הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג אימונים של הגרוזיני [הוסר]

מצב
השרשור נעול
וואי וואי וואי עידן טר1לני הידוע בשם החצ'פורי מתחיל להתחזק.. אויי לא עוד תעקוף את הסקואוט שלי
לא נורא נארגן איזה מבצע

באמת כל הכבוד גרוזיני
מתי יהיה לתלה לסקוואט?

אגב למה באמת 180 לסינגל
למה לא 177.5 ל 3?

תודה חבר'ה!
גיל היה לי 175ק"ג לשלישייה והיה נורא קשה בקושי סגרתי את זה
בכל מקרה המטרה שהצבתי לעצמי עוד בתחילת התוכנית זה 180 לפחות לסינגל
אז אם אני אצליח ואני מאמין שאני אצליח אני מרוצה 😃

ם עשית 175 ל 3 יהיה לך 180 לסינגל

לך על ה177.5 ל 3.. תמשיך בתוכנית איך שהי.. זאת תוכנית טובה אל תפחד למשוך התקדמות

ם עשית 175 ל 3 יהיה לך 180 לסינגל

לך על ה177.5 ל 3.. תמשיך בתוכנית איך שהי.. זאת תוכנית טובה אל תפחד למשוך התקדמות

אין לי כוח לחכות
אני מעלה 5ק"ג ומנסה לתת שלישייה וכמו שאמרתי סינגל גם מספיק לי
אני גם מרגיש שאני מתקרב פחות או יותר לשיא שלי בתוכנית הזאת

אין לי כוח לחכות
אני מעלה 5ק"ג ומנסה לתת שלישייה וכמו שאמרתי סינגל גם מספיק לי
אני גם מרגיש שאני מתקרב פחות או יותר לשיא שלי בתוכנית הזאת

חצ'פורי אל תעצבן אותי ;azban
מזה אין לך סבלנות.. ולי היה כשנכשלתי שבועיים עם 97.5 בנץ'?
או כשנכשלתי עם 177.5 סקוואט?

פשוט תתמיד בתוכנית ושים לב שהימי נפח לא כבדים מדי ודופקים לך את ההתקדמות
גם כשאתה חושב שסיימת את העסק וכנראה לא תוכל למשוך יותר את התוכנית.. בד"כ יש לךע וד 10 קילו לתת 🙄

אל תצא לאטח

חצ'פורי אל תעצבן אותי ;azban
מזה אין לך סבלנות.. ולי היה כשנכשלתי שבועיים עם 97.5 בנץ'?
או כשנכשלתי עם 177.5 סקוואט?

פשוט תתמיד בתוכנית ושים לב שהימי נפח לא כבדים מדי ודופקים לך את ההתקדמות
גם כשאתה חושב שסיימת את העסק וכנראה לא תוכל למשוך יותר את התוכנית.. בד"כ יש לךע וד 10 קילו לתת 🙄

אל תצא לאטח

עוד 5ק"ג לסקוואט זה לא סוף העולם זה כולה חד פעמי שאני מעלה ב5 במקום 2.5
ייצא שלישייה אהלן וסהלן יהיה סינגל גם סבבה
אם נצליח עוד להתקדם עוד יותר טוב

חרא של אימון!!!!!! :(
באתי בלי הרבה חשק ועייף מכל היום בשמש בעבודה
ניסיתי לתת סינגל עם 180ק"ג בסקוואט לא שברתי מקביל אחרי זה חיכיתי רבע שעה-20 דקות לבנץ' עד שכבר לא היה לי סבלנות לחכות ופשוט חזרתי הביתה
את הסקוואט צילמתי אבל עוד לפני שראיתי את הסרטון ידעתי שלא שברתי מקביל אז אין טעם לעלות את זה
בקיצור גועל נפש של אימון! :(

טר1לני אל תשכח שלא הלך לך רק בגלל העבודה והאנשים, לא הלך הפעם אז פעם הבאה ילך. 😃

קיצור שבוע הבא יש לי משמרת לילה
ומיכוון שהמכון כושר נפתח ב6 בצהריים ביום ראשון ואני סתם יהיה לחוץ לפני העבודה אני אעשה את האימון נפח שלי בשבת
מקווה לטוב 😃

---------- התגובה התווספה 10-06-2011 ב 16:20 ---------- התגובה הקודמת הייתה 09-06-2011 ב 20:34 ----------

אימון עצימות יום שישי 10/06/11

לואו-באר סקוואט: 80, 100, 110, 130, 180ק"ג לסינגל!!!!!!!! PR!!!!!!! יש סרטון! 😃
בנץ' פרס: 80, 90, 100, 105, 122,5 לסינגל ואחר הסט עשיתי את אותו המשקל לחמישייה התבלבלתי פשוט עם המשקל הייתי אמור לשים יותר אבל לא משנה
Deficit Deadlift דדליפט כשאני עומד על פלטה להוספת טווח תנועה: 100, 140, 180, 207,5ק"ג ל2 חזרות חזרה שלישית שהתחלתי להרים הרגשתי שאני עוד רגע מקיא

כן כן בצעתי את אותו האימון שהייתי אמור לעשות אתמול בגלל שזה התפקשש לי
הרגשתי טוב, ישנתי טוב, אכלתי טוב אז אמרתי ניתן בראש
עוד מעט אני מעלה סרטון! 😃

נערך לאחרונה:
קיצור שבוע הבא יש לי משמרת לילה
ומיכוון שהמכון כושר נפתח ב6 בצהריים ביום ראשון ואני סתם יהיה לחוץ לפני העבודה אני אעשה את האימון נפח שלי בשבת
מקווה לטוב 😃

---------- התגובה התווספה 10-06-2011 ב 16:20 ---------- התגובה הקודמת הייתה 09-06-2011 ב 20:34 ----------

אימון עצימות יום שישי 10/06/11

לואו-באר סקוואט: 80, 100, 110, 130, 180ק"ג לסינגל!!!!!!!! PR!!!!!!! יש סרטון! 😃
בנץ' פרס: 80, 90, 100, 105, 122,5 לסינגל ואחר הסט עשיתי את אותו המשקל לחמישייה התבלבלתי פשוט עם המשקל הייתי אמור לשים יותר אבל לא משנה
Deficit Deadlift דדליפט כשאני עומד על פלטה להוספת טווח תנועה: 100, 140, 180, 207,5ק"ג ל2 חזרות חזרה שלישית שהתחלתי להרים הרגשתי שאני עוד רגע מקיא

כן כן בצעתי את אותו האימון שהייתי אמור לעשות אתמול בגלל שזה התפקשש לי
הרגשתי טוב, ישנתי טוב, אכלתי טוב אז אמרתי ניתן בראש
עוד מעט אני מעלה סרטון! 😃
כל הכבוד טר1לני!!!!!!!!!!!!!111111 👑
אבל לא הבנתי, אתה עושה עצימות בשישי ונפח בשבת? :S

כל הכבוד, לא מוותר.

כבוד לחצפורי!
זה רק בגלל השווארמה...P:

חחח השווארמה שאתה אכלת
אבל אכלתי טוב לפני שבאתי

אימון נפח יום שני 13/06/11

לואו-באר סקוואט: 160ק"ג סט אחד לחמישייה בסט השני נתתי חזרה (פעם ראשונה שאני נתקע בסקוואט באימון נפח)
בנץ' פרס: 117,5ק"ג 5*4
בנט אובר רואו: 80ק"ג 5*4

התחלתי משמרת לילה השבוע ישנתי רק איזה 4-5 שעות מ6 בבוקר
זאת פעם ראשונה שאני נתקע בסקוואט באימוני נפח אני לא חושב שזה קשור למשמרת לילה זה פשוט היה לי כבר כבד מדי אשמח לקבל הצעות מה לעושת הלאה אולי לנסות את אותו המשקל שבוע הבא זרקו מה שיש לכם להציע
בנץ' היה קשה ובנט אובר רואו עשיתי בגלל שלא רציתי לסיים את היאמון רק עם בנץ' אם אתם שואלים למה לא מתח עם משקל אני עושה את התרגיל הזה בהתאוששות
בכל מקרה אימון סביר הסקוואט היה רק כבד מדי

אימון נפח יום שני 13/06/11

לואו-באר סקוואט: 160ק"ג סט אחד לחמישייה בסט השני נתתי חזרה (פעם ראשונה שאני נתקע בסקוואט באימון נפח)
בנץ' פרס: 117,5ק"ג 5*4
בנט אובר רואו: 80ק"ג 5*4

התחלתי משמרת לילה השבוע ישנתי רק איזה 4-5 שעות מ6 בבוקר
זאת פעם ראשונה שאני נתקע בסקוואט באימוני נפח אני לא חושב שזה קשור למשמרת לילה זה פשוט היה לי כבר כבד מדי אשמח לקבל הצעות מה לעושת הלאה אולי לנסות את אותו המשקל שבוע הבא זרקו מה שיש לכם להציע
בנץ' היה קשה ובנט אובר רואו עשיתי בגלל שלא רציתי לסיים את היאמון רק עם בנץ' אם אתם שואלים למה לא מתח עם משקל אני עושה את התרגיל הזה בהתאוששות
בכל מקרה אימון סביר הסקוואט היה רק כבד מדי
האמת שלדעתי אם לא היית עובד במשמרת לילה היית נותן בסקוואט עוד כמה סטים. תחשוב שאם הצלחת לתת סט אחד אז עם מנוחה טובה היית יכול לתת עוד סט לפחות. ועזוב את זה שלאכול קרונפלקס זה לא מספיק.. :🙁

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית