ייעוץ אירובי במסה...

]כן, את תרגישי את הקרדיו שלך טוב מאוד אל תדאגי.
ועדיף שתעשי את זה בחוץ ולא בחדר כושר כי עד שההליכון עולה למהירות 17+ זה פשוט מחרפן.
ושלא נדבר על הרגע שאת מסיימת את הספרינט ועד שהוא יורד למהירות נמוכה 🤡
[/]

אתה רציני מצליח להישאר על הליכון במהירות 17?? אני ב15חייב לקשור את עצמי למשהו כדי לא לעוף

ומי אמר שזה ישפר לה את הסיבולת?
זה ישפר בעיקר את יכולת הספרינט, חוץ מזה שאי אפשר יותר מידיי, אולי 5-6.

אתה רומז ש HIIT לא משפר משתנים של "כושר לב-ריאה" (VO2MAX,OBLA,Mechanical efficiency)?

כי אני יכול למצוא הרבה מחקרים שלא יסכימו איתך (נתחיל מ-TABATA)

נערך לאחרונה:
אתה רומז ש HIIT לא משפר משתנים של "כושר לב-ריאה" (VO2MAX,OBLA,Mechanical efficiency)?

כי אני יכול למצוא הרבה מחקרים שלא יסכימו איתך (נתחיל מ-TABATA)
משפר בהחלט, אך אני רק אוסיף שאם אתה רוצה לשפר את הזמן שלך ב-10 ק"מ ריצה לדוגמה עדיף שתעשה ריצות של 10 ק"מ מאשר ספרינטים, השיפור יהיה מהיר יותר אם תעשה את הריצות עצמן מאשר ר-ק ספרינטים שבהחלט יכולים לשפר תוצאות, אך לא באותה האפקטיביות.

משפר בהחלט, אך אני רק אוסיף שאם אתה רוצה לשפר את הזמן שלך ב-10 ק"מ ריצה לדוגמה עדיף שתעשה ריצות של 10 ק"מ מאשר ספרינטים, השיפור יהיה מהיר יותר אם תעשה את הריצות עצמן מאשר ר-ק ספרינטים שבהחלט יכולים לשפר תוצאות, אך לא באותה האפקטיביות.

ואני רק אוסיף,שאני מסכים על לייל לגבי מעיין פריודיזציה של אימוני אינטרוואלים.אפשר לשנות מינונים,לשחק עם נפח,עצימות,תדירות.וכמובן שהכל פונקציה של מטרה,ספורט מקצועי ועוד

תלוי מה ההגדרה של ספרינט ביחס ל10 ק"מ.

אם אתה רוצה לשפר את התוצאה ב10 ק"מ, אז מומלץ לעשות אימון הפוגות של 10*1 קילומטר כשההפוגות הן אקטיביות (עצימות בינונית-חלשה).

תלוי מה ההגדרה של ספרינט ביחס ל10 ק"מ.

אם אתה רוצה לשפר את התוצאה ב10 ק"מ, אז מומלץ לעשות אימון הפוגות של 10*1 קילומטר כשההפוגות הן אקטיביות (עצימות בינונית-חלשה).

מה ילדים אוהביםםםםםםםםם ?

נכוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית