עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הגב מקשית קצת בעלייההסבר?
אני נתקע עוד אימון-2 בטוח, ואז אני יוריד 30% ולא 20% ויעבוד על טכניקה... לפי מה שהבנתי זה בסה"כ לשבת יותר אחורה וזה ימנע את הגלישת ברכיים ועוד קצת גמישות לרגלייםאחרי שקיבלת פה ביקורת על הסקוואט, ובמיוחד אחרי שריפטו בכבודו ובעצמו אמר לך שאתה לא בסדר, לא הגיוני שתתקן אותו?
אני נתקע עוד אימון-2 בטוח, ואז אני יוריד 30% ולא 20% ויעבוד על טכניקה... לפי מה שהבנתי זה בסה"כ לשבת יותר אחורה וזה ימנע את הגלישת ברכיים ועוד קצת גמישות לרגליים
בדדליפט אני יודע מה הבעיות שלי =\ צריך גמישות :(אני עם קולדפייר בנושא הסקוואט.
תעלה גם סירטון של הדדליפט, אולי גם שם יש נקודות שכדאי לחזק.
תזכור שרוצים את טובתך
אני חתיכת בול עץ, אני לא מסוגל לעשות שום דבר שקרוב לגמיש והדדליפט שלי בסדר. תעלה סירטון, לא יקרה לך כלום ויהיה אפשר לשים את האצבע מה לא בסדר.בדדליפט אני יודע מה הבעיות שלי =\ צריך גמישות :(
אז אתם אומרים לרדת עכשיו ל70 קילו ולעשות טכניקה עם 70 קילו ואז אחרי 3-4 אימונים לשים שוב 95 ולהמשיך משם?
כן, קראתי את הגרסא הראשונה ויש לי את השניה על המחשב...אני חתיכת בול עץ, אני לא מסוגל לעשות שום דבר שקרוב לגמיש והדדליפט שלי בסדר. תעלה סירטון, לא יקרה לך כלום ויהיה אפשר לשים את האצבע מה לא בסדר.
תקח כמה אימונים שצריך כדי להגיע לסקוואט טוב, אל תכניס את עצמך למירוץ מפגר (גם אני הייתי שם אחרי הכל)
נ.ב
אתה קורא את SS? אני את הדדליפט והסקוואט שלי תיקנתי (את הסקוואט עדיין מתקן) רק אחרי שקראתי את הפרקים.