הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דדליפט -- > מוט -- > מחליק :|

ilayzror

משתמש פעיל
410
0
נק' מוניטין:
19
410
0
ברור לי שהבעיה היא באחיזה שלי ואני עוד לא רוצה להשתמש ברצועות אחיזה.
שאני עושה דדליפט זה תמיד בא אחרי אימון גב בעיצמות די קשה [בשבילי] , אימון יד קידמית ועוד סקוואט [שבזמן האחרון לא ביצעתי] אבל עדיין.

הקושי הוא לא במאמץ אלא פשוט המוט בורח לי באמצע הסט ואני מרגיש שאני מחזיק אותו עם האצבעות. כבר פעם הוא החליק לי על הריצפה לפני סייום הסט. מה אני יכול לעשות? להוריד פשוט משקל?

אני לא הולך לשנות תוכנית אימונים אני רק צריך כמה טיפים.

בגלל האי השלמת הסטים האמסטרינג שלי בקושי עובד. כבר חשבתי להוסיף עוד תרגיל להאמסטרינג :|

אני ינסה את זה היום , אבל קודם אני יתן צאנס למה שאמרו מקודם (להוריד את המוט כל פעם עד הסוף)

ובבנט אובר ראו האחיזה גם חשובה ככה או שאפשר להישתמש ברצועות?

אתה כל חזרה מניח את המוט.שאתה מתחיל להתעייף תחליף אחיזה.
את הבנט אובר אתה יכול לנסות לעשות בסופנציה,תעזוב את הרצועות בצד.

אני ינסה את זה היום , אבל קודם אני יתן צאנס למה שאמרו מקודם (להוריד את המוט כל פעם עד הסוף)

ובבנט אובר ראו האחיזה גם חשובה ככה או שאפשר להישתמש ברצועות?
אם לא הורדת את המוט עד הסוף לא עשית דדליפט כמו שצריך.
אם המוט לא מת על הרצפה זה לא דדליפט.

קודם כל אל תשתמש ברצועות, אין טעם, זה כמו לעשות חצי חזרה בבנץ' פרס ולהגיד עשיתי שלם
האחיזה היא מרכיב מאוד חשוב שלא מדלגים עליו

קודם כל תעבוד על האחיזה, תעבוד טוב ולאורך זמן, אל תעבוד יותר בפרק זמן קצר כי לא תרוויח מזה שום דבר במקרה הטוב, במקרה הפחות זה יחליש עוד יותר.

כמו בשרשור של הסקוואט שphoenix פתח, תרגול לאורך זמן פותר 90 אחוז אם לא יותר מהבעיות,
איך נראת התכנית אימונים שלך ד"א.

השוואה מטומטמת ביותר. 😵
אין שום דבר פסול בלהשתמש ברצועות, אם זה מה שמגביל אותך במשקלים חבל להשאר עם משקלים נמוכים.
זה כמו שתגיד שמי ששם חגורה למתח כדי לתפוס את המשקל זה כמו לעשות חצי חזרה הבבנץ' פרס.

השוואה מטומטמת ביותר. 😵
אין שום דבר פסול בלהשתמש ברצועות, אם זה מה שמגביל אותך במשקלים חבל להשאר עם משקלים נמוכים.
זה כמו שתגיד שמי ששם חגורה למתח כדי לתפוס את המשקל זה כמו לעשות חצי חזרה הבבנץ' פרס.

למה לפתוח שוב את אותו הוויכוח?

• פותח/ת השרשור
חח רק שלא יתחיל פה עוד דיון על אחיזות.
שמעו אני עושה דדליפט רומני, עדיין צריך להוריד אותו עד הריצפה ?
הטכניקה שלי די טובה חוץ מהקטע שאני צריך לשים אותו על הריצפה, עשיתי היום בין 10-8 סטים אחרי אימון גב בעיצמות חזקה [בשבילי]. המוט לא נגע בריצפה , אבל התחלתי לרדת יותר ויותר למטה.

טוב מה שדסאן אמר לעשות סינגלים דווקה הוך בסדר הצלחתי לסיים את הסטים אבל יש לי שאלה
האחיזה ניהת יותר קלה עם הזמן או יותר קשה ?
הכוונה היא שכל פעם מרימים משקל אז זה אמור להיות יותר קשה אבל מצד השני האמות אמורות להיות יותר חזקות וכבר לעמוד בעומס .

• פותח/ת השרשור
חחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחח
אז כל מה שנאמר פה בכלל לא קשור אליי [עדיין]
ואני כמו דביל ניסיתי להוריד יותר את המוט :(

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית