הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יש טעם להתחיל SS אם...

• פותח/ת השרשור Cobb
  • פורסם בתאריך

Cobb

משתמש פעיל
941
38
נק' מוניטין:
1,021
941
38
אין לי אפשרות לעשות אימונים סדירים כל שבוע שלישי (רק אימון אחד בשבוע הזה) וחוסר בשעות שינה במספר ימים בשבוע - הכוונה חוסר רציני, מבין שעתיים שינה ביום לכלום, קורה כל 3 ימים בערך בגלל העבודה.

השאלה היא האם כל זה יספיק לי באמת כדי להתאושש והעלות משקלים מאימון לאימון?

המצב הזה עומד להשתנות בעוד כחודשיים, הייתי רוצה לדעת האם כדאי להתחיל בתוכנית עכשיו או לחכות ולעשות FBW או משהו בסגנון כרגע.

לדעתי תעשה SS על + קלורי קטן מאוד ותתרכז על טכניקה, עדיף לנצל את הזמן בשביל לשפר לפחות את התרגילים עליהם תעבוד בעתיד לדעתי.
לגבי המתכונת (כמה משקל עבודה להעלות מתי ואם בכלל) אני אשאיר את הבמה למומחים.

האמת שיש עוד דרך אם אתה רוצה, היו כאילו אנשים שעשו 2 אימונים עצימים והאימון שביניהם עם משקל יותר נמוך לדוגמא שבוע 1 זה A B A ושבוע שני זה B A B כאשר האימון המודגש זה האימון הפחות עצים.
כמובן שזה מתאים לאנשים שמשקלי העבודה שלהם מאוד גבוהים (באופן יחסי) וקשה להם להעלות משקל מאימון לאימון.
למה אני אומר את זה? כי אתה אמרת שיש יום אחד בשבוע עם מחסור בשינה ככה שזה יכול להיות הלילה שלפני האימון ה-לא עצים.
זאת דעתי בנוגע לSS, אבל אולי יהיו כאן עוד תשובות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית