הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ על המגנזיום,חשוב לי לדעת מנסיון אישי שלכם

• פותח/ת השרשור idoj
  • פורסם בתאריך

idoj

משתמש מתחיל
140
5
נק' מוניטין:
0
140
5
יש בעיה עם המגנזיום ציטראט של NSI מפנני שאין להם אותו במלאי ונכתב לי שהוא יכול להישלח רק בסוף אוקטובר!!!!!
רציתי לדעת אם למישהו כאן יש נסיון עם כל מגנזיום אחר שהוא רכש באתר שלהם
אני אשמח מאוד על העזרה
תודה מראש

אני לוקח כבר תקופה את המגזניום, סידן ואבץ שלהם בכדור אחד, אני לוקח 3 כדורים ביום, יש ריח של אצטון אבל אין טעם, כדורים קצת מתפוררים סה"כ נראה טוב.

אני לוקח כבר תקופה את המגזניום, סידן ואבץ שלהם בכדור אחד, אני לוקח 3 כדורים ביום, יש ריח של אצטון אבל אין טעם, כדורים קצת מתפוררים סה"כ נראה טוב.
זה גם מה שאני רוצה להזמין שלהם אבל הבנתי שהמגנזיום הוא לא ציטרט אז זה לא כזה משנה?

הספיגה כביכול פחות טובה (למרות שלא ראיתי על זה בדיוק הוכחה חד משמעית, אולי EMZ ימצא לך, לא התעניינתי בזה אני גם לא ממש מבין מה ההבדל בין הסוגים).
בכל מקרה המינון של כדור שהוא לא ציטרט הוא 250 מ"ג (בקומבינציה של אבץ, מגנזיום וסידן) ורשום שצריך לקחת 3 כדורים שמהווים 188% מהתצרוכת היומית, עוד קצת מהתזונה פה ושם אני מניח שתהיה מכוסה.

נו אז זה סבבה לגמרי אין לי בעיה עם זה
אני יודע שסידן לפעמים אני לא צורך מספיק ובקשר לשאר תמיד טוב לקחת כתוסף
אז אתה אומר שזה בסדר להזמין את זה? זה עדיף מכלום..

יותר חשוב מסוג הסידן הספציפי הוא שתהיה לך רמת ויטמין D טובה כדי שתוכל לספוג את הסידן.
תעשה בדיקת דם - 25OH-vitaminD

• פותח/ת השרשור
במקרה שלי אין שום בעיה של ויטמין D אני גר בבקעה ואצלנו חם שאלוהים ישמור,ביום ראשון שעבר נמדדה פה טמפרוטרת שיא לשנה 53 מעלות

במקרה שלי אין שום בעיה של ויטמין D אני גר בבקעה ואצלנו חם שאלוהים ישמור,ביום ראשון שעבר נמדדה פה טמפרוטרת שיא לשנה 53 מעלות

זה לא מבטיח שום דבר. דווקא במקומות שבהם מאוד חם ויש קרינה חזקה יש לאנשים מחסור בויטמין D בגלל שהם נזהרים כל כך מהשמש ולא נחשפים או מתמרחים כל היום באולטראסול. קח לדוגמה את אוסטרליה. יש שם קרינה מאוד חזקה אבל נוצרה שם גם מודעות אנטי-שמש מאוד חזקה וכמובן בעיקבותיה מגפה של vitamin D insufficiency.
יותר פשוט לבדוק וזהו.

• פותח/ת השרשור
אני עובד כמו חמור אחי בחוץ גם בין השעות 11-3 שזה השעות שאמורים להחישף בעקרון
לי אין בעיה כזאת

קראתי מחקר שאכן ציטראט נספג טוב יותר. (גם לייל ממליץ בכל מה שקשור לסידן ולמגנזיום לקחת ציטראט- אני בטוח שיש לו מליון רפרנסים בספרים או באתר) אין לי אותו בשלוף ואני מוכן לחפש כשתגמר תקופת המבחנים.
בגדול אתה יכול לקחת לא ציטראט, רק תקח מינון קצת יותר גבוה.
וקשה להגיע להרעלת מגנזיום. מאוד קשה.
מסכים עם בנצרום- בדיקה כזאת מומלצת לכל בנאדם.
ומשה, חשבתי שכבר בחרת לי שם.

בקשר לאבץ אם לוקחים יותר מדי יכול לקרות משהו?
כי אני רוצה לקחת את המגזניון+אבץ+סידן מה שפירסמתי פה פעם
אבל שמתי לב שבאופטימן שאני צורך יש מספיק אבץ זה לא משנה?

אני לוקח 2 אופטימן ושם כתוב שמנה זה 3 ו ZINC ל-3 כדורים יוצא 30MG שזה 200%(אבל שוב אני לא לוקח 3 אני לוקח 2)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית