הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית אימון של 8 שבועות.

החרגול

משתמש קבוע
1,177
14
נק' מוניטין:
317
1,177
14
תוכנית אימונים שאמורה להכין אותך לצב"א אבל אני וחבר שלי משתמשים בזה בשביל להיכנס לכושר.
זה תוכנית בת 8 שבועות.
הנה היא:

שבוע ראשון-סיבולת.
ריצה של 3 ק"מ.
מתח- סט ראשון לתת 100%,סט שני לתת 25% סט שלישי 25% סט רביעי 25% וסט חמישי לנסות לתת עוד 100%
שכיבות סמיכה- סט ראשון לתת 100%,סט שני לתת 25% סט שלישי 25%,סט רביעי 25% וסט חמישי לנסות לתת עוד 100%
בטן- לעשות 90 שניות קראנ'ץ,אחרי זה לעשות 90 שניות אלכסון לצד ימין,אחרי זה לעשות 90 שניות אלכסון שמאל,
לעשות את האימון 4 ימים בשבוע: ראשון,שני,שלישי,רביעי.
יום חמישי ושישי לנוח, ויום שבת לעשות את הריצה.

שבוע שני-
ריצה של 3 ק"מ.
מתח- 5 סטים של 8 חזרות.
שכיבות סמיכה- 5 סטים של 20 חזרות.
בטן- 4 סטים של 30 חזרות.
אותם ימי אימון,
לנוח יום חמישי,שישי ויום שבת לרוץ.

שבוע שלישי-
ריצה של 3 ק"מ.
מתח- סט ראשון לתת 100%,סט שני לתת 25% סט שלישי 25% סט רביעי 25% וסט חמישי לנסות לתת עוד 100%
שכיבות סמיכה- סט ראשון לתת 100%,סט שני לתת 25% סט שלישי 25%,סט רביעי 25% וסט חמישי לנסות לתת עוד 100%
בטן- לעשות 90 שניות קראנ'ץ,אחרי זה לעשות 90 שניות אלכסון לצד ימין,אחרי זה לעשות 90 שניות אלכסון שמאל,
אותם ימי אימון,
לנוח יום חמישי,שישי וביום שבת לרוץ.

שבוע רביעי-
ריצה של 3 ק"מ.
מתח- 5 סטים של 8 חזרות.
שכיבות סמיכה- 5 סטים של 20 חזרות.
בטן- 4 סטים של 30 חזרות.
אותם ימי אימון,

שבוע חמישי-
ספרינטים,
למצוא עלייה ולרוץ אותה הכי מהר שאפשר,
לעשות את זה 4 פעמים.
למדוד 50 מטר ולעשות בערך 6 מדידות לרוץ הכי מהר שאפשר.
אותם ימי אימון,

שבוע שישי-
ריצה של 3 ק"מ.
אותם ימי אימון,
לנוח יום חמישי,שישי ולרוץ יום שבת.

שבוע שביעי-
ספרינטים,
למצוא עלייה ולרוץ אותה הכי מהר שאפשר,
לעשות את זה 4 פעמים.
למדוד 50 מטר ולעשות בערך 6 מדידות לרוץ הכי מהר שאפשר.

שבוע שמיני ואחרון-
יום ראשון: 4 ק"מ
יום שני: 3 ק"מ
יום שלישי: 3 ק"מ
יום רביעי: 2 ק"מ
יום חמישי: מנוחה
יום שישי: מנוחה
יום שבת לעשות אימון סיבולת:

😵

זה תלוי ברמת הכושר הנוכחית שלכם, אבל אני לא אתפלא אם תגיעו לצבא עם שברי מאמץ, אולי אפילו חמורים.
הייתי מוריד את כל האימון לשלושה אימונים בשבוע (אני מקווה שאתה רץ בכל אימון) ושבת ריצת שחרור (3 קילומטר בקצב איטי).
בקשר לריצה עצמה, צריך לדעת מה רמת הכושר הנוכחית ויותר חשוב מה המטרה, מרחק או מהירות.
אם זה גם וגם, אז המנוחה עוד יותר חשובה.
כל שאר הדברים,, נו... להזיק זה לא יכול להזיק (בהנחה ועושים בשכל, רמז - כואב בזמן האימון זה לא טוב)

מטי.

• פותח/ת השרשור
מממ...

לקחתי את התוכנית מאחד שהולך להתגייס אז באמת אולי כדאי שנוריד קצת ימי אימונים.
והתוכנית אחלה סה"כ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית