הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ צבירת נוזלים במאסה

SweetBamba

משתמש כבוד
8,677
1,546
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
10,850
8,677
1,546
אהלן,אני כרגע בחיטוב ,ואחריו יש את השלב של המאסה
הגוף שלי אוגר נוזלים בצורה מטורפת שמטשטשת את החיטוב
קראתי פסוטים קודמים ורק רציתי לוודא שהבנתי איך להימנע מהדבר
1)לשחק עם המאזן ע"י פחמימה-שומן.?
האם לשחק עם התפריט בפחמימות משתנות בימי השבוע יכולות לעזור.?
ולמה בכלל אוגרים נוזלים כשמע' הגליקוגן מתמלאת (ידע אישי בלבד)?

מה שאני אומר זה שאם אתה לא מתחרה אין טעם לחתוח בנתרן כי על מנת לשנות את מאזן המים התת עורי מול מאזן המים התאי
תת עורי = מראה מנופח וכהות של קאטים בשריר
מאזן מים תאי= מראה שריר מלא ומנופח

אתה צריך לחתוח את כמות הנתרן כמעט לגמרי ולצרוך כמות מים גדולה וגם אז לא עושים את זה לאורך זמן כי אז יכולה להיות בעיית אלקטורליטים וסכנה להתייבשות או חס וחלילה כשל בכליות (נתרן אן אחד האלקטרוליטים החשובים בגוף) ביקצור כל הקישקוש הזה בחיטוב של לחתוך בנתרן הוא לא רלוונטי במידה ואתה לא מתחרה. תעשה דיאטה טובה ותגיע לאחוזי שוומן נמוכים וזהו לא צריך לסבך את העניינים

לרמות הנתרן יש פאקטור אם יש לך הרבה תאי שומן (אם היית שמן בעבר או משהו דומה לזה), לקצץ לבן אדם כזה מ 4K ל 1.5-2K נתרן ביום יתן יתרון משמעותי. בכל מקרה אירובי יעזור גם לדילול הגליקוגן מעט וגם לרמות הנתרן ככה שעדיף להתרכז בזה מאשר לספור עוד דברים מוזרים בתפריט.

עזוב משה אתה יכול להתחטב יפה מאוד גם בלי להוריד נתרן בתורה כזאת או אחרת עדיף להתרכז בדיאטה כמו שצריך במקום להתעסק בכמה מלח צרכתי היום וכל השטויות האלה.

מדובר על תהליך של עלייה במסת השריר ולא בחיטוב, בחיטוב אני מסכים איתך אם לא עולים על במה אין צורך. גם בעלייה במסת השריר זו התעסקות מיותרת, אם רוצים לבקר על הנוזלים תעשו אירובי זה הכל.

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע מה אתם עושים עניין מנתרן זה מינרל מאוד חיוני שיש לו השפעה מאוד חשובה על כיווץ שריר והולכה בין תאית אז מה עם יש צבירת נוזלים למי אכפת אם אתה בחיטוב ויורד לאחוזי שומן יחסית נמוכים אתה עדיין תראה טוב בלי קשר לנתרן או לא אם אתה לא מתחרה אין שום סיבה בעולם לשחק עם צריכת הנתרן זה קישקוש מקושקש שאם תגביל את כמות הנתרן אתה תתחטב אין בכלל קשר בין הדברים. להיפך האימונים שלך יהיו פחות טובים ופחות עצימים. תהיה בדיאטה תתחטב ותגיע לתוצאות ותצרוך נתרן אחינו זה טוב לך. לגבי לחץ דם וכל זה. אם אתה בריא ואין לך בעיות של לחץ דם מלכתכילה. אני לא הייתי דואג מזה

אני עולה בערך 4 קילו נוזלים ,זה מטשטש בטירוף,אני כרגע על 10 אחוז שומן אם לא פחות,ואחרי העמסה אני נראה על הפנים לפי דעתי אז אני מחפש דרך למנוע את זה

---------- התגובה התווספה ב 18:34 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:32 ----------

אני אשלב אירובי זה רעיון מצוין,ואני אשחק בפחמימה -שומן

אז אתה מעמיס לא נכון או יותר מידי פחמימות זה לא קשור לנתרן. או שאתה בימים של הדיאטה לא מדלל מספיק ואז צורך יותר מידי פחמימות

• פותח/ת השרשור
בכללי שאני חוזר למאסה אני אוגר הרבה נוזלים בהתחלה גם אחרי נייטרלי,ואני לא מרוצה מזה ורוצה לדעת איך אני יכוללהימנע מזה או לפחות לרכך את המכה

תעמיס טיפה פחות פחמימות תכאל פחמימות יותר "נקיות" אם אתה לוקח קראטין זה גם משפיע. זה עניין של ניסוי וטעיה אני לא חושב שנתרן זאת הבעיה שלך

• פותח/ת השרשור
גם אני לא לכן אני לא הולך להתעסק רבות עם הנתרן,רק לרכז פחמימה בבוקר וסביב האימון לשחק עם יחס שומן-פחמימה ולעשות אירובי פעם בשבוע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית