נק' מוניטין:
8,412
- 2,694
- 1,160
- פותח/ת השרשור
- #1,341
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה אתה לא מזמין חגורת אינזר ? או טיטאן מגיע לך יש לך משקלים מספיק כבדים !
וכל הכבוד 👏
ממליץ לך להוריד קצת משקלי בסקוואט תעשה נגיד 120-110 לא צריך יותר גם בגוד מורנינג האימון הזה יותר מוקדש להתאוששות לדעתי אתה תוריד קצת משקלים ואתה תתאושש יותר טוב לעצימות !אימון התאוששות יום רביעי 24/06/15 שבוע חמישי בטקסס מת'וד!
לואו-באר סקוואט ("קל*): 60, 100, 120, 140ק"ג 5*2
בנצ' פרס: 60, 80, 100, 110ק"ג 5*3!!
גוד מורנינג: 60, 90ק"ג 5*3
הוספתי כבר עוד 10ק"ג לסקוואט במקום 5 כי לא היה טעם אומנם זה לא היה הכי קל בעולם אבל לפי מה שהבנתי עדיין צריך להתאמץ קצת בסקוואט אז הוספתי כבר עוד 10ק"ג ובהחלט לא היה קל בכלל אבל גם לא כל כך קשה
בנצ' פרס נכנסתי כמו שצריך מתחת למוט עם הרגליים אחורה וקשת בגב כמו בפעמים קודמות וכמובן מרגישים הבדל משמעותי אבל עדיין היה לי מאוד כבד וכמובן שנחתי כמה דקות טובות בין סט לסט (משהו כמו 5 דקות) היה בהחלט קשה עם באונס מהחזה אבל העיקר הכל עלה
גוד מורנינג כבר לא קל כך אך עדיין טכניקה טובה והגעתי עם הגב מקביל לקרקע ובהחלט היה קשה וזה אחלה של תרגיל כמובן!
סה"כ כמובן שהיה אימון קטלני ביותר!!!! 😃
ממליץ לך להוריד קצת משקלי בסקוואט תעשה נגיד 120-110 לא צריך יותר גם בגוד מורנינג האימון הזה יותר מוקדש להתאוששות לדעתי אתה תוריד קצת משקלים ואתה תתאושש יותר טוב לעצימות !
וכל הכבוד על המשקלים
אתה פשוט לא מפסיק להתחזק!!!
פשיי איזה תותח משקלים מרשימים!
עוקב 😉
עידן משקלים טובים מאוד כל הכבוד על העבודה !!
ואולי תחליף תבנצ׳ תעשה בעצימות ופרס התאוששות וגם תעשה נפח בנצ׳..
חחח הבנץ' התאוששות שלך הוא כמעט הRM שלי 😃
מפלצת!!
כבוד משקלים מטורפים נהיו לך !!!אימון נפח יום ראשון 05/06/15 שבוע שבועי בטקסס מת'וד!
לואו-באר סקוואט: 60, 100, 120, 140, 165ק"ג 5*5!!!! Pr!!!! 😃 🤩
פרס: 40, 50, 72.5ק"ג ל5, סט שני רק 2 חזרות סגרתי (זה כבר היה די צפוי)
פאוור קלין: 60, 85ק"ג 3*3!!!! 😃
שברתי pr בסקוואט!!!! 😃 בכל סט, ובכל חזרה שנעלתי וסגרתי הכל התבצע בקושי על גבול הכישלון
ממש זה גמר אותי לגמרי וכמובן נחתי כמה שהייתי צריך בלי להסתכל על השעון אבל פשוט המשקל היה הגבול שלי כל כך קשה והכל נסגר בהמווווווון קושי רב! לא היה חזרה אחת שהרגשתי שזה עוד איכשהו קל אלא פשוט הכל היה קשה, איטי ומתיש! אבל העיקר הכל עלה! אני מתקרב כבר לקצה גבול היכולת שלי (בעיקר באימון עצימות)
פרס זה היה די צפוי סט ראשון הכל נסגר בקושי והחזרה החמישית לקח לפחות 5 שניות עד שהצלחתי לנעול ולעמוד זקוף כשהמוט מעל הראש שלי סט שני כבר חזרה ראשונה עם המון קושי עלתה חזרה שניה נלחמתי ואין נכשלתי כשהמוט היה בגובה הפנים וכבר לא היה כוח אבל לא נורא
פאוור קלין אומנם טכניקה לא משהו ובחזרה שלישית בסט האחרון זה היה די גבולי כי תפסתי את המוט די נמוך כמעט כמעט בקלין מלא אבל היי העיקר המשיכה (ושוב גם הטכניקה לא משהו בכלל) אבל העיקר הכל עלה
סה"כ היה בהחלט אימון קטלני ביותר!!!! 😃