הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ לחזור להתאמן

taldaniel

משתמש פעיל
460
1
נק' מוניטין:
1,061
460
1
אני בהפסקה של אימונים כבר איזה שבוע וחצי בגלל שתפוס לי השריר בגב אז החלטתי לחכות שזה ירגע.
לבינתיים עדיין אני מרגיש כאב אבל הרבה יותר קטן ממה שהיה לי בלי עין הרע.
השאלה אם כדאי לחזור להתאמן והאם הכאב יתחזק אם כן.
אם אתם שואלים, שתי אנשים אמרו לי לקחת מוסקול וזה די עזר לי

• פותח/ת השרשור
נתפס לי השריר מאוד דרך תרגיל שעשיתי תרגיל כתפיים בישיבה עם שתי משקולות. לא ידענו מה זה הכאבים אז הלכנו לאורטופד שהפנה אותנו לפיזיוטרפיה שבקושי עזרה לי. נתפס לי השריר לא בזמן הSS אלא לפני בתוכנית ליצנית אחת. קיצר בגלל שבפיזיוטרפיה אמרו לי להוריד עומס הורדתי סקאווט ל30 קילו מ60 עדיין כאב לי הגב אז הפסקתי להתאמן. כל הזמן הזה כן התאמנתי לא עשיתי הפסקה עד לפני שבוע וחצי

אם "נתפס"(DOMS) לך הגב כתוצאה מזה שישבת על ספה ועשית פרס עם דאמבלים אז זה לא נשמע טוב.
זה יותר נשמע בכיוון של כאבים בעמוד השידרה משום שכשעשית את התרגיל לכתפיים לא היה מאמץ כלשהו לגב אלא עומס שכביכול מוחץ לך אותו.
הייתי ממליץ לך לנוח עד שיעבור וכשיעבור לחזור לאט לאט במשקלים.
אבל תנוח עד שיעבור ולא עד שכמעט עבר.

האמת שככה זה נשמע.
עשית לחיצת כתפיים, כואב לך הגב, שלושה חודשים. 😳
אם הלכת לאורטופד והוא אמר לך שאין לך כלום אז תנוח פשוט.
יכול להיות שזה מסוג הכאבים האילו שכשאנשים עושים דדליפט\סקוואט או כל תרגיל אחר בטכניקה לא נכונה אז יש להם את הכאבי גב האילו כמה ימים.
יכול להיות שזה קרה לך רק שזה מהתרגיל לחיצה הזה.
פשוט תן לגב לנוח או שאם אתה מרגיש באמת שמשהו לא בסדר אז לעוד חוות דעת של רופא מומחה.

בכל אופן אני הייתי נח בתור שלב ראשוני.

• פותח/ת השרשור
זה קרה לי ממש שניה אחרי שסיימתי את התרגיל כתפיים. האורטופד אמר שמתחתי שריר הפזיוטרפיסט אמר לי תפוס השריר אבל תפוס מאוד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית