הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שבירת מקביל בסקוואט (יש סרטון)

• פותח/ת השרשור or24
  • פורסם בתאריך

or24

משתמש פעיל
354
7
נק' מוניטין:
723
354
7
שבירת מקביל בסקוואט (יש סרטון) עודכן!

מה יכולה להיות הסיבה שאני לא שובר מקביל?
מה לעשות כדי לרדת יותר? להוציא יותר ברכיים? אני מרגיש בסט שאני יורד עד הסוף.

הנה שני סרטוני ביקורת שהעלתי כבר השבוע

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לא יודע אם אתה לא שובל מקביל כי הצלם לא מצלם אותך מהפרופיל אבל זה קצת ניראה כאילו אתה לא שובר מקביל, תגיד לצלם שיצלם את המשקולת מהפרופיל ולא את הברכיים ככה נוכל לדעת בוודאות.

זה נראה שאתה אוחז עם האגודל מתחת למוט במקום מעליו, אם זה המצב אז תסדר את זה, תרים את המרפקים, תיישר את הידיים, ותוריד את הראש למטה למצב הטבעי שבו הצוואר ממשיך את הזווית של הגב. אני לא בטוח שזה יעזור לך לשבור מקביל, אבל באשכול הקודם רשמת שאתה מרגיש חוסר יציבות מתי שאתה מוריד את הראש, יכול להיות שיש קשר בין כל זה.

• פותח/ת השרשור
זה נראה שאתה אוחז עם האגודל מתחת למוט במקום מעליו, אם זה המצב אז תסדר את זה, תרים את המרפקים, תיישר את הידיים, ותוריד את הראש למטה למצב הטבעי שבו הצוואר ממשיך את הזווית של הגב. אני לא בטוח שזה יעזור לך לשבור מקביל, אבל באשכול הקודם רשמת שאתה מרגיש חוסר יציבות מתי שאתה מוריד את הראש, יכול להיות שיש קשר בין כל זה.

לגבי האגודל לא שמתי לב איך אני מחזיק בדרך כלל, כן שאני מסתכל למטה אני מרגיש חוסר יציבות כאילו שאני עומד ליפול.

זה נראה כאילו אתה לא דוחף את הברכיים החוצה.

ברגע שתדחוף אותם החוצה יהיה לך הרבה יותר קל לרדת מבלי שהם יפריעו לך.

תוריד טיפה את הראש שאתה יורד
אל תעלה אותו שיהיה באותו קו מהצוואר כמו שאמר לך vadjio
תרים את המרפקים
אתה נופל קדימה שאתה מוריד תראש כי אתה לא מתיישב נכון או שהמוט לא ממוקם טוב אני חושב
לא שברתה מקביל בשני הסירטונים בכל אופן

נחמד לדעת שיש עוד מתאמני SS באנרג'ים
במיוחד אם נתחשב בעובדה שהכלוב שם ריק כמעט 24/7
כמה זמן אתה שם?

• פותח/ת השרשור
נחמד לדעת שיש עוד מתאמני SS באנרג'ים
במיוחד אם נתחשב בעובדה שהכלוב שם ריק כמעט 24/7
כמה זמן אתה שם?

עדיין לא התחלית SS (עוד כמה שבועות), אבל זה לא אומר שלא צריך לעשות סקוואט/דדליפט.

אני שם עוד מהתקופה שהם היו בעיר.. מי אתה?

אל תתפוס אותי במילה . אבל בחור מאוד מכובד כאן אמר לי ואני מצטט "חוסר גמישות בהארמסטרינגס ובאכילס"

אני עשיתי מיליטרי 😃 עד שנדפק לי הגב .. היו לי בעיות עוד לפני =/
איך אתה נראה בערך ? נבוא נגיד שלום.

אני בלונדינית עם עיניים כחולות מידות 60 90 60 חחחחחח
סתם אחי...גבוה,שיער שחור בדרך כלל קצוץ מאוד,ועושה תרגילים של SS במכון הזה..יחסית לא קשה למצוא
תבוא תשמור עלי בבנץ' חחח

אהה אבל לא בשבוע הקרוב...ריתוק...צבא מסריח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית