הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימון ליום סיירות

• פותח/ת השרשור alex_r
  • פורסם בתאריך

alex_r

משתמש מתחיל
115
0
נק' מוניטין:
-69
115
0
אני מתחיל עכשיו לעשות קרוספיט 3-2 פעמים בשבוע כל שבוע עד היום סיירות שלי שיהיה בסביבות ינואר..
זמן הריצה שלי עכשיו ל2 ק"מ עומד על 12 דקות.. עד ינואר, אני אצליח להגיע מוכן ליום סיירות בהנחה שאני אתן את כל כולי לאימונים? הזמן שאני רוצה לעשות 2 ק"מ הוא 7-8 דקות..
תודה לעוזרים 😃😃

כן, אם תיתן את כל כולך אז אני מתאר לעצמי שכן.
מה שכן אתה תצטרך להקפיד על כל פרט הכי קטן שיתן לך יתרון, בין אם זה לרדת במשקל ובין אם זה התזונה ובין אם זה (כן כן זה ישמע מצחיק) להוריד שיערות ברגליים וכל דבר שיכול לתרום ולעזור בצורה הכי מזערית כי בסופו של דבר הרבה פרטים קטנים הופכים לפרט אחד גדול.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה 😃 אני בהחלט הולך לתת את כל כולי 😃

תאמין או לא גם אני לא האמנתי אבל ביום סיירות הכל בראש
זה יום מאוד קשה לא מבחינת לא לפרוש- זה שטויות.
מבחינת האם סתם לצוף [לסיים] או לתת בראש ולקבל מטכ"ל\שייטת 13 [חובלים אני לא מחשיב פה כי גם מי שחלש ומתאים מבחינת נתונים מקבל].
אני אישית ביום סיירות שלי צפתי היו לי הרבה מחשבות של באסה, וכל שנייה קיוויתי שיפסקו הספרינטים כי היה שוק והיה קשה, אבל מה שכן זינקתי ישר על הציוד ועל כל משימה שניתנה מהמילואימניקים ולא הייתי סוציומט.
תהיה כל הזמן מוכן בראש הנה עוד ספרינט הנה הזינוק תהיה הראשון לצאת תלחם ותשאיר אבק וחול ביציאה שלך כל השאר יחשבו וואלה זה משוגע ויוותרו לך ויתנו לך להיות ראשון - זה הכי חשוב בסדרי הגעה.
בקבוצתיים תצוף כי גם ככה לא מסמנים מי מגיע ראשון.
תהיה בראבק אל תחשוב על לסיים תחשוב על לקבל מטכל או שייטת.
תבוא מגולח נקי מעגילים שיער קצר - שהמראה החיצוני לא ישפיע על הדעה של המגבשים כמו לראיון עבודה.
תשתדל להגיע מוקדם זה חשוב.

אני אומנם לא קיבלתי כלום ביום סיירות עצמו אך קיבלתי זימון מעניין לאחריו, שאותרתי אליו בעקבות הנתונים שלי מהיום סיירות.
בכל מקרה המון בהצלחה אחי, הכל משחק. תביא את עצמך את הכי טוב שלך ומשם זה כבר בחירה שלהם.

הייתי ביום סיירות וקבלתי חובלים. יום סיירות הוא לא קשה מבחינה פיזי, אלא מבחינה מנטלית. אם קצת רצון אפשר לעבור את זה, אפילו למישהו שאין לו כושר גבוהה.

• פותח/ת השרשור
כדי לקבל מטכ"ל, לפי מה ששמעתי צריך לסיים בריצות וכל התיזוזים הקבוצתיים, 3-4, זה נכון ?

למה... אני עניתי לך למעלה.

---------- התגובה התווספה ב 17:11 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:11 ----------

ובאמת התכוונתי לזה שאל תעשן

• פותח/ת השרשור
אתה זה רק אחד..
לעשן זה ברור וגם לשתות.. ותזונה נכונה חייב

פשוט תגיע עם כושר סביר+, השאר זה עד כמה אתה חזק מנטלית.. לא בעיה לעבור את היום סיירות ולקבל משהו, הרבה סיבולת לב-ריאה, אם תגיע עם כושר גבוהה זה רק יתן לך יתרון.

• פותח/ת השרשור
פשוט תגיע עם כושר סביר+, השאר זה עד כמה אתה חזק מנטלית.. לא בעיה לעבור את היום סיירות ולקבל משהו, הרבה סיבולת לב-ריאה, אם תגיע עם כושר גבוהה זה רק יתן לך יתרון.

תודה תודה תודה תודה ! 😃
סוף סוף תשובה לעניין ומספקת

תתחיל להתאמן על סיבולת לב ריאה בצורת ריצות ארוכות,תעבוד על אינטרוואלים ומשחקי מהירות בריצות.

הקטע הפיזי הוא בסך הכל משהו כמו שעתיים-שלוש.

תקרא מאמרים על ימי סיירות ככה שתדע בדיוק מה הולך להיות לך,אתה צריך להיות נעול על המטרה שלך(גיבוש מטכל שייטת וכו') ולתת ראבק בעיקר בספרינטים-אתה לא נותן לאף אחד לעקוף אותך ולא מוותר על המקום שלך בקלות.

בסך הכל אתה צריך להיות חזק בראש ולא לפרוש או לעצור(אפילו אם אומרים לך שאפשר,ויגידו לך) ואתה תקבל את מה שתרצה,חוץ מזה תזכור גם שיש דירוג סוציומטרי בסוף היום אז תתנהג כמו בנאדם לאנשים.

בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית