5 סטים של 5 חזרות across.
זה לא me אבל עצימות די גבוהה.
סבבה .
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
5 סטים של 5 חזרות across.
אני גם עושה כרגע טקסס לסקוואט וה 5x5 across שוחט לי את הצורה, אבל המשקל שאני עובד איתו הוא רק 80-85 אחוז מ RM1 ככה שעפ"י ההגדרה של ריפטו זה נכנס לקטגוריה של עצימות בינונית.5 סטים של 5 חזרות across.
אני גם עושה כרגע טקסס לסקוואט וה 5x5 across שוחט לי את הצורה, אבל המשקל שאני עובד איתו הוא רק 80-85 אחוז מ rm1 ככה שעפ"י ההגדרה של ריפטו זה נכנס לקטגוריה של עצימות בינונית.
בכלל באופן עקרוני אי אפשר לעבוד גם עם עצימות גבוהה וגם עם ווליום גבוה, מי שאומר "אני עושה 30 סטים לחזה עם עצימות גבוהה" לא יודע מה ההגדרה האמיתית של עצימות, כולם חושבים שזה מדד לעייפות וכמה השריר קרוע.
אני נח לפי הרגשה ומציץ מידי פעם לשעון אז יוצא לי לנוח בדרך כלל 2-3 דקות בין הסטים הראשונים ויותר לכיוון ה-5 דקות בסטים האחרונים. אימון של סקוואט ביום ווליום לוקח לי בערך 20 דקות אני חושב.
עניין של נוחות בלבד , אפשר גם לאכול ארוחה 1 ביום עם כל הערכים התזונתיים.6 ארוחות ביום משה? למי יש כוח לכאב הראש הזה?
אני מעדיף 3...
זה לא קריטי , אפשר לצרוך שומן לפני האימון זה פשוט הסתדר לי ככה בתפריט אתה יכול לשנות את זה.לא הבנתי ...למה שמתה בשני התפריטים בארוחה שלפני האימון גם שומן ( קפסולות\ אגוזי מלך)?
מסביב לאימון לא עדיף להמעיט בשומן ולצרוך פחמימות "זמינות"(כמו פירות) שיספקו אנרגיה?
אבל בכללי, כל הכבוד על ההשקעה!
אהה , תודה על התשובה.זה לא קריטי , אפשר לצרוך שומן לפני האימון זה פשוט הסתדר לי ככה בתפריט אתה יכול לשנות את זה.
פירות יכולות גם לגרום במהלך האימון לנפילת סוכר לחלק מהאנשים (מה שאצלי לפעמים קורה ולכן לא אכלתי [הכוונה לכאלו עם GI גבוה , בננה - תפוח - אגס לא נכלל כי הם בעלי GI בינוני).