הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר התפריט שלי-מה צריך לשפר?

• פותח/ת השרשור STAT
  • פורסם בתאריך

STAT

משתמש מתחיל
71
0
נק' מוניטין:
56
71
0
<<נתונים
BMR לאחר הכפלה ב1.2 - 2139

בוקר:

סנדביץ' עם שוקולד(אני בבצפר..)

שעה 15:00 :

מעדן כלשהו(מילקי\דנונה)(ערך תזונתי-113 קלו')
טוסט עם 2 פרוסות גבינה צהובה(ערך תזונתי 182 קלוריות),חצי קופסת קוטג'(111 קלוריות).

שעה 16:00:
2 סנדביצ'ים עם מיונז ופסטרמת הודו או פסטרמת קוניאק,2-3 חתיכות בכל אחד(115 קלוריות).
פסטה(202 קלוריות).

19:00 :

תפוח 10 דקות אחרי שאני חוזר הבייתה(86 קלוריות).

חצי שעה אחרי קופסת טונה(228 קלוריות) עם חצי קופסת תירס(136 קלוריות) ו4 פרוסות לחם(אוכל עם הטונה),מלפפון(26 קלוריות).

שעה 20:00 :
קורנפלקס(319 קלוריות) עם חלב
כריך עם גבינה לבנה.

23:00 :
קפה ופרוסה עם שוקולד

קלוריות מהלחם שאני אוכל(10 פרוסות פלוס מינוס): 757
" מה2 כוסות חלב: 232 קלוריות.

זהו.

קלוריות:2858
חלבון: 145 גרם
שומן:92
פחמימות:349 גרם
כולסטרול-231 מ"ג
סיבים תזונתיים-8 גרם

התפריט הוא למסה,אני מתכנן לרוץ 10-20 דקות 3 פעמים בשבוע לסיבולת,למכון אני הולך 4 פעמים בשבוע(המכון פתוח 6 ימים בשבוע אז אני מתאמן בק טו בק ברביעי וחמישי)

מתאמן חודש, בתכנית AB

הקלוריות מספיקות למה שאני רוצה?זה 700 קלוריות יותר מהמאזן הניטרלי שלי.
ובימים שאני לא מתאמן אני עדיין צריך לאכול 2800 קלוריות?

אהה ו..כמות האוכל שאני אוכל לא תגרום לבעיות בבטן?
🆘

נערך לאחרונה:
הכפלת ב1.2 זה הכל טוב ויפה אבל מה עם הקלוריות שאתה שורף בריצה, ומה זה בק טו בק, סוג של ריקוד? אם כן גם שם צריך להכליל את הקלוריות למאזן.
התפריט שלך לא מאורגן מבחינת כמויות ככה שאין לי מושג מה לומר עליו אין לי מושג גם איך חישבת אותו ואיך הגעת למספרים הללו (" 2 שניצלים עם אורז\מוקפץ עם אורז" - לא אומר כלום).

• פותח/ת השרשור
אוקיי סבבה מחר אני יביא תפריט מסודר יותר..

ובקשר לריצה כמה קלוריות אני צריך להכניס לתפריט?300 מספיק?

ודרך אגב בק טו בק זה ביטוי למשהו שעושים אותו יומיים ברצף 😆(לקוח מכדורסל,אם לקבוצה יש משחקים "בק טו בק" זאת אומרת שהם משחקים 2 משחקים תוך יומיים:s59:)

אוקיי סבבה מחר אני יביא תפריט מסודר יותר..

ובקשר לריצה כמה קלוריות אני צריך להכניס לתפריט?300 מספיק?

ודרך אגב בק טו בק זה ביטוי למשהו שעושים אותו יומיים ברצף 😆(לקוח מכדורסל,אם לקבוצה יש משחקים "בק טו בק" זאת אומרת שהם משחקים 2 משחקים תוך יומיים:s59:)
הייתי מוסיף משהו כמו 200-250 קלוריות, ועם הנוער של היום אי אפשר לדעת לגבי כל המושגים האלה, כן אני לפעמים מרגיש זקן:120ag:

• פותח/ת השרשור
יש רעיון איך אני ישיג 500 קלוריות(ליום שאני רץ)כי לא נראה לי אני יאכל פסטה כל יום:bad:(בלי פסטה זה 2600 קלוריות)

יש רעיון איך אני ישיג 500 קלוריות(ליום שאני רץ)כי לא נראה לי אני יאכל פסטה כל יום:bad:(בלי פסטה זה 2600 קלוריות)

אני גם באותה בעיה שלך והיום דפקתי צלחת פסטה, תאמין לי עם איזה רוטב טוב אתה לא מרגיש את זה. זה לא כבד כמו ש"ש אפשר לאכול כמויות.

יש לך מחשבוני הוצאה קלורית בשביל עניין הריצות
ובימים שיש ריצות תוסיף את הקלוריות של הריצה לתפריט
בימים בהם אין ריצות תוריד את הקלוריות של הריצה מהתפריט
(ראה דוגמא במדריך לחיטוב של משה)
ופסטה בכלל לא כבדה אני מסוגל לאכול בלי סוף פסטה
קרה שאכלתי סיר שלם ולא הרגשתי בכלל שאכלתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית