מידע כאב ראש אדיר - סקואט

• פותח/ת השרשור PooPed
  • פורסם בתאריך

PooPed

משתמש פעיל
541
0
נק' מוניטין:
1,763
541
0
טוב אז אתמול זה היה האימון ה"אינטנסיבי" בUD2.0 ואכלתי את הפרי וורקאוט מיל ככה לפני האימון כמו שנאמר וגם לקחתי NO.
עשיתי סקוואט של כולה 120 קילו ונשמתי והכל בסדר אבל אחרי הסט היה לי כאב ראש מפחיד בצד האחורי של הראש מתחת לקודקוד, כאילו התפוצצו לי כלי דם או משהו.
אחר כך נחתי קצת והמשכתי את האימון ובכל סט שביצעתי לא משנה באיזה תרגיל תמיד היה כאב ראש המום כזה.

אתמול לקחתי כדור נגד כאב ראש לפני שינה וזה גם יום ההעמסה ככה שאולי הפחמימות יעזרו, אבל כלום לא עזר, עדיין יש לי כאב ראש מאתמול.

אני חשבתי שאולי זה מהNO שהוא העלה לי את הלחץ דם או משהו...

למישהו זה קרה בעבר?

קרה לי דבר כזה בעבר, והכאב לא עבר במשך שבועיים עד שהחלטתי ללכת לבדיקה.
בעיקרון לפי מה שהבנתי זה סיב שמחבר בין הגולגולת לצוואר שנקרע, וגורם לכאבים האלה, הבנתי שזה נפוץ יחסית בין ספורטאים.
בכל מקרה, קיבלתי 3 טבליות של ETOPAN 600g ביום (NSAID) במשך 4 ימים, שבהם כבר יכולתי להתאמן.

• פותח/ת השרשור
נשמע קצת מוגזם האמת...
מקווה שזה לא מה שאתה אומר כי אם כן זה אומר שאין אימון כח מחר אוף!

• פותח/ת השרשור
אך ורק למטה

---------- התגובה התווספה ב 08:47 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 08:46 ----------

או יותר נכון 45 מעלות

בוא נגיד שכלי דם רוב הסיכויים שלא התפוצץ לך במוח כי לא היית כותב את ההודעות האלו כרגע.
אתה יכול לנסות לקחת משככי כאבים במינון של סוסים כמו שלקחו כאן למעלה אולי זה יעזור. אם זה לא עובר עוד יום יומיים תפנה לרופא.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
נשמע קצת מוגזם האמת...
מקווה שזה לא מה שאתה אומר כי אם כן זה אומר שאין אימון כח מחר אוף!

הקרע הזה זה לא משהו רציני, אבל כואב בטירוף. בכל מקרה, לפי מה שאמרת נשמע שזה זה.

הכאב היה לי כמעט בכל מאמץ (בעבודה על כוח), וזה היה פשוט בלתי נסבל במשך משהו כמו 1-2 דקות עד שזה נרגע.

בעיקרון לפי מה שהבנתי זה סיב שמחבר בין הגולגולת לצוואר שנקרע, וגורם לכאבים האלה, הבנתי שזה נפוץ יחסית בין ספורטאים.
בכל מקרה, קיבלתי 3 טבליות של ETOPAN 600g ביום (NSAID) במשך 4 ימים, שבהם כבר יכולתי להתאמן.

סיב אופטי או סיב תזונתי?

זה מה שאני זוכר מההסבר שקיבלתי אז... לא בטוח מה זה היה בדיוק אבל זה איכשהו היה קשור לחיבור בין הגולגולת. 😣
אני לא רופא coldfire, אבל הייתה לי בעיה דומה וחשבתי אולי זה יעזור.

ברוך הבא לUD2,הייתי עם כאבי ראש מטורפים (לא לכל אחד קורה את האמת) בכל אימון שהייתי הולך אליו עד לרמה כזאת שלא רציתי ללכת לאימונים כבר כי פחדתי למות,הכאבים לפעמים הם בלתי נסבלים ולפעמים כן לקחתי משככי כאבים

לי כאב גם אחרי האימון וכל בוקר שהתעוררתי,עשיתי ניטראלי 3 שבועות והפסקה מהתוכנית ואחרי 4-5 ימים של ניטראלי עבר,אז הבנתי שזה כנראה התפריט והתוכנית (התאמנתי בניטראלי)

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
מוזר שכאב לך הראש סתם ככה בלי סיבה.
לי יש סיבה וזה מהסקוואט פשוט אני הרגשתי כאב ראש אחרי הסקוואט.
כניראה שלא נשמתי טוב או משהו, אני לא יודע.

אצלך זה ניראה יותר כמו מישהו שלא שותה מספיק או משהו אני לא יודע.

דווקא שתיתי יותר מדיי,הכאב לא היה דוקר אבל זה היה מן הרגשה של חולשה תמידית והרגשה כאילו אני מרחף כל הזמן וכאילו יש לי לב שדופק בראש (בום בום בום בום)

בכל מקרה תעקוב אחרי זה,אם ממשיך לכאוב לך לרופא...

• פותח/ת השרשור
לפי ההרגשה זה הולך להמשיך לי כי היום אני יוצא כי לחבר יש מסיבת שחרור ומחר אני עובד בבוקר.
ואז מחר גם אימון כוח, מה שאומר שלא יהיה לי זמן לישון.

אלא אם כן... מחר שישי, הבוס לא פה, אולי אני אתפוס לי איזו תנומה קטנה מהבוקר עד אחה"צ..🖕

אטופן 600מ"ג זה אחד הדברים... כדור קטן כיף גדול.
חבל שצריך מרשם רופא בשביל לקנות את זה.
לא מבין מה אתה כזה מתלהב מזה... חוץ מכאבי בטן לא עושה כלום.
אתה צריך להתחיל עם דברים חדשים 😃
יש משהו שמחבר בין הגולגולת לצוואר? מה זה צוואר בכלל? איזה סיב? יש סיבים בגוף? אה זה מה שאוכלים?
על מה אתה מדבר?
טוב אז אתמול זה היה האימון ה"אינטנסיבי" בUD2.0 ואכלתי את הפרי וורקאוט מיל ככה לפני האימון כמו שנאמר וגם לקחתי NO.
עשיתי סקוואט של כולה 120 קילו ונשמתי והכל בסדר אבל אחרי הסט היה לי כאב ראש מפחיד בצד האחורי של הראש מתחת לקודקוד, כאילו התפוצצו לי כלי דם או משהו.
אחר כך נחתי קצת והמשכתי את האימון ובכל סט שביצעתי לא משנה באיזה תרגיל תמיד היה כאב ראש המום כזה.

אתמול לקחתי כדור נגד כאב ראש לפני שינה וזה גם יום ההעמסה ככה שאולי הפחמימות יעזרו, אבל כלום לא עזר, עדיין יש לי כאב ראש מאתמול.

אני חשבתי שאולי זה מהNO שהוא העלה לי את הלחץ דם או משהו...

למישהו זה קרה בעבר?

ברוך הבא לUD2,הייתי עם כאבי ראש מטורפים (לא לכל אחד קורה את האמת) בכל אימון שהייתי הולך אליו עד לרמה כזאת שלא רציתי ללכת לאימונים כבר כי פחדתי למות,הכאבים לפעמים הם בלתי נסבלים ולפעמים כן לקחתי משככי כאבים

לי כאב גם אחרי האימון וכל בוקר שהתעוררתי,עשיתי ניטראלי 3 שבועות והפסקה מהתוכנית ואחרי 4-5 ימים של ניטראלי עבר,אז הבנתי שזה כנראה התפריט והתוכנית (התאמנתי בניטראלי)
תפסיק לדאוג, הבחור צודק.
ברוך הבא לUD2. סבל 24-7.
לא טוב לך, תפרוש 😃

• פותח/ת השרשור
אני יודע, זה השבוע החמישי והתכוונתי לקחת בו הפסקה מלכתחילה.
אני מקווה לשרוד את השבוע הזה ואז אני אעשה הפסקה מהאימונים וגם מהתכנית למרות שאני יודע שאם יהיה לי איפה להתאמן באיטליה אני לא אוותר חח

---------- התגובה התווספה ב 10:47 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 06:51 ----------

אז מה אתם אומרים שכדאי לי לעשות?
יש אופציה אחת שהיא פשוט להפסיק להתאמן לתקופה של בין שבועיים לחודש ואני מאמין שהכל יסתדר או להמשיך להתאמן בעצימות נמוכה יחסית.
אני לא מתכוון ללעשות סקוואט עם מוט ריק למשל אבל אם אני עושה 120 סקוואי אז לעשות משהו כמו 90 נגיד וככה בשאר התרגילים..

איזה אופציה עדיפה? אני שואל את זה כי אני לא יודע אם להקפיא את המנוי למשך חודש או לא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית