הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה כמה אחוז שומן אני?..

yaakovno

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
פשוט קניתי אבקה לא מזמן ורציתי לסיים אותה ואז להתחיל חיטוב, אבל אני מפחד שאני כבר על 18% ואז כל מה שאני יתאמן ילך לחינם..
גובה: 1.77 מינוס פלוס
משקל: 68
ד'א הכל רפוי בתמונות

בכללי אני לא נראה שמן פשוט הבטן הזאתי.. לא מובנת. אמרו לי שזה נוזלים, מה אתם חושבים?
dsc00308copy.jpg

dsc00314copy.jpg

45378185.jpg

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אז מה אתה חושב שעלי לעשות?
יש לי עוד איזה 6 קילו של אבקה (MUTANT MASS).. לסיים אותה וחיטוב?
למרות שאחרי שאני יסיים אני יהיה מקסימום 73-74

האמת שאין לך כמעט מסת שריר.
אתה יכול להמשיך מסה עד הקיץ הבא ואז חיטוב או שאתה יכול לעשות עכשיו חיטוב (מה שיהיה לך מאוד קשה כי כמעט אין מסת שריר) ואז להתחיל מסה.
אגב, אם אתה יכול להגיע לכמות הקלוריות שלך ולעלות במשקל אז חבל לקחת סתם את האבקה.
אתה תשמין וזה מיותר.

• פותח/ת השרשור
האמת שאני יכול לעלות רק מאוכל, אבל אני מעדיף עם האבקה שיהיה יותר מהר, גם אני לא יכול להשיג את החלבונים בלי האבקה.. וחשבתי לעשות מסה עד הקיץ הבא ואז חיטוב, אבל הבנתי שאם אני ב18% שומן אז כל מה שאני עושה הולך 90% לשומן ולא למסה של השריר.. אז אני תקוע

האמת שאני יכול לעלות רק מאוכל, אבל אני מעדיף עם האבקה שיהיה יותר מהר, גם אני לא יכול להשיג את החלבונים בלי האבקה.. וחשבתי לעשות מסה עד הקיץ הבא ואז חיטוב, אבל הבנתי שאם אני ב18% שומן אז כל מה שאני עושה הולך 90% לשומן ולא למסה של השריר.. אז אני תקוע
יש בסיס למישפט הזה? אני הבנתי ההפך[באחד המאמרים היה כתוב ששמנים יכולים ליהיות בגירעון שלילי ועדין להעלות שריר].

זה לא 90% אבל העלייה כבר לא תהיה איכותית כי ההורמונים בקנטים, אם כי 18% זה עוד יחסית "מוקדם" מדובר על 20% שומן ומעלה.
בקשר לאנשים שמנים שיכולים לעשות מסת שריר בגירעון מדובר על אנשים שהם 30% שומן ומעלה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית