמסטל כמו שאני מחפש לישון טוב ולשכך את הכאבים הנוראיים שאני מרגיש לאחרונה שנובעים מתקופה לחוצה ומעייפת, ניסיתי מדיטציות ניסיתי מלטונין שום דבר לא באמת עוזר יותר מדי בסופו של דבר רק הקנאביס מצליח לעשות משהו.

וואלה? אם בחו"ל מוכרים את זה במחיר נורמלי אז אנסה בלי קשר אבל דווקא שמעתי המון ביקורת חיובית על זה, תהיתי לעצמי אם אפשר להרוויח את כל היתרונות של הקנאביס בלי להתמסטל כל יומיים כי זה יכול להיות מצוין, סה"כ לא מחפש להתמסטל כמו שאני מחפש לישון טוב ולשכך את הכאבים הנוראיים שאני מרגיש לאחרונה שנובעים מתקופה לחוצה ומעייפת, ניסיתי מדיטציות ניסיתי מלטונין שום דבר לא באמת עוזר יותר מדי בסופו של דבר רק הקנאביס מצליח לעשות משהו
תנסה, אין לך מה להפסיד.
אבל אל תבנה על זה יותר מידי.
הייתי מוכר לך את שלי, אבל זה לא חוקי למכור בארץ.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית