הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תחילת אימונים ומה דרכי להמשך?

• פותח/ת השרשור SaarG
  • פורסם בתאריך

SaarG

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
שלום לכולם,
אז ככה, אני בן 25, גובה-1.82 משקל-83.1 אחוז שומן 18.

התחלתי להתאמן בחדר כושר לפני שבועיים וכרגע יש לי תוכנית שהותאמה ע"י מדריך בחדר הכושר.

יש לציין שירדתי בערך 6-7 ק"ג בחודש וחצי שקדמו לתחילת האימונים בעזרת ריצה ודיאטה.

עכשיו, אני מעוניין להעלות את מסת השריר ולחטב את הגוף.

שאלתי היא, מה הדרך הנכונה לבצע זאת, מה עליי לעשות?

תודה מראש,
סער.

1. תפסיק להקשיב למדריכים.
2.אי אפשר להוריד שומן ולעלות במסת שריר באותו זמן, (אפשר להעלות שריר וכתוצאה מכך להוריד אחוזי שומן, אתה יכול לקרוא על זה פה. http://www.kilogram.co.il/1633/הורדה-בשומן-תוך-כדי-העלאה-במסת-השריר/

3. SS תתאים לך, ובגלל שעולים מהר מאוד במשקלי עבודה ומשקל גוף, יכול להיות שגם תרד באחוזי שומן.

1.
3. SS תתאים לך, ובגלל שעולים מהר מאוד במשקלי עבודה ומשקל גוף, יכול להיות שגם תרד באחוזי שומן.

אתה צוחק נכון?
הדרך היחידה של מישהו לרדת ב-% שומן ב-SS זה רק אם הוא שמן מלכתחילה.

יש לך דוגמא של מישהו עם מבנה גוף סביר - עד כ- 18% שירד ב-% שומן תוך כדי התקדמות משמעותית ב-SS? כי ממילא מעל 18% זה יחסית שמן.

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובות, אבל אשמח להכוונה כלשהי.
יש לציין שיש לי נטייה קלה להשמנה אז מסה עם גיינר יכולה להיות בעייתית בשבילי.

כרגע אני צורך חלבון.

נערך לאחרונה:
אתה צוחק נכון?
הדרך היחידה של מישהו לרדת ב-% שומן ב-SS זה רק אם הוא שמן מלכתחילה.

יש לך דוגמא של מישהו עם מבנה גוף סביר - עד כ- 18% שירד ב-% שומן תוך כדי התקדמות משמעותית ב-SS? כי ממילא מעל 18% זה יחסית שמן.

הוא אמר שהוא 18% שומן, זה נחשב גבוה אני לא מבין מה אתה רוצה..

• פותח/ת השרשור
הנה תמונות מעכשיו.
img0466z.jpg

img0467t.jpg

עלייה במסת השריר, לחטב ולעלות במסת השריר כמעט בלתי אפשר ואם אפשרי אז מדובר בעלייה של 2-3 ק"ג שריר בשנה, מה שאפשר לשלש ואף לחמש אם רק מתרכזים בתהליך 1.

גם המד קאו (ליניארית) טובה מאוד בחיטוב - ואתה כמו בSS תרוויח עלייה משמעותית בכוח. היא טיפה אולי פחות תובענית מהSS אבל בחיטוב אפשר מניסיון אישי להשיג תוצאות טובות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית