הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג אימונים של הגרוזיני [הוסר]

מצב
השרשור נעול
חח כאילו לא יודעים מי זה החבר הזה, יכלת לרשום שזה אני וזהו 😆

חח פשוט אני רושם גם בלוג השני אז שכחתי מזה
אבל כן פה כבר יכולתי לרושם אופק וזהו חח

הא נכון שכחתי שאתה רושם שם קודם

אימון נפח יום שבת 09/07/11

לואו-באר: 165 ל3 חזרות הורדתי ל162 היה עוד כבד ואז הורדתי ל155 ופשוט לא היה לי את זה :(
בנץ' פרס: 5*4 125ק"ג!!!!!! Pr!!!!!!!!! 😃
בנט-אובר רואו: 5*4 90ק"ג

טוב באתי לאימון היום במקום מחר כי יש לי ממחר משמרת לילה כנראה ולא יכולתי להתאמן מחר אז קיצור ישנתי הלילה טוב, אכלתי טוב ואמרתי ננצל את זה לאימון נפח ופשוט בסקוואט לא הלך לי לגמרי! ה165 בכלל היה כבד הורדתי ל162 וגם זה היה כבד ו155 הרגשתי אי נוחות פשוט אז וויתרתי נראה מה נעשה עם התרגיל הזה באימון נפח בבנץ' היה קטלני יש לי pr עם 125ק"ג 5*4 אימון נפח אחרון היה לי 5*3 עם המשקל הזה וגם הספוטר עזר לי והפעם כל הסטים הרמתי ממש לבד היה קשה בעיקר בסט האחרון ועשיתי בנט-אובר רואו 5*4 עם 90ק"ג
סה"כ אני מרוצה מהאימון בגלל הPR בבנץ'! 😃

נערך לאחרונה:
תעשה דילואוד בנפח בסקוואט
תתחיל מ 150

אימון נפח יום שבת 09/07/11

לואו-באר: 165 ל3 חזרות הורדתי ל162 היה עוד כבד ואז הורדתי ל155 ופשוט לא היה לי את זה :(
בנץ' פרס: 5*4 125ק"ג!!!!!! Pr!!!!!!!!! 😃
בנט-אובר רואו: 5*4 90ק"ג

טוב באתי לאימון היום במקום מחר כי יש לי ממחר משמרת לילה כנראה ולא יכולתי להתאמן מחר אז קיצור ישנתי הלילה טוב, אכלתי טוב ואמרתי ננצל את זה לאימון נפח ופשוט בסקוואט לא הלך לי לגמרי! ה165 בכלל היה כבד הורדתי ל162 וגם זה היה כבד ו155 הרגשתי אי נוחות פשוט אז וויתרתי נראה מה נעשה עם התרגיל הזה באימון נפח בבנץ' היה קטלני יש לי pr עם 125ק"ג 5*4 אימון נפח אחרון היה לי 5*3 עם המשקל הזה וגם הספוטר עזר לי והפעם כל הסטים הרמתי ממש לבד היה קשה בעיקר בסט האחרון ועשיתי בנט-אובר רואו 5*4 עם 90ק"ג
סה"כ אני מרוצה מהאימון בגלל הPR בבנץ'! 😃
מטורף 👏

אימון עצימות יום שלישי 12/07/11

לואו-באר סקוואט: 80, 100, 110, 130, 185 לסינגל
בנץ' פרס: 80, 90, 100, 105, 132.5 לסינגל
דדליפט: 100, 140, 180, 222.5 לסינגל

טוב היאמון עצימות התבצע היום בגלל שנאי לא יוכל להתאמן ביום חמישי וכנראה גם בסופ"ש אז החלטתי ללכת על עצימות היום במקום התאוששות בכל מקרה האימון היה זוועתי וציפיתי לזה כי באתי בלי חשק (מסיבות שאני לא יכול לפרט) וגם המשמרת לילה סחטה אותי בסקוואט היה לי כבד מאוד הורדתי איזה 2ק"ג מפעם שעברה אבל היה לי קשה מאוד ואני מתכוון אימון הבא לעושת ריסט ל180 בבנץ' גם היה מאוד קשה למרות שבנפח היה לי 125ק"ג ל5*4 אבל שוב זה פשוט היה לי צפוי אז באימון הבא אני יודע שזה לא המשקל הבעיה ואני אצליח להרים את זה לשלשה אז אני משאיר על אותו משקל ובדדליפט אותו הדבר היה לי 220 לשלישייה ועכשיו בקושי עלה 222.5 לחזרה ובחזרה שניה בקושי התנתק מהריצפה מה שכן אני חושב גם שהחגורה הייתה לחוצה לי יותר מדי בבטן מה שגרם לי כבר להרגיש שאני עוד רגע מקיא אז אני מחליט להישאר על אותו משקל כי אני יודע שאני יכול לסגור את זה לזוג או לשלישייה
קיצרו אז בוא נעשה סדר בדברים בסקוואט אני עושה ריסט ל180 כי זה היה כבד בלי קשר למצב רוח שלי ובבנץ' ודדליפט אני משאיר על אותו משקל
אז זהו בעיקרון לא ציפיתי ליותר מזה להיום בגלל שבאתי בלי חשק מאמין שאימון הבא יהיה יותר טוב

אימון עצימות יום שלישי 12/07/11

לואו-באר סקוואט: 80, 100, 110, 130, 185 לסינגל
בנץ' פרס: 80, 90, 100, 105, 132.5 לסינגל
דדליפט: 100, 140, 180, 222.5 לסינגל

טוב היאמון עצימות התבצע היום בגלל שנאי לא יוכל להתאמן ביום חמישי וכנראה גם בסופ"ש אז החלטתי ללכת על עצימות היום במקום התאוששות בכל מקרה האימון היה זוועתי וציפיתי לזה כי באתי בלי חשק (מסיבות שאני לא יכול לפרט) וגם המשמרת לילה סחטה אותי בסקוואט היה לי כבד מאוד הורדתי איזה 2ק"ג מפעם שעברה אבל היה לי קשה מאוד ואני מתכוון אימון הבא לעושת ריסט ל180 בבנץ' גם היה מאוד קשה למרות שבנפח היה לי 125ק"ג ל5*4 אבל שוב זה פשוט היה לי צפוי אז באימון הבא אני יודע שזה לא המשקל הבעיה ואני אצליח להרים את זה לשלשה אז אני משאיר על אותו משקל ובדדליפט אותו הדבר היה לי 220 לשלישייה ועכשיו בקושי עלה 222.5 לחזרה ובחזרה שניה בקושי התנתק מהריצפה מה שכן אני חושב גם שהחגורה הייתה לחוצה לי יותר מדי בבטן מה שגרם לי כבר להרגיש שאני עוד רגע מקיא אז אני מחליט להישאר על אותו משקל כי אני יודע שאני יכול לסגור את זה לזוג או לשלישייה
קיצרו אז בוא נעשה סדר בדברים בסקוואט אני עושה ריסט ל180 כי זה היה כבד בלי קשר למצב רוח שלי ובבנץ' ודדליפט אני משאיר על אותו משקל
אז זהו בעיקרון לא ציפיתי ליותר מזה להיום בגלל שבאתי בלי חשק מאמין שאימון הבא יהיה יותר טוב
יהיה בסדר אחי

גולני חוזר לתוכנית "הלינארית של ביל סטאר" עם שינוי קטנטן
חשבתי על זה כמה ימים ורציתי גם לשמוע מה דעתו של רן בנושא
התוכנית כהרגלו תהיה כך:

ראשון: סקוואט פירמידה ל5 סטים
בנץ' נפח 5*5 (זה מה שרן ממליץ)
מתח עם משקל

שלישי: סקוואט קל 5*2
פרס כבד בפירמידה ל5 סטים
דדליפט כבד בפירמידה 5 סטים

חמישי: סקוואט פירמידה ל5 סטים
בנץ' כבד ל5 סטים
מתח עם משקל

עכשיו כמו שאתם רואים הכל כרגיל בתוכנית ההבדל היחידי שרן עייץ לי בו זה שביום ראשון אני עושה בנץ' נפח ל5*5
ושבתחילת התוכנית אני אנסה להתקדם מאימון לאימון וכשאני יתקע אני אעבור למתכונת הרגילה של התוכנית שבו אני מוסיף 2.5 בסוף שבוע ושבוע אחרי זה מנסה לסגור חמישייה עם אותו המשקל
בקיצור זה הכל מאמין שיהיה טוב! מתחיל את התוכנית מיום ראשון 😃

אימון a יום ראשון 17/07/11 (אימון ראשון של התוכנית של ביל סטאר הלינארית 5*5 עם השינויים הקטנים)

לואו-באר סקוואט: 80, 100, 110, 130, 160ק"ג לחמישייה (היה טיפה קשה)
בנץ' פרס (נפח): 5*5 110ק"ג (יחסית קל)
מתח עם אחיזה רגילה בתוספת משקל: 5ק"ג, 10ק"ג, 20ק"ג הכל לחמישיות היה די קשה הסט עם ה20ק"ג

אז זהו זה אימון ראשון בתוכנית עבר מעולה הרגשתי הרבה פאמפ בגלל הבנץ' ומתח עם משקל אולי נעלה על הבמה ואני יהיה מר קריות! רק שמישהו בעל ניסיון יבחר לי תחתונים בצבע מתאימות ;)
בכל מקרה בדיחות בצד היה אימון קטלני מצפה לאימון ביום שלישי!

אימון b יום שלישי 19/07/11

לואו-באר סקוואט (קל): 5*2 100ק"ג
פרס: 40, 45, 50, 55, 65ק"ג לחמישייה
דדליפט: 100, 140, 160, 190ק"ג לחמישייה (בלי חגורה ומגנזיום)

אימון קטלני!!!! 😃

אימון a יום חמישי 21/07/11

לואו-באר סקוואט: 80, 100, 110, 130. 162.5ק"ג לחמישייה
בנץ' פרס: 80, 90, 100, 105, 130ק"ג לשלישייה
מתח בתוספת משקל עם אחיזה רגילה: 5, 10, 22.5ק"ג לחמישייה

😃

אימון a יום חמישי 21/07/11

לואו-באר סקוואט: 80, 100, 110, 130. 162.5ק"ג לחמישייה
בנץ' פרס: 80, 90, 100, 105, 130ק"ג לשלישייה
מתח בתוספת משקל עם אחיזה רגילה: 5, 10, 22.5ק"ג לחמישייה

😃
תותח, סוף סוף מיום ראשון מתאמנים עם רמי ועושים טרור לכפיר 🤘🤘🤘

תותח, סוף סוף מיום ראשון מתאמנים עם רמי ועושים טרור לכפיר 🤘🤘🤘

תודה
חחח אבל תגיד לי מה זה הזיכרון הזה? אמרתי לך כבר כמה פעמיים וגם רמי אמר שהוא בא מאוחר! ולא בשעה שאנחנו הולכים

נערך לאחרונה:
תודה
חחח אבל תגיד לי מה זה הזיכרון הזה? אמרתי לך כבר כמה פעמיים וגם רמי אמר שהוא בא מאוחר! ולא בשעה שאנחנו הולכים
דווקא יש לי אחלה של זיכרון..
ואתה זה שמתבלבל פה :stop:
ביום חמישי הוא עשה את המבחן ובגלל זה לא יכל לבוא, אבל בראשון הוא כבר לא עובד ובא איתנו מתי שאנחנו רוצים.

דווקא יש לי אחלה של זיכרון..
ואתה זה שמתבלבל פה :stop:
ביום חמישי הוא עשה את המבחן ובגלל זה לא יכל לבוא, אבל בראשון הוא כבר לא עובד ובא איתנו מתי שאנחנו רוצים.

אז זה משהו אחר כי אולי הוא דיבר איתך ואמר לך שהשתנש התוכניות
כי ביום הולדת שלי הוא אמר במפורש שהוא לא יכול לבוא איתנו בשעות שנאחנו הולכים
הוא יוכל לבוא רק מאוד מוקדם או מאוחר מאוד
זה שהוא שינה אולי את התוכניות עכשיו זה משהו אחר כי לי הוא לא סיפר כלום אולי הוא דיבר איתך על זה

יש לי מכינה בשגרירות האיטלקית בשעה הזאת...
אני יבוא אתכם מתי שתרצו כל עוד זה לא בין השעות 2-19:30, זאת אומרת או מוקדם בבוקר, או בערב...

---------- התגובה התווספה ב 16:41 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:38 ----------

וסחטיין על הדדליפט והבנץ אחי.

יש לי מכינה בשגרירות האיטלקית בשעה הזאת...
אני יבוא אתכם מתי שתרצו כל עוד זה לא בין השעות 2-19:30, זאת אומרת או מוקדם בבוקר, או בערב...

---------- התגובה התווספה ב 16:41 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:38 ----------

וסחטיין על הדדליפט והבנץ אחי.

תודה אחי
חח ואין צורך להגיד על השעות
כי זה לא שונה מפעם שעברה
גם אז היית בא רק מוקדם בבוקר או מאוחר בערב
בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה אחי!

האא אני הייתי בטוח שזה חד פעמי בחמישי ואחרי זה תיהיה חופשי.. לא הבנתי נכון

אימון a יום ראשון 24/07/11

לואו-באר סקוואט: 80, 100, 110, 130, 165ק"ג לחמישייה
בנץ' פרס (נפח): 5*5 112.5ק"ג
מתח בתוספת משקל באחיזה רגילה: 5, 12.5, 25ק"ג לחמישייה

כמו שהיה בתכנון! אימון מעולה!!!! 😃