הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דדליפט -- > מוט -- > מחליק :|

ilayzror

משתמש פעיל
410
0
נק' מוניטין:
19
410
0
ברור לי שהבעיה היא באחיזה שלי ואני עוד לא רוצה להשתמש ברצועות אחיזה.
שאני עושה דדליפט זה תמיד בא אחרי אימון גב בעיצמות די קשה [בשבילי] , אימון יד קידמית ועוד סקוואט [שבזמן האחרון לא ביצעתי] אבל עדיין.

הקושי הוא לא במאמץ אלא פשוט המוט בורח לי באמצע הסט ואני מרגיש שאני מחזיק אותו עם האצבעות. כבר פעם הוא החליק לי על הריצפה לפני סייום הסט. מה אני יכול לעשות? להוריד פשוט משקל?

אני לא הולך לשנות תוכנית אימונים אני רק צריך כמה טיפים.

בגלל האי השלמת הסטים האמסטרינג שלי בקושי עובד. כבר חשבתי להוסיף עוד תרגיל להאמסטרינג :|

כן. זה גם יהיה קשה יותר (המשקל) כי הוא לא יקפוץ מהרצפה.
אתה גם תקפיד יותר על הטכניקה.
תבוא לכל חזרה כשהמוט על הרצפה ותכנס בחזרה לתנועה כמו שצריך.

• פותח/ת השרשור
ככה אמור להראות סט רגיל. אם אתה לא מניח אותו על הרצפה בכל חזרה אתה לא עושה דדליפט.

כנראה אני צריך עדיין ללמוד את הטכניקה כמו שצריך , אני אוריד משקלים.
[אני אנצל את זמן הפציעה לאימון הטכניקה שלי בתרגילים כמו דדליפט וסקוואט]

ברור לי שהבעיה היא באחיזה שלי ואני עוד לא רוצה להשתמש ברצועות אחיזה.
שאני עושה דדליפט זה תמיד בא אחרי אימון גב בעיצמות די קשה [בשבילי] , אימון יד קידמית ועוד סקוואט [שבזמן האחרון לא ביצעתי] אבל עדיין.

הקושי הוא לא במאמץ אלא פשוט המוט בורח לי באמצע הסט ואני מרגיש שאני מחזיק אותו עם האצבעות. כבר פעם הוא החליק לי על הריצפה לפני סייום הסט. מה אני יכול לעשות? להוריד פשוט משקל?

אני לא הולך לשנות תוכנית אימונים אני רק צריך כמה טיפים.

בגלל האי השלמת הסטים האמסטרינג שלי בקושי עובד. כבר חשבתי להוסיף עוד תרגיל להאמסטרינג :|

קודם כל אל תשתמש ברצועות, אין טעם, זה כמו לעשות חצי חזרה בבנץ' פרס ולהגיד עשיתי שלם
האחיזה היא מרכיב מאוד חשוב שלא מדלגים עליו

קודם כל תעבוד על האחיזה, תעבוד טוב ולאורך זמן, אל תעבוד יותר בפרק זמן קצר כי לא תרוויח מזה שום דבר במקרה הטוב, במקרה הפחות זה יחליש עוד יותר.

כמו בשרשור של הסקוואט שphoenix פתח, תרגול לאורך זמן פותר 90 אחוז אם לא יותר מהבעיות,
איך נראת התכנית אימונים שלך ד"א.

איפה קונים?

אני קניתי אז מהמדריך שלי ואי לי מושג מאיפה הוא הביא את זה אבל צריך להיות בחניות של ספורט אתגרי אלו שמוכרים את כל הרתמות המוזרות האלו לסנפליג וכד'

ולפותח הפוסט איך אתה בדיוק מחזיק את המוט? אם שני הידיים באותו כיוון תנסה אחיזה משולבת (שזה אומר יד אחת ישרה והיד השנייה הפוכה )

הוא שאל בכמה זה עוזר לא במה זה עוזר....
אבל אצל רוב האנשים הבעיה היא שהיד לא מצליחה לאחוז את המוט לא שהוא מחליק....אם הוא מחליחק בגלל זיעה אז גיר יעזור אבל אם האחיזה נחלשת אחיזה הפוכה[יד פרונציה יד סופינציה] יכולה לעזור או פשוט להשתמש ברצועות[אם לא אכפת לך לא לעבוד על אחיזה]

גיר כאן לא שייך,מדובר באחיזה חלשה.אפשר לעשות אימוני אחיזה:להתלות על מתח סטטי,להחזיק מוט סטטי ועם הזמן זה יחתחזק.מה שאני עושה כשאני עובד קלאסי זה אחיזה משולבת,אני מבצע כמה חזרות עד שאני רואה שהמוט מתחיל להחליק ואז אני מחליף בין הידיים ז"א אם התחלתי עם יד שמאל בפרונציה וימין בסופנציה,מתי שאני אתעייף יד ימין תהיה בפרונציה ושמאל בסופינציה (עם השיטה הזאת הצלחתי להגיע למשקלים יפים ).

• פותח/ת השרשור
עילאי, אם תעשה את הדדליפט שלך בתחילת האימון, זה לא יקרה 😣
מה קורה איתך ? חח אין מצב שאני מסוגל לעשות אימון גב טוב אחרי אימון רגליים טוב.
ברור שהאחיזה שלי תהיה יותר נקייה עם אעשה דדליפט ראשון, שאגב רובכם פה דיברתם על קלאסי ואני בכלל עושה רומני, אבל אחרי הדדליפט האחיזה תתחלש ויבואו תרגילים כמו BENT OVER ופולי שאני לא אצליח לבצע כמו שצריך.

גיר כאן לא שייך,מדובר באחיזה חלשה.אפשר לעשות אימוני אחיזה:להתלות על מתח סטטי,להחזיק מוט סטטי ועם הזמן זה יחתחזק.מה שאני עושה כשאני עובד קלאסי זה אחיזה משולבת,אני מבצע כמה חזרות עד שאני רואה שהמוט מתחיל להחליק ואז אני מחליף בין הידיים ז"א אם התחלתי עם יד שמאל בפרונציה וימין בסופנציה,מתי שאני אתעייף יד ימין תהיה בפרונציה ושמאל בסופינציה (עם השיטה הזאת הצלחתי להגיע למשקלים יפים ).

אני ינסה את זה היום , אבל קודם אני יתן צאנס למה שאמרו מקודם (להוריד את המוט כל פעם עד הסוף)

ובבנט אובר ראו האחיזה גם חשובה ככה או שאפשר להישתמש ברצועות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית