הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג אימונים של הגרוזיני [הוסר]

מצב
השרשור נעול
אין בחינם כמו בספייס?😭

חח בספייס זה לא חינם, אף פעם גם לא היה אימון חד פעמי בחינם
אבל המכון שאני נמצא בו כיום הוא אחד המכונים האהובים עליי באזור, אם לא ה-מכון!
תחילת תוכנית ss

אימון B

סקוואט: 60, 100, 125ק"ג 5*3 ללא
פרס: 40, 50, 60ק"ג 5*3
עליות מתח באחיזה הפוכה: 5*3

יצא לי להתאמן יום אחרי יום עקב אילוצים, אימון הבא כנראה התבצע ביום רביעי.
בהדרגה חוזר לכוח שלי, הלך טוב הסקוואט.
הפרס המון זמן לא עשיתי, טוב לחזור לבצע את התרגיל המאוד חשוב הזה מבחינתי, 60ק"ג הרגיש לי בסדר גמור.
עליות מתח, 2000 שנה לא עשיתי את התרגיל הזה חח ועם כל הכבוד לכל סוגי החתירות למיניהם, אין עוד תרגיל שתרם לי לשרירי הגב כמו עליות מתח, ובהתחשב שאני שוקל עכשיו 100ק"ג וזה יהיה חתיכת אתגר להתקדם בתרגיל הזה ולהתחיל להוסיף עליי תוספת משקל....היעילות של זה עלתה עוד שלב מבחינתי. 3 סטים של חמישייה הלך בסדר גמור, קצת הרגיש לי טיפה קושי אבל הלך טוב, מכאן והלאה מתקדמים בתרגיל הזה (והפעם האחרונה שאני מפסיק לבצע אותו חח)
סה"כ אימון קטלני ביותר! 😃

חח בספייס זה לא חינם, אף פעם גם לא היה אימון חד פעמי בחינם
אבל המכון שאני נמצא בו כיום הוא אחד המכונים האהובים עליי באזור, אם לא ה-מכון!
תחילת תוכנית ss

אימון B

סקוואט: 60, 100, 125ק"ג 5*3 ללא
פרס: 40, 50, 60ק"ג 5*3
עליות מתח באחיזה הפוכה: 5*3

יצא לי להתאמן יום אחרי יום עקב אילוצים, אימון הבא כנראה התבצע ביום רביעי.
בהדרגה חוזר לכוח שלי, הלך טוב הסקוואט.
הפרס המון זמן לא עשיתי, טוב לחזור לבצע את התרגיל המאוד חשוב הזה מבחינתי, 60ק"ג הרגיש לי בסדר גמור.
עליות מתח, 2000 שנה לא עשיתי את התרגיל הזה חח ועם כל הכבוד לכל סוגי החתירות למיניהם, אין עוד תרגיל שתרם לי לשרירי הגב כמו עליות מתח, ובהתחשב שאני שוקל עכשיו 100ק"ג וזה יהיה חתיכת אתגר להתקדם בתרגיל הזה ולהתחיל להוסיף עליי תוספת משקל....היעילות של זה עלתה עוד שלב מבחינתי. 3 סטים של חמישייה הלך בסדר גמור, קצת הרגיש לי טיפה קושי אבל הלך טוב, מכאן והלאה מתקדמים בתרגיל הזה (והפעם האחרונה שאני מפסיק לבצע אותו חח)
רציתי שתדע שהוספתי SS באפליקציה!! בשבילך חחח

Idan Golani עדכן/ה את הלוג ״לוג אימונים של הגרוזיני״:

עדכון לוג: 25/01/17 תחילת תוכנית ss

תחילת תוכנית ss

אימון A שבוע ראשון

סקוואט: 60, 100, 130ק"ג 5*3 ללא
בנצ' פרס: 60, 100ק"ג 5*3
דדליפט: 60, 100, 140, 160ק"ג ל5 ללא

הכל הלך טוב, בסקוואט מרגיש עדיין שכבד ולוקח לי זמן לחזור, לפעמים נתפס לי שריר הארבע-ראשי כמו שקרה לי בזמנו בסמולוב, אשתדל להתחמם כהוגן.
בנצ' הרגיש יחסית בסדר לא הכי קל בעולם אבל סביר ועלה די מהר.
בדדליפט אני מעלה בכל פעם 10ק"ג, כי יש לי עוד הרבה מה לתת עד שניתקע בתוכנית.
בסה"כ אימון קטלני ביותר! 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

ההרגשה הזאת שאני חזק יותר ממך (רק לשבוע) חחחח

מה לבריאות 🫤
עוד שבועיים אתה עושה 220 דדליפט לחמישייה

עדכון לוג: 29/01/17 תחילת תוכנית ss

אימון B שבוע שני

סקוואט: 60, 100, 120, 135ק"ג 5*3 ללא
פרס: 40, 50, 65ק"ג 5*3
עליות מתח באחיזת סופינציה עם תוספת משקל: 10ק"ג 5*3

הכל הלך בסדר גמור, בפרס אני אעלה מאימון הבא ב2.5ק"ג ולא 5, טיפה התאמצתי אבל לא משהו קיצוני.
בעליות מתח הלך טוב, אעלה פעם הבא ל12.5ק"ג, טוב לחזור לבצע את התרגיל הזה, טעות שהפסקתי איתו, הפעם זה הולך להישאר קבוע בכל תוכנית אימונים שתהיה לי.

קרא את שאר עדכון הלוג...

נערך לאחרונה:

עדכון לוג: 01/02/17 תחילת תוכנית ss

אימון A שבוע שני

סקוואט: 60, 100, 120, 140ק"ג 5*3 ללא
בנצ' פרס: 60, 105ק"ג 5*3
דדליפט: 60, 100, 140, 170ק"ג לחמישייה ללא

מרגיש יותר חזק בסקוואט, פחות מתאמץ הלך מצויין.
בנצ' טיפה כבד אבל נעלה הפעם ב2.5 ולא 5.
דדליפט הלך בסדר גמור.
בסה"כ אימון קטלני ביותר! 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

אז זהו? סגור על מכון?

בגדול כרגע כן, זה לא לגמרי סגור אבל כן יוצא לי להתאמן 3 פעמים בשבוע עקב האימונים אישיים, ברגע שנעבוד שמה קבוע במשמרות רגילות אז זה באמת יהיה סגור

קדימה!!! המטרה עכשיו 270-280 בדצמבר!!!

אני לא ממהר לאף מקום אחי, לוקח את הזמן....ועד שאני אחליט להתחרות שוב יש עוד המוווווווון זמן (אם בכלל)
אבל זה בהחלט יעד משמעותי שאני לוקח בחשבון.

אני לא ממהר לאף מקום אחי, לוקח את הזמן....ועד שאני אחליט להתחרות שוב יש עוד המוווווווון זמן (אם בכלל)
אבל זה בהחלט יעד משמעותי שאני לוקח בחשבון.
בלי שטויות, אתה מתחרה איתי בדצמבר.🤬 שנה אני נותן לך, שנהההה!!!
בכל מקרה לפי דעתי תגיע ל210 בדדליפט ואז תחזור אחורה ותתחיל 5*3 שוב עד 210 ואז 5*5 שוב עד 210 ולאחר מכן בלוקים עם קפיצות של 5 כמה שתוכל...
מקווה שנסיים עם 230+ 5*5

בלי שטויות, אתה מתחרה איתי בדצמבר.🤬 שנה אני נותן לך, שנהההה!!!
בכל מקרה לפי דעתי תגיע ל210 בדדליפט ואז תחזור אחורה ותתחיל 5*3 שוב עד 210 ואז 5*5 שוב עד 210 ולאחר מכן בלוקים עם קפיצות של 5 כמה שתוכל...
מקווה שנסיים עם 230+ 5*5

לא לנסות להגיע בSS ל220+ לסט של חמישייה? ואז לרדת חזרה ולעשות בלוק של נפח? אל תשכל בדדליפט אני לא עושה 5*3....יש רק סט אחד של חמישייה. לגבי התחרות, לא מבטיח כלום אחי....נראה...

אין צורך לעלות כל כך גבוה אפילו אם אתה יכול, אמרת בעצמך שאתה לא ממהר. אנחנו רק רוצים לחזור ליכולות של התקופה לפני התחרות.
אני חושב ש7 חודש יספיקו לבנות את הנפח הזה ואף יותר, לאחר מכן או שתתחרה או שתמשיך עם עלייה במשקל פעם ב6 שבועות במשך 3 חודשים והכנה.
התחרות חשובה בשביל למצות את הנפח, זה כמו Set point. אתה גם יכול לעשות אימון סינגלים...

אין צורך לעלות כל כך גבוה אפילו אם אתה יכול, אמרת בעצמך שאתה לא ממהר. אנחנו רק רוצים לחזור ליכולות של התקופה לפני התחרות.
אני חושב ש7 חודש יספיקו לבנות את הנפח הזה ואף יותר, לאחר מכן או שתתחרה או שתמשיך עם עלייה במשקל פעם ב6 שבועות במשך 3 חודשים והכנה.
התחרות חשובה בשביל למצות את הנפח, זה כמו Set point. אתה גם יכול לעשות אימון סינגלים...

כמובן שלא משנה בין אם אני מתחרה או לא, אני לא בודק סינגלים כבדים במכון, משאיר זאת אך ורק לתחרות (במידה ואני מתחרה) ואם לא, אז פשוט התקדם כמה שניתן בנפחים כאלה ואחרים.
הבנתי אותך, אז להגיע ל210 לסט של חמישייה ולאחר מכן לרדת ל5*3? עד 210 ואז לבנות נפח?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית