עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני קצת בור,מודה.
אבל למה אתה עושה עם עצירה? וכל הכבוד על המשקל!!
הוא כולכך קל ופשוט שפשוט חייבים להקשות עוד קצת!! 🤣בלי קשר להוסיף מעט קושי לתרגיל
הוא כולכך קל ופשוט שפשוט חייבים להקשות עוד קצת!! 🤣
סתם,תודה וכל הכבוד.
לואו-באר סקוואט: 60, 100, 120, 140, 160, 190ק"ג ל2 חזרות!!!!!! 😃 😃 😃 🤩 🤩 🤩 🤯 🤯 🤯 ✌️ ✌️ ✌️
חצי-סומו דדליפט: 60, 100, 140, 160, 195ק"ג לחמישייה!!!!!! ללא מגנזיום!!!!!! 😃 😃 😃 🤩 🤩 🤩 🤯 🤯 🤯
בנצ' פרס: 60, 80, 100, 110, 132.5ק"ג ל2 חזרות!!!!!! 😃 😃 😃 🤩 🤩 🤩 🤯 🤯 🤯 ✌️ ✌️ ✌️
סקוואט היה מפחלץ לחלוטין!!!!!! ה2 חזרות האלו סחטו ממני את כל המיץ עד הטיפה האחרונה! החזרה השניה עלתה ממש אבל ממש בקושי רב ואיטי מאוד אך הסתפקתי ב2 חזרות האלו ולא היה טעם לנסות עוד חזרה כי הרגשתי כבר לפי הירידה שזה לא הולך לעלות אבל עדיין מרוצה מאוד!
חצי-סומו דדליפט אין לי עדיין מגנזיום אז לא ניסיתי ללכת על משקל שיא של סינגלים או כמה חזרות בודדות שמתי 195ק"ג מהפעם האחרונה שעשיתי חצי-סומו דדליפט ובהתחשב בחוסר מגנזיום זה עלה יחסית די מהר אבל היה קושי בעיקר ב2 החזרות האחרונות ובאחרון התאמצתי נורא על מנת לנעול את המשקל אך מרוצה מאוווד!
בנצ' פרס הוספתי סה"כ עוד 2.5ק"ג מהאימון עצימות האחרון והצלחתי לסגור 2 חזרות עם המון קושי שבחזרה השניה הישבן התרומם מהספסל ובחזרה השלישית כבר ידעתי שזה לא הולך לעלות חזרה למעלה אך עדיין ניסיתי ללכת על זה הורדתי עד לחזה וזה קבר אותי אבל זה היה די צפוי בהתחשב ב2 החזרות שעשיתי שעלו מאוד בקושי ולאט מאוד כשבשני כפי שאמרתי הישבן התרומם מאווד מהספסל אך עדיין מרוצה מאוד 😃
אימון עצימות קטלני יותר ממה שהיה לי אפילו בפעם האחרונה! בהחלט היה אימון קטלני ביותר....ואפילו ה-קטלני ביותר!!!!!! 😃
לואו-באר סקוואט: 60, 100, 120, 140, 160ק"ג לחמישייה ללא חגורה!!!!!! 😃 😃 😃 🤩 🤩 🤩 🤯 🤯 🤯 ✌️ ✌️ ✌️
נפח לבנצ' פרס: 60, 80, 100, 115ק"ג לחמישייה!!!!!! 😃 😃 😃 🤩 🤩 🤩 🤯 🤯 🤯 ✌️ ✌️ ✌️
חצי-סומו דדליפט: 60, 100, 120, 140, 160, 180ק"ג לחמישייה ללא חגורה ומגנזיום!!!!!! 😃 😃 😃 🤩 🤩 🤩 🤯 🤯 🤯 ✌️ ✌️ ✌️
החגורות במועדון חדר כושר נעלמו לא יודע לאן תמיד כשאני במשמרת אני מחביא אותם במקום כלשהו ומי שלוקח אני דואג להחזיר חזרה
קיצור זה גרם לי לבצע את כל ההרמות ללא חגורה שזה די נחמד גם האמת
הסקוואט היה קשה מאוד בגלל החוסר בחגורה אבל הכל עלה
בנצ' פרס עשיתי נפח והלך טוב מאוד כמובן שקשה בחזרות האחרונות ב2 סטים עם ה2 חזרות האחרונות היה לי נורא כבד אבל סגרתי את כולם
לסיום חצי-סומו דדליפט יחסית קל אבל גם כאן בלי חגורה ומגנזיום בינתיים אין לי עדיין גם לא היה קל אבל גם כאן הכל עלה
סה"כ בהחלט היה אימון קטלני ביותר!!!!!! 😃
לואו-באר סקוואט עם עצירה: 60, 100, 120, 150ק"ג 5*3!!!!!! Pr!!!!!! ללא חגורה!!!!!! 😃 😃 😃 🤩 🤩 🤩 🤯 🤯 🤯 ✌️ ✌️ ✌️
חצי-סומו דדליפט: 60, 100, 140, 160, 185"ג לחמישייה!!!!!! 😃 😃 😃 🤩 🤩 🤩 🤯 🤯 🤯 ✌️ ✌️ ✌️
בנצ' פרס עם עצירה על החזה: 60, 80, 100, 117.5ק"ג לחמישייה!!!!!! 😃 😃 😃 🤩 🤩 🤩 🤯 🤯 🤯 ✌️ ✌️ ✌️
בסקוואט שכחתי לבצע עצירה בכל הסטים של החימום חח אין לי מושג למה אבל במילא זה לא היה כזה קריטי כי המשקל שתכננתי לסגור עם עצירה ל3 סטים של 5 עם 150ק"ג סגרתי אז זה מה שחשוב מה שעשיתי בחימום זה לא כזה משנה אולי אפילו זה היה טוב כי אם הייתי עושה עצירה בכל הסטים זה היה מתיש אותי בכל מקרה זה לא משנה כי מה שרציתי סגרתי והעצירות האלו בתחתית זה משהו מטורף זה קושי מסוג אחר לגמרי מאוד מרוצה מהתרגיל ועוד שהייתי בלי חגורה! 😃
חצי-סומו דדליפט גם כאן ללא חגורה וגם בלי מגנזיום אבל על כל מקרה ה185ק"ג ל5 עלה די במהירות ובעוצמה וכך ציפיתי לזה האמת
בנצ' פרס עם עצירה הלך טוב ממה שציפיתי! ה117.5ק"ג ל5 עלה די במהירות
בסה"כ בהחלט היה אימון קטלני ביותר!!!!!! 😃
לואו-באר סקוואט: 60, 100, 120, 140, 165ק"ג לחמישייה!!!!!! ללא חגורה!!!!!! 😃 😃 😃 🤩 🤩 🤩 🤯 🤯 🤯 ✌️ ✌️ ✌️
בנצ' פרס: 60, 80, 100, 110, 135ק"ג כשל
חצי-סומו דדליפט: 60, 100, 140, 180, 220ק"ג לסינגל
לחיצת כתפיים בישיבה: 70 ל8, 8*4 עם 65ק"ג 😃 😃 😃 🤩 🤩 🤩 🤯 🤯 🤯 ✌️ ✌️ ✌️
סקוואט היה קשה מאוד אבל הצלחתי לסגור חמישייה עם 165ק"ג בלי חגורה
בבנצ' פרס קרה לי מה שוקרה לי הרבה במשקלים כבדים המוט ירד לחזה ואז הצלחתי ללחוץ רק עם יד ימין ויד שמאל פשוט לא עלתה הגעתי למצב שיד ימין כמעט ננעלה ויד שמאל נשארה למטה וכאן אחרי מלחמה ארוכה של כמה שניות טובות המוט צנח חזרה לחזה גם כשיד ימין אזלה כוחותיה חח
חצי-סומו דדליפט הלך נחמד הצלחתי לתת סינגל וחזרה שניה לא עלתה וזה היה די צפוי גם ללא חגורה ורק עם מגנזיום
לסיום קצת עבודה לכתפיים עם תרגיל מורכב יחסית לחיצת כתפיים בישיבה עם זווית של 60 מעלות בערך סגרתי עם 70ק"ג בקושי 8 חזרות ואז הורדתי ל65ק"ג ונתתי 4 סטים של 8 חזרות
סה"כ בהחלט היה אימון קטלני ביותר!!!!!!
סומך עלייך גולני 😃אגב חברים לא להיבהל מהתרגיל לחיצת כתפיים שעשיתי באימון האחרון....זה ממש היה סתמי וחד פעמי.
ככל הנראה אני אחזור לבצע פאוור קלינים מתלייה ואשתדל לעבוד כמה שיותר על טכניקה
סומך עלייך גולני 😃
בקטנה חחשחס וחלילה לא תחשבו לרגע שזה משהו קבוע....הצטערתי בכלל שעשיתי את התרגיל הזה....זה היה חד פעמי ולא יקרה יותר לעולם 😃
בקטנה חח
יאללה 2 פלטות פוש פרס 😃אני מתכוון לשלב חזרה בתוכנית את הפרסים בעמידה ולאט לאט להתקדם לפוש פרסים כבדים 😃
נשמע כאילו אתה מתנצל שהרבצת למישהו. 😆אגב חברים לא להיבהל מהתרגיל לחיצת כתפיים שעשיתי באימון האחרון....זה ממש היה סתמי וחד פעמי.
ככל הנראה אני אחזור לבצע פאוור קלינים מתלייה ואשתדל לעבוד כמה שיותר על טכניקה
לואו-באר סקוואט ללא חגורה: 60, 100, 120, 140, 170ק"ג לחמישייה!!!!!! 😃 😃 😃 🤩 🤩 🤩 🤯 🤯 🤯 ✌️ ✌️ ✌️
בנצ' פרס לנפח: 60, 80, 100, 120ק"ג 5*5!!!!!! 😃 😃 😃 🤩 🤩 🤩 🤯 🤯 🤯 ✌️ ✌️ ✌️
החלטתי להמשיך להתקדם כמה שאפשר בסקוואט כבד ללא חגורה, היה מאווווד קשה היום וב2 חזרות האחרונות לקחתי כמה נשימות וירדתי לבור ועליתי ממש ממש אבל ממש בקושי! מרוצה שהצלחתי
בבנצ' פרס הצלחתי לסגור נפח עם 120ק"ג ל5*5 שזה כבר לא רחוק ממשקלי העבודה שלי בנפח שעשיתי בשיאי (שהכי כבד היה בזמנו בערך 122.5ק"ג-125ק"ג לא יותר)
בכל מקרה ב2 סטים האחרונים היה לי נורא כבד ורק בהם ב2 חזרות האחרונות כל פעם עלה טיפה הישבן עד שבסט החמישי והאחרון הרמתי ממש את הישבן
אבל who cares סגרתי את מה שתכננתי ואני מרוצה כל כך
ובזה סיימתי, בפעמים הבאות אני אוסיף תרגול של האנג פאוור קלינים
להיום הרגשתי שזה בהחלט היה מספיק ומספק מאוד!
סה"כ בהחלט היה אימון קטלני ביותר!!!!!! 😃
נשמע כאילו אתה מתנצל שהרבצת למישהו. 😆
לואו-באר סקוואט עם עצירה: 60, 100, 120, 155ק"ג 5*3!!!!!! Pr!!!!!! 😃 😃 😃 🤩 🤩 🤩 🤯 🤯 🤯 ✌️ ✌️ ✌️
חצי-סומו דדליפט: 60, 100, 150, 200ק"ג לחמישייה!!!!!! ללא חגורה!!!!!! 😃 😃 😃 🤩 🤩 🤩 🤯 🤯 🤯 ✌️ ✌️ ✌️
בנצ' פרס עם עצירה על החזה: 60, 80, 100, 120ק"ג לחמישייה!!!!!! Pr!!!!!! 😃 😃 😃 🤩 🤩 🤩 🤯 🤯 🤯 ✌️ ✌️ ✌️
אימון קטלניייייייי!!!!!! Pr בסקוואט עם עצירה בתחתית ל3 סטים של חמישייה! הפעם היה חגורה אז הלך טיפה יותר טוב מהרגיל כשהייתי בלי, אבל עדיין קשה מאוד ומרוצה מאוד
חצי-סומו דדליפט הייתי בלי חגורה וגם לא כזה נורא את האמת בסומו להיות בלי אבל בלי קשר היה קשה בכללי לא בניתוק אלא בעיקר תמיד בנעילה זה הבעייתי אצלי אבל הכל עלה!
בנצ' פרס עם עצירה על החזה עם 120ק"ג לחמישייה pr!!!!!! הלך מאווווד קשה ובחזרה האחרונה הרמתי טיפה ישבן אבל מבחינתי כל עוד נעלתי זה עובר חח שוב זה pr עם עצירה על החזה
אחד האימונים הכי קטלניים שהיו לי! בהחלט אימון קטלני ביותר!!!!!! 😃