הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אימונים דינמיים

קרמבו

משתמש משקיע
2,011
10
נק' מוניטין:
25,622
2,011
10
לואי סימונס תמיד אומר שמה שעושה את ווסטסייד לכל כך טובים בתחום זה האימונים הדינמיים שלו, גומיות ושרשראות, עומסים משתנים, בוקס סקוואטים ועבודת מהירות.

הוא ממש מייחס את כל ההישגים שלהם לסוג האימונים הזה, עכשיו השאלה הנשאלת היא:
האם אתם חושבים שיש לשיטה הזאת עליונות מבחינת כל השיטות האחרות?
בוא נסכים שמבחינת מתאמן מתחיל אין ספק שאין צורך בזה, אך בוא נגיד עבור מתאמן בינוני\מתקדם?

והאם מישהו פעם ניסה להתאמן בשיטה הדינמית ויש לו מסקנות מסויימות?

אני לא מבין גדול בפיתוח גוף, אבל יש תופעה, לפחות באימונים של סיבות לב ריאה שבגוף כאילו "משתעמם" מלעשות כל פעם את אותו האימון מאשר אם הוא כל פעם יעשה אימונים שונים.
אולי יש את זה גם בפיתוח גוף, ולכן אימונים שונים יכולים פחות "לשעמם" את הגוף וככה להגביר את התוצאות.

🤡

• פותח/ת השרשור
אגב, הקטע של האימונים הדינמיים הוא לא בהכרח רק המהירות, הוא גם הגומיות והשרשראות וכל שאר הירקות האלו...

אגב בלי קשר, מישהו פה פעם ניסה לעשות אימונים פליאומטריים?

אגב, הקטע של האימונים הדינמיים הוא לא בהכרח רק המהירות, הוא גם הגומיות והשרשראות וכל שאר הירקות האלו...

אגב בלי קשר, מישהו פה פעם ניסה לעשות אימונים פליאומטריים?

כן.גם הם ממש לא חובה.
אפשר להשתמש באימונים הפליאומטריים לפלג גוף עליון ותחתון.
אני אישית השתמשתי בplyo pushups ו- box jumps.

כן, אני יודע שהוא עושה את השטויות האלה. הוא לא כל כך מעניין אותי עד שאני אראה אותו בתחרות פאוורליפטינג בארגון נורמלי.

לא הבנתי מה הכוונה פה, הוא לא אחד החזקים בעולם בשבילך?

דרך אגב גם לאדון KK היו מלא סירטונים של מהירות עם ובלי גומיות בדדליפט ביוטיוב, הייתי שם אבל הוא מחק אותם.

כשיהיה לו טוטאל ב IPF אז נראה אם הוא אחד החזקים בעולם. KK לא עובד על מהירות בצורה סתמית, הוא שם גומיות שמכריחות אותך לפתח מהירות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית