הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דלקת בכתף

• פותח/ת השרשור Thor
  • פורסם בתאריך

Thor

משתמש קבוע
1,332
1
נק' מוניטין:
4,265
1,332
1
אז ככה, יש לי דלקת בכתף, ולפני שבוע קבלתי זריקה, ואחרי חצי שעה הכאב נעלם, עכשיו בקשר לאימונים, סקוואט ודדליפט זה לא מפריע לי לעשות בכלל, אבל למשל כשאני עושה תרגיל לחיצה כמו בנץ למשל, אני מרגיש לא בדיוק תחושה של כאב, אלה תחושה שהיא לא נורמאלית בכתף או לפעמים כאב קטן, האם זה מסוכן וכתוצאה מזה הדלקת יכולה לחזור?

הרופא אמר לי לנוח שבוע-שבועיים, ובאמת נחתי שבוע, ורק היום ניסיתי לדחוק, וזה מה שהרגשתי... ניסיתי גם לעשות מתח אבל ברגע שהייתי תלויי הרגשתי שוב הרגשה לא נורמאלית בכתף ימין אז ירדתי...

בקיצור, מה כדאי לעשות?:/

קיצר אני בכל מקרה הלך עוד הפעם, ויראה מה הולך עם זה, אני לא אשאיר את זה ככה

---------- התגובה התווספה ב 20:07 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:06 ----------

תשמע, נחוץ או לא, אני יודע ש30 דקות אחרי הזריקה כל הכאבים נעלמו, וכשממש כואב לך אין לך הרבה בראש אתה רק רוצה שזה יפסיק...

ברור, זה משכך כאבים ומרפה שרירים. היית יכול לקנות משחת ולטרן בסופר פארם, הייתה עושה לך אותו דבר. עד כמה שאני יודע לא מטפלים בדלקת עם ולטרן.

היה לי סיפור דומה לפני חודש בערך בלי קשר לאימונים הזזתי את היד, הכתף עשתה רעש של קליק כזה ומשם איזה שבוע כאב לי להזיז אותה. כשהכאבים טיפה נרגעים שאפשר לעשות משהו תתחיל לעשות פרס לפי הפרוטוקולים, יכול להגיד שלי זה עזר.

• פותח/ת השרשור
ברור, זה משכך כאבים ומרפה שרירים. היית יכול לקנות משחת ולטרן בסופר פארם, הייתה עושה לך אותו דבר. עד כמה שאני יודע לא מטפלים בדלקת עם ולטרן.
ממש ממש לא, ניסיתי למרוח עד לפני הזריקה 3 משככי כאבים שונים אף אחד מהם לא עזר, ואחרי הזריקה אחרי 20 דקות הכאבים עברו לגמרי... אני יודע שאולי זה נשמע מוזר אבל זה מה שהיה...

אולי באמת לא הבנתי תרופא היה לו מבטא מוזר... שאלתי אותו מן הסתם מה יש לי ופלי השתובה שלו הבנתי שזה דלקת, בכל מקרה אני אנסה את מה שאמרתם לי ואני אבדק עוד הפעם אצל רופא.

זריקה הרבה יותר אפקטיבית לשיכוך כאב
המשחה זה לייט

כן אבל זה לא אומר שרצים להזריק ולטרן לשרירים תפוסים. אם כי באמת במקרים מסוימים אין הרבה ברירה.

לא אמרתי את זה, אני מסכים שלא מזריקים ישר
אמרתי שזריקה של משכך כאבים הרבה יותר חזקה ממשחה
כדור נמצא בינהם מבחינת אפקט

• פותח/ת השרשור
אני לא רצתי להזריק וגם לא בקשתי מהרופא זריקה הוא החליט לתת לי את זה...

הרגת אותי... : )
נותנים חופשי תזריקות האלה נגד דלקות. אם זה 'עובד' או אם זה 'מומלץ' - אין לי מושג.

• פותח/ת השרשור
C.T לא ממש יעזור לך אלא MRI, ואפשר לראות דלקת באולטרסאונד
הדבר האחרון שיתנו לך, זה בדיקת MRI על מנת לברר דלקת... קופות החולים לא ממש ממהרות לשלוח אנשים לבדיקות הללו.
אולטרהסונאד קשה מאוד לראות דלקת בכתף, זאת לא בדיקה טובה בשביל לגלות דלקת(לפחות באזור הזה).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית