נק' מוניטין:
8,412
- 2,694
- 1,160
- פותח/ת השרשור
חח כאילו לא יודעים מי זה החבר הזה, יכלת לרשום שזה אני וזהו 😆
חח פשוט אני רושם גם בלוג השני אז שכחתי מזה
אבל כן פה כבר יכולתי לרושם אופק וזהו חח
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חח כאילו לא יודעים מי זה החבר הזה, יכלת לרשום שזה אני וזהו 😆
מטורף 👏אימון נפח יום שבת 09/07/11
לואו-באר: 165 ל3 חזרות הורדתי ל162 היה עוד כבד ואז הורדתי ל155 ופשוט לא היה לי את זה :(
בנץ' פרס: 5*4 125ק"ג!!!!!! Pr!!!!!!!!! 😃
בנט-אובר רואו: 5*4 90ק"ג
טוב באתי לאימון היום במקום מחר כי יש לי ממחר משמרת לילה כנראה ולא יכולתי להתאמן מחר אז קיצור ישנתי הלילה טוב, אכלתי טוב ואמרתי ננצל את זה לאימון נפח ופשוט בסקוואט לא הלך לי לגמרי! ה165 בכלל היה כבד הורדתי ל162 וגם זה היה כבד ו155 הרגשתי אי נוחות פשוט אז וויתרתי נראה מה נעשה עם התרגיל הזה באימון נפח בבנץ' היה קטלני יש לי pr עם 125ק"ג 5*4 אימון נפח אחרון היה לי 5*3 עם המשקל הזה וגם הספוטר עזר לי והפעם כל הסטים הרמתי ממש לבד היה קשה בעיקר בסט האחרון ועשיתי בנט-אובר רואו 5*4 עם 90ק"ג
סה"כ אני מרוצה מהאימון בגלל הPR בבנץ'! 😃
יהיה בסדר אחיאימון עצימות יום שלישי 12/07/11
לואו-באר סקוואט: 80, 100, 110, 130, 185 לסינגל
בנץ' פרס: 80, 90, 100, 105, 132.5 לסינגל
דדליפט: 100, 140, 180, 222.5 לסינגל
טוב היאמון עצימות התבצע היום בגלל שנאי לא יוכל להתאמן ביום חמישי וכנראה גם בסופ"ש אז החלטתי ללכת על עצימות היום במקום התאוששות בכל מקרה האימון היה זוועתי וציפיתי לזה כי באתי בלי חשק (מסיבות שאני לא יכול לפרט) וגם המשמרת לילה סחטה אותי בסקוואט היה לי כבד מאוד הורדתי איזה 2ק"ג מפעם שעברה אבל היה לי קשה מאוד ואני מתכוון אימון הבא לעושת ריסט ל180 בבנץ' גם היה מאוד קשה למרות שבנפח היה לי 125ק"ג ל5*4 אבל שוב זה פשוט היה לי צפוי אז באימון הבא אני יודע שזה לא המשקל הבעיה ואני אצליח להרים את זה לשלשה אז אני משאיר על אותו משקל ובדדליפט אותו הדבר היה לי 220 לשלישייה ועכשיו בקושי עלה 222.5 לחזרה ובחזרה שניה בקושי התנתק מהריצפה מה שכן אני חושב גם שהחגורה הייתה לחוצה לי יותר מדי בבטן מה שגרם לי כבר להרגיש שאני עוד רגע מקיא אז אני מחליט להישאר על אותו משקל כי אני יודע שאני יכול לסגור את זה לזוג או לשלישייה
קיצרו אז בוא נעשה סדר בדברים בסקוואט אני עושה ריסט ל180 כי זה היה כבד בלי קשר למצב רוח שלי ובבנץ' ודדליפט אני משאיר על אותו משקל
אז זהו בעיקרון לא ציפיתי ליותר מזה להיום בגלל שבאתי בלי חשק מאמין שאימון הבא יהיה יותר טוב
תותח, סוף סוף מיום ראשון מתאמנים עם רמי ועושים טרור לכפיר 🤘🤘🤘אימון a יום חמישי 21/07/11
לואו-באר סקוואט: 80, 100, 110, 130. 162.5ק"ג לחמישייה
בנץ' פרס: 80, 90, 100, 105, 130ק"ג לשלישייה
מתח בתוספת משקל עם אחיזה רגילה: 5, 10, 22.5ק"ג לחמישייה
😃
תותח, סוף סוף מיום ראשון מתאמנים עם רמי ועושים טרור לכפיר 🤘🤘🤘
דווקא יש לי אחלה של זיכרון..תודה
חחח אבל תגיד לי מה זה הזיכרון הזה? אמרתי לך כבר כמה פעמיים וגם רמי אמר שהוא בא מאוחר! ולא בשעה שאנחנו הולכים
דווקא יש לי אחלה של זיכרון..
ואתה זה שמתבלבל פה :stop:
ביום חמישי הוא עשה את המבחן ובגלל זה לא יכל לבוא, אבל בראשון הוא כבר לא עובד ובא איתנו מתי שאנחנו רוצים.
יש לי מכינה בשגרירות האיטלקית בשעה הזאת...
אני יבוא אתכם מתי שתרצו כל עוד זה לא בין השעות 2-19:30, זאת אומרת או מוקדם בבוקר, או בערב...
---------- התגובה התווספה ב 16:41 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:38 ----------
וסחטיין על הדדליפט והבנץ אחי.