הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג אימונים של הגרוזיני [הוסר]

מצב
השרשור נעול
Idan Golany עדכן/ה את הלוג ״לוג אימונים של הגרוזיני״:

עדכון לוג: אימון נפח יום שני 24/08/15 שבוע 14 בתוכנית טקסס מת'וד!

לואו-באר סקוואט: 80, 100, 140, 160, 180ק"ג לחזרה חזרה שניה כשל
פרס: 40, 50, 65, 80ק"ג 5, 1
פאוור קלין: 60, 85, 100ק"ג 1*5!!!!!! Pr!!!!!! 😃 😃 😃 🤩 🤩 🤩 🤯 🤯 🤯 ✌️ ✌️ ✌️

סקוואט כבר היה כבד מדי וזה היה צפוי סגרתי סינגל עם ה180 כששמתי לב לעומק ושברתי מקביל בחזרה השניה כשל ונשארתי למטה, אבל די ציפיתי לזה
פרס סגרתי עם ה80ק"ג 5 חזרות מרוב שזה היה כבד לי בחזרה השניה נתפס לי העכוז השמאלי חח אחר כך השתחרר אבל הסט היה מממממש כבד! חזרה...

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: אימון "התאוששות" יום רביעי 26/08/15 שבוע 14 בתוכנית טקסס מת'וד!

לואו-באר בוקס סקוואט: 60, 100, 140, 165ק"ג לחמישייה!!!! PR!!!! 😃 😃 😃 🤩 🤩 🤩 🤯 🤯 🤯 ✌️ ✌️ ✌️
בנצ' פרס אחיזה רחבה: 60, 80, 100, 115ק"ג 4, 3, 3, 3, 2 😃 😃 😃 🤩🤩 🤩 🤯 🤯 🤯 ✌️ ✌️ ✌️
גוד מורנינג: 60, 100, 140ק"ג 5*!!!! PR!!!! 😃 😃 😃 🤩 🤩 🤩 🤯 🤯 🤯 ✌️ ✌️ ✌️

בוקס סקוואט היה נורא כבד ובחזרה החמישית והאחרונה עליתי בצורה מאוד איטית ובקושי...

קרא את שאר עדכון הלוג...

כל הכבוד 👏👑🙌

תודה רבה! 😃
הוחלט להתחיל לתת בראש בבנצ' פרס! משבוע הבא כפי שאמרתי מתכוון להחליף את הפרס עם הבנצ' באימון נפח ועצימות ולבצע את הפרס באימון התאוששות, האחיזה הרחבה שהתחלתי לעשות בהחלט עושה את ההבדל (כפי שהייתי אוחז בעבר) אין לי מושג למה שיניתי מלכתחילה את האחיזה אבל זה לא הולך לקרות שוב 😃

עדכון לוג: אימון עצימות יום שישי 28/08/15 שבוע 14 בתוכנית טקסס מת'וד!

לואו-באר סקוואט: 60, 100, 140, 160, 200ק"ג כשל
פרס: 40, 50, 65, 82.5ק"ג לסינגל
דדליפט: 60, 100, 150, 190, 225ק"ג לסינגל

סקוואט ירדתי עד לבור ונכשלתי, די צפוי האמת אבל שיהיה
בפרס אני כבר יודע שמיציתי את ההתקדמות ובמילא אני מתכנן לעבור משבוע הבא לבנצ' פרס כפי שכבר הזכרתי
הסינגל עם ה82.5ק"ג עלה מאוווווד קשה אבל עלה
דדליפט נעלתי את ה225ק"ג לסינגל וחזרה שניה אפילו כבר לא התנתקה מהקרקע
לא בהלם משום דבר מיציתי את ההתקדמות ברוב התרגילים (בעיקר הסקוואט)
מצפה להתחיל להתחזק בבנצ' פרס כמו שצריך כבר...

קרא את שאר עדכון הלוג...

עובר תוכנית/מחליף מתכונת לסקוואט ודדליפט?

עובר תוכנית/מחליף מתכונת לסקוואט ודדליפט?

נראה....לדדליפט חשבתי לתת טיפה יותר סטים של עבודה נניח משהו כמו 3*3 לפי דעתי זה יכול לעזור
(שינוי לגמרי של תוכנית לא כרגע אולי רק אחרי עוד כמה אימונים)
לסקוואט גם כן חשבתי לתת עבודה משהו כמו בסגנון של 3*3 (כפי שכבר אמרתי ההתקדמות בתרגיל הזה במילא פחות משנה לי)

נראה....לדדליפט חשבתי לתת טיפה יותר סטים של עבודה נניח משהו כמו 3*3 לפי דעתי זה יכול לעזור
(שינוי לגמרי של תוכנית לא כרגע אולי רק אחרי עוד כמה אימונים)
לסקוואט גם כן חשבתי לתת עבודה משהו כמו בסגנון של 3*3 (כפי שכבר אמרתי ההתקדמות בתרגיל הזה במילא פחות משנה לי)
אני חושב שאתה כבר לא ברמה של התקדמות שבועית וכדאי לך לנסות תוכניות יותר מתקדמות.. אבל איך שאתה מרגיש

על איזה משקלים התחלת טקסס?
ומשקלים מרשימים. 😃

אני חושב שאתה כבר לא ברמה של התקדמות שבועית וכדאי לך לנסות תוכניות יותר מתקדמות.. אבל איך שאתה מרגיש

כן אני יכול לנסות ללכת על תוכניות יותר מתקדמות מטקסס אבל אני אחכה עוד כמה אימונים
כי יש לי עוד התקדמות בבנצ' פרס אז אני לא רוצה להחליף תוכנית בגלל הדדליפט וסקוואט

כן אני יכול לנסות ללכת על תוכניות יותר מתקדמות מטקסס אבל אני אחכה עוד כמה אימונים
כי יש לי עוד התקדמות בבנצ' פרס אז אני לא רוצה להחליף תוכנית בגלל הדדליפט וסקוואט
ברור שיש התקדמות בבנץ'. כי הבנץ' רוב מגיב טוב לנפח. לעומת הסקוואט והדדליפט. אתה יכול לעשות טקסס על הלחיצות ותוכנת אחרת לסקואט ודדליפט.

על איזה משקלים התחלת טקסס?
ומשקלים מרשימים. 😃

סקוואט הייתי באזור ה170ק"ג ל3 חזרות בערך (השיא זה 200ק"ג ל1 שזאת הייתה המטרה שלי והשגתי אותה)
דדליפט התחלתי על אותם משקלים בערך שאני עכשיו אבל אני יודע שיש לי עוד קצת לתת
השיפור העיקרי עשיתי בפרס הייתי על עצימות של סט אחד עם 75ק"ג ל5 והבאתי את זה למצב של נפח 5*5
ופאוור קלין גם כן שיפרתי הייתי על 80ק"ג בערך וכיום אני עושה עם 100ק"ג
חשוב להזכיר זו פעם שניה שאני עושה טקסס
בגדול המטרה הכי עיקרית שלי היה 200ק"ג בזמנו לפני כמה שנים והצלחתי להשיג את היעד הזה בתוכנית בפעם הראשונה שהתחלתי אותה וזה בהחלט היה ה1RM והגבול שלי ובמילא אני כרגע תקוע על 180ק"ג לכמה חזרות ו200ק"ג לרוב אני נכשל עם זה אבל שוב זה פחות מדאיג אותי
אני הכי רוצה להגיע ל140-150ק"ג בנצ' פרס ודדליפט של 240-250ק"ג
זה יכול לקחת זמן (בעיקר הדדליפט) אבל אלו המטרות שלי 😃
ותודה רבה! 😃
ברור שיש התקדמות בבנץ'. כי הבנץ' רוב מגיב טוב לנפח. לעומת הסקוואט והדדליפט. אתה יכול לעשות טקסס על הלחיצות ותוכנת אחרת לסקואט ודדליפט.

זו גם בהחלט אופציה כי הבנתי שהטקסס היא טובה מאוד ללחיצות (ואני אכן עד לזה עם הפרס ששיפרתי פלאים)

סקוואט הייתי באזור ה170ק"ג ל3 חזרות בערך (השיא זה 200ק"ג ל1 שזאת הייתה המטרה שלי והשגתי אותה)
דדליפט התחלתי על אותם משקלים בערך שאני עכשיו אבל אני יודע שיש לי עוד קצת לתת
השיפור העיקרי עשיתי בפרס הייתי על עצימות של סט אחד עם 75ק"ג ל5 והבאתי את זה למצב של נפח 5*5
ופאוור קלין גם כן שיפרתי הייתי על 80ק"ג בערך וכיום אני עושה עם 100ק"ג
חשוב להזכיר זו פעם שניה שאני עושה טקסס
בגדול המטרה הכי עיקרית שלי היה 200ק"ג בזמנו לפני כמה שנים והצלחתי להשיג את היעד הזה בתוכנית בפעם הראשונה שהתחלתי אותה וזה בהחלט היה ה1RM והגבול שלי ובמילא אני כרגע תקוע על 180ק"ג לכמה חזרות ו200ק"ג לרוב אני נכשל עם זה אבל שוב זה פחות מדאיג אותי
אני הכי רוצה להגיע ל140-150ק"ג בנצ' פרס ודדליפט של 240-250ק"ג
זה יכול לקחת זמן (בעיקר הדדליפט) אבל אלו המטרות שלי 😃
ותודה רבה! 😃

זו גם בהחלט אופציה כי הבנתי שהטקסס היא טובה מאוד ללחיצות (ואני אכן עד לזה עם הפרס ששיפרתי פלאים)
טקסס כעיקרון היא תוכנית נפח מעולה ללחיצות. הייתי ממשיך איתה עד שאתה נתקע ואז עובר לתכנית אחרת. אי אפשר לעשות אותה מליון פעם. הסקוואט והדדליפט אתה יכול לבחור תוכנית מתקדמת כי יש לך משקלים יחסית גבוהים מה שמתאים לתכניות מתקדמות.

למרות שאני עושה את התוכנית אחרי תקופה ארוכה מאוד שלא....אבל כן אתה צודק.
כי אני יודע שטקסס היא בהחלט תוכנית מעולה ללחיצות (בגלל האימון נפח בעיקר)
בגלל זה אני לא מתכוון לשנות כלום עקב העובדה שיש לי עוד מה לשפר בבנצ' פרס
ולשאר התרגילים אני אנסה לבדוק תוכניות אחרות שיכולות להתאים להם.
ותודה רבה! 😃

רק נותן את דעתי בנושא 😃
אי אפשר לדעת איזו תוכנית באמת תתאים לך זו בסה"כ הערכה.

רק נותן את דעתי בנושא 😃
אי אפשר לדעת איזו תוכנית באמת תתאים לך זו בסה"כ הערכה.

ברור...אבל כפי שאמרתי בגדול אתה צודק ואני די מסכים איתך.
אני יכול להישאר עם הטקסס ולסחוט ממנה את הכל (עקב העובדה שיש לי עוד מה לשפר בבנצ' פרס)
או לעשות אותה רק לבנצ' פרס ולשאר התרגילים למצוא תוכנית אחרת.
זה כבר אני אבדוק איך הכל מסתדר לי, אך שוב תודה רבה על העזרה! 😃

עדכון לוג: אימון נפח יום שני 31/08/15 שבוע 15 בתוכנית טקסס מת'וד!

לואו-באר סקוואט: 60, 100, 140, 160, 180ק"ג לכשל
בנצ' פרס עם עצירה על החזה: 60, 80, 105ק"ג 5*5!!!! 😃 😃 😃 🤩 🤩 🤩 🤯 🤯 🤯 ✌️ ✌️ ✌️
פאוור קלין: 60, 80, 105ק"ג לסינגל!! PR!! 😃 😃 😃

סקוואט כצפוי נכשלתי עם ה180ק"ג אימון הבא נעשה ריסט קטן
התחלתי עם הבנצ' פרס וכמובן עם האחיזה הרחבה כפי שהייתי רגיל פעם ובאמת אין מה לדבר, מרגיש הרבה יותר חזק ויציב ככה עשיתי טעות ששיניתי את האחיזה אבל זה לא הולך לקרות שוב סגרתי 5*5 עם 105ק"ג ועם עצירה על החזה והלך...

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: אימון התאוששות יום רביעי 02/09/15 שבוע 15 בתוכנית טקסס מת'וד!

לואו-באר בוקס סקוואט: 60, 100, 120, 140, 170ק"ג לחמישייה!!!!!! Pr!!!!!! 😃 😃 😃 🤩 🤩 🤩 🤯 🤯 🤯 ✌️ ✌️ ✌️
בנצ' פרס עם עצירה על החזה: 60, 80, 100ק"ג, 5, 4, 5, 5 😃 😃 😃 🤩 🤩 🤩 🤯 🤯 🤯 ✌️ ✌️ ✌️
סמי-סומו דדליפט: 60, 100, 120, 140ק"ג לחמישייה!

בבוקס סקוואט זה pr אבל אחרי זה נודע לי שהספסל היה טיפה גבוה ממה שצריך להיות אבל ממש בקטנה בכל מקרה זה משמעותי ואני גם הוספתי ל170ק"ג כי לא זכרתי מה עשיתי אימון...

קרא את שאר עדכון הלוג...

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית