הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב דל פחמימות

Kilogram

משתמש מתחיל
35
0
נק' מוניטין:
-173
35
0
כל כמה זמן כדאי לעשות העמסה בתפריט דל פחמימה? (50-60 גרם פחמימה כל יום)

ומה אפשר לעשות כדי לדכא את הרעב כי אני רעב מת כל הזמן!!

• פותח/ת השרשור
אני רוצה מה שהכי טוב אם פעם בשבועיים יביאו לי את התוצאות הכי טובות אז זה מה שאני יעשה...

מה שמדכא תאבון זה עיסוק, אני בעבודה רוב היום ומביא לי כמות מוגבלת של אוכל ככה שאין לי את המקרר בבית שאני יכול כל פעם ללכת ולהציץ ולסגור ולהציץ ולסגור עד שאתה אוכל משהו בסוף.
דבר שעוד יכול לעזור זה מים, פשוט תשתה כמות של מים, אני שותה (או לפחות משתדל) לשתות 4-6 ליטר מים ביום - קרים! (אחרת זה קצת קשה לשתות כזאת כמות של מים)
עוד דבר שעוזר או לפחות אומרים שעוזר זה המולטיויטמין, הרבה סלט.

בקשר לדרך הכי מהירה לרדת במשקל אז זה תלוי באחוז שומן שלך, אם אתה באחוז שומן גבוה אז אתה יכול לרדת ממש מהר עם PSMF (לא קל, אבל אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה)
http://www.kilogram.co.il/1872/%d7%93%d7%99%d7%90%d7%98%d7%aa-%d7%9b%d7%90%d7%a1%d7%97-the-rapid-fat-loss-psmf/

אם אתה באחוז שומן נמוך אז אתה יכול לבחור בUD2 שזה כבר לחולי נפש אבל זה מאוד אפקטיבי.
(כל מה שאמרתי כאן זה הדרכים הכי מהירות לרדת באחוז שומן וכמובן שיש עוד שיטות של חיטוב)

---------- התגובה התווספה 10-08-2010 ב 13:17 ---------- התגובה הקודמת הייתה 09-08-2010 ב 13:33 ----------

דרך אגב עוד דבר שבדיוק נזכרתי בו שעוזר לדכא תאבון, אז אם למשל אתה אוכל חזה עוף וסלט אז עדיף שתאכל קודם כל את הסלט ורק אחר כך את החזה עוף משום שבממוצע לוקח לך לאכול חצי שעה, ולסיבים התזונתיים שבסלט לוקח כ-20~ דק' להתפרק בגוף ככה שבזמן שאתה אוכל את העוף כבר נוצר התהליך המטבולי.
אם תאכל ההיפך, חזה עוף וא סלט אז אתה תישאר רעב למשך 20+- דקות מה שעלול לגרום לך לשבור את הדיאטה ולאכול משהו.

אני בעד לא לתת לילד הזה עיצות לרדת במשקל.
הוא רזה כמו לא יודע מה, ומנסה לחטב.
כשאין ממה.
(תעברו על אשכולות עבר שלו)
בסוף הוא ימות מתת תזונה וזה יהיה על המצפון של כולנו. :(

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית