הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ תזונה זה נושא מאוד בעייתי

the scientist

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
כל דבר שאני אוכל הוא תוצר של תעשיית המזון.
רק מעט מאוד מאכלים הם תוצרת של עבודת בית.

למשל חומוס, הבנתי שזה מאוד בריא בתנאי שזה הוכן בבית ולא חומוס שקונים מוכן.

אני מנסה להרחיב את התפריט שלי למאכלים יותר בריאים אבל אני פשוט לא מכיר חח.

נערך לאחרונה:
את האמת אין דבר כזה ממש מאכל בריאותי, הכל עניין של מינון גם שוקולד אפשר לאכול על בסיס יומי ולא יקרה שום דבר ואף יכול להועיל.
ירקות ופירות בד"כ זה הדבר הכי יעיל שאפשר להציע, כל מאכל עם מינימום שומן רווי ללא שומן טראנס גם יהיה אידיאלי.
סה"כ אני לא פאנט של בריאות, וגם לא מאמין כל כך במושג "בריאות", לדעתי אושר ופסיכולוגיה תתן יותר בריאות מאשר לאכול ברוקלי וכו', רק לשם הדגמה מחלות הסרטן לא התגלו עד היום וגם התרופה שלהם או לפחות למרבית הסרטנים כי יש מדענים שהביעו את דעתם ויש מחקרים על כך שזה 70% פסיכולוגי וקשור לתנודתיות של רמות ה PH בגוף עקב השפעות פסיכולוגיות, אין לי מושג איפה המחקר אני אנסה לחפש יותר מאוחר.

את האמת אין דבר כזה ממש מאכל בריאותי, הכל עניין של מינון גם שוקולד אפשר לאכול על בסיס יומי ולא יקרה שום דבר ואף יכול להועיל.
ירקות ופירות בד"כ זה הדבר הכי יעיל שאפשר להציע, כל מאכל עם מינימום שומן רווי ללא שומן טראנס גם יהיה אידיאלי.
סה"כ אני לא פאנט של בריאות, וגם לא מאמין כל כך במושג "בריאות", לדעתי אושר ופסיכולוגיה תתן יותר בריאות מאשר לאכול ברוקלי וכו', רק לשם הדגמה מחלות הסרטן לא התגלו עד היום וגם התרופה שלהם או לפחות למרבית הסרטנים כי יש מדענים שהביעו את דעתם ויש מחקרים על כך שזה 70% פסיכולוגי וקשור לתנודתיות של רמות ה PH בגוף עקב השפעות פסיכולוגיות, אין לי מושג איפה המחקר אני אנסה לחפש יותר מאוחר.

אני גם ראיתי את זה ב- ynet
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3587644,00.html
אני חושב שעל זה דברת:)

• פותח/ת השרשור
עדיין, אם אני אמשיך לאכול את מה שאני אוכל, אני לא אתקדם לשום מקום.

יש דברים שקשה לי בלעדיהם כמו קטשופ, מיונז, חומוס, רטוב אלף האיים וכו'.
אני אוכל כמעט כל דבר בתוספת הרטבים האלה.

אני גם ראיתי את זה ב- ynet
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3587644,00.html
אני חושב שעל זה דברת:)
מצאתי את הסימוכין:

Garssen B. Psychological factors and cancer development: Evidence after 30 years of research. Clinical Psychology Review 2004; 24(3):315–338.

Dalton SO, Boesen EH, Ross L, Schapiro IR, Johansen C. Mind and cancer: Do psychological factors cause cancer? European Journal of Cancer 2002; 38(10): 1313–1323.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית