הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי צריכה אומגה 3

מומין טרול

משתמש קבוע
1,853
34
נק' מוניטין:
5,758
1,853
34
היי, אני לוקח כיום אומגה 3 של אלספה במינון הרגיל (180\120) 2 עם כל ארוחה כלומר 6 ביום

חשבתי לעבור לאלספה מקס עם מינון יותר גבוה, השאלה שלי אם יש הבדל בין לפזר את הצריכה על פני כל היום כמו עכשיו, לבין לקחת באופן מרוכז 1-2 ביום.

תודה מראש!!
🙌

עדיף לפזר במשך היום כדי שהגוף יהיה מאוזן אבל בתאכל'ס זה לא כזה משנה, אתה יכול לאכול הכל בארוחה אחת.
אני באופן אישי אוהב לפזר את זה במשך היום, נותן לי תחושה פסיכולוגית שזה יותר טוב, מה גם שאתה תהיה יותר שבעה בארוחות (אם זה משנה לך)

• פותח/ת השרשור
אני אוכל מספיק בארוחות כדי להיות שבע גם בלי זה 😃

השאלה באמת אם יש חשיבות לחלוקה או שאין בעייה לקחת הכל בפעם אחת

אין שום בעיה.

---------- התגובה התווספה ב 10:38 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 10:37 ----------

אבל אני מפצל למקרה שיום אחד יצא מחקר שאומר שעדיף לפצל במשך היום ואז אני אגיד "יששש ידעתי" חח

אני לוקח את כל הויטמינים שלי לפני השינה, 5 קפסולות אומגה 3 (כפול) + 3 אבץ, מגנזיום וסידן ( הכתף שלי אוהבת סידן) + 1 מולטיויטמין + 1 ויטמין C

אני בד"כ גם אוכל ארוחה איזה שעה-שעתיים לפני השינה ככה שיש עדיין שומן במערכת כדי שבנצרום לא יכעס שאני לוקח את זה ללא ארוחה ושזה לא נספג טוב 😃

אני לוקח את כל הויטמינים שלי לפני השינה, 5 קפסולות אומגה 3 (כפול) + 3 אבץ, מגנזיום וסידן ( הכתף שלי אוהבת סידן) + 1 מולטיויטמין + 1 ויטמין C

אני בד"כ גם אוכל ארוחה איזה שעה-שעתיים לפני השינה ככה שיש עדיין שומן במערכת כדי שבנצרום לא יכעס שאני לוקח את זה ללא ארוחה ושזה לא נספג טוב 😃

חחחח ניראה לי שאני מאמץ את שיטת הבית מרקחת

אין פה כל כך הרבה, יש פה 10 כדורים סה"כ שמתוכם יש 5 אומגה 3, אני לוקח מינון שמשתווה בערך ל 10 קפסולות רגילות כי אני שמן.

לא, אבל באזור הויטמין D שסידן תלוי בו גם כן, עדיף שתהיה סביבה "שומנית", אני אישית אוכל 2 ארוחות גדולות ביום המכילות כמות גדולה של שומן, ככה שגם אם אכלתי כ 3-5 שעות לפני כן עדייף יש לי את אותה הסביבה לספיגה של הויטמינים השונים שדורשים זאת.
גם אם תסתכל על זה, לא צריך כמות גדולה של שומן בשביל לספוג ויטמינים ומינרלים, אין לי מושג כמה צריך אבל אני זוכר שקראתי איפשהו שאפילו 10-15 גרם שומן יעשו את העבודה, אל תתפוס אותי במילה זה משהו שיושב לי במוח ואין לי מושג מאיפה.

תראה העדיפות היא תמיד לחלק ולקחת עם ארוחות לפחות לחלק לפעמיים ביום, בגלל שאני עצלן ושונא לחלק כי אני יודע שאני אשכח, אז אני לוקח הכל לפני השינה, בשבילי לקחת את הכדורים הללו זה בדיוק כמו לצחצח שיניים לפני השינה, ככה אני אף פעם לא שוכח.
יש עוד תאוריות של ספיגת ויטמין C והיכולת של הגוף לספוג ויטמין C בפעם אחת, יש מסמך שראיתי שאם לוקחים 1 גרם ויטמין C נספג בערך כחצי אולי מעט יותר, אני רכשתי לאחרונה את הויטמין C בשיחרור ארוך של NSI, אין לי מושג אם זה עוזר וכמה זה עוזר אבל גם לא אכפת לי לקבל רק 500mg כי אני אוכל עגבניות ופלפל אדום ויש לי עוד ויטמין C מהמולטיויטמין ואני בטוח שעוד מעט בתזונה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית