Starting Strength- לוג אימונים

• פותח/ת השרשור
27.12.08
-סקוואט 97.5 קילו
-בנצ' פרס 87.5 (סט אחרון 4 חזרות)
-דדליפט 100 קילו

אחרי שקיבלת פה ביקורת על הסקוואט, ובמיוחד אחרי שריפטו בכבודו ובעצמו אמר לך שאתה לא בסדר, לא הגיוני שתתקן אותו?

• פותח/ת השרשור
היום סוף סוף שברתי את מחסום ה100 קילו 😃😃
אימון הבא 100 קילו סקוואט 😛
בבנצ' פרס אני יעלה את המשקל עם השקיות של הרגליים (0.5 קילו כל צד), כלומר micro-loading
אחלה אימון

• פותח/ת השרשור
אחרי שקיבלת פה ביקורת על הסקוואט, ובמיוחד אחרי שריפטו בכבודו ובעצמו אמר לך שאתה לא בסדר, לא הגיוני שתתקן אותו?
אני נתקע עוד אימון-2 בטוח, ואז אני יוריד 30% ולא 20% ויעבוד על טכניקה... לפי מה שהבנתי זה בסה"כ לשבת יותר אחורה וזה ימנע את הגלישת ברכיים ועוד קצת גמישות לרגליים

אני נתקע עוד אימון-2 בטוח, ואז אני יוריד 30% ולא 20% ויעבוד על טכניקה... לפי מה שהבנתי זה בסה"כ לשבת יותר אחורה וזה ימנע את הגלישת ברכיים ועוד קצת גמישות לרגליים

בחירה גרועה. תתקן את הטכניקה, ואז לא תתקע במשקל הזה.
וככל שהזמן עובר יהיה לך יותר ויותר קשה לתקן את זה.

אני עם קולדפייר בנושא הסקוואט.
תעלה גם סירטון של הדדליפט, אולי גם שם יש נקודות שכדאי לחזק.

תזכור שרוצים את טובתך

עדיף לך לשפר את הטכניקה כמה שיותר וקדם, זה כמו ללמוד שפה, ככל שמתחילים יותר מאוחר ככה יותר קשה ללמוד.
גם ככה מה שאתה עושה עכשיו לא משקף כלום, כי אתה גם ככה תצטרך להוריד הרבה משקל

• פותח/ת השרשור
אני עם קולדפייר בנושא הסקוואט.
תעלה גם סירטון של הדדליפט, אולי גם שם יש נקודות שכדאי לחזק.

תזכור שרוצים את טובתך
בדדליפט אני יודע מה הבעיות שלי =\ צריך גמישות :(

אז אתם אומרים לרדת עכשיו ל70 קילו ולעשות טכניקה עם 70 קילו ואז אחרי 3-4 אימונים לשים שוב 95 ולהמשיך משם?

בדדליפט אני יודע מה הבעיות שלי =\ צריך גמישות :(

אז אתם אומרים לרדת עכשיו ל70 קילו ולעשות טכניקה עם 70 קילו ואז אחרי 3-4 אימונים לשים שוב 95 ולהמשיך משם?
אני חתיכת בול עץ, אני לא מסוגל לעשות שום דבר שקרוב לגמיש והדדליפט שלי בסדר. תעלה סירטון, לא יקרה לך כלום ויהיה אפשר לשים את האצבע מה לא בסדר.

תקח כמה אימונים שצריך כדי להגיע לסקוואט טוב, אל תכניס את עצמך למירוץ מפגר (גם אני הייתי שם אחרי הכל)

נ.ב
אתה קורא את SS? אני את הדדליפט והסקוואט שלי תיקנתי (את הסקוואט עדיין מתקן) רק אחרי שקראתי את הפרקים.

• פותח/ת השרשור
אני חתיכת בול עץ, אני לא מסוגל לעשות שום דבר שקרוב לגמיש והדדליפט שלי בסדר. תעלה סירטון, לא יקרה לך כלום ויהיה אפשר לשים את האצבע מה לא בסדר.

תקח כמה אימונים שצריך כדי להגיע לסקוואט טוב, אל תכניס את עצמך למירוץ מפגר (גם אני הייתי שם אחרי הכל)

נ.ב
אתה קורא את SS? אני את הדדליפט והסקוואט שלי תיקנתי (את הסקוואט עדיין מתקן) רק אחרי שקראתי את הפרקים.
כן, קראתי את הגרסא הראשונה ויש לי את השניה על המחשב...
אחרי המבחן במתמטיקה אני אקרא את הגרסא השניה...
דדליפט זה עוד 2 אימונים אני אצלם לך 😃

עזוב תגמישות
הגמישות היא סתם תירוץ כדי לעשות את החיים פשוטים

תתעבוד לאורך זמן תראה תוצאות

ובקשר לעליה במשקלים - תעלה כשהטכניקה טובה, ואם תעלה ל95 תוך 4 אימונים די בטוח שתתקע

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
היום אני הולך לאימון, אתם יכולים לשום לי מה הבעיות שלי שוב? כי אתם מסבכים דברים חחחח
לפי מה שהבנתי הבעיה היא שהגב מקשית בעליה ושהברכיים גולשות קדימה

• פותח/ת השרשור
31.12.08
-בוקס סקוואט (עבודה על טכניקה) 60 קילו
-פרס 47.5 קילו
-בנט אובר רואו 70 קילו

אין צורך שתעבוד עם קופסא בשביל ללמוד לעבוד עם Low bar squat - זה עולם אחר (מניסיון עבר)
לא שקופסא זה רע - זה אחלה, אבל זאת לא שיטה לתרגל את הסקוואט שאתה מכוון לעשות.

תתחיל לצלם סטים שלך (בלי להעלות לפורום אפילו) ותראה איפה הטעויות שלך. רק אתה יכול להעביר ביקורת אמיתית על עצמך בלי להיות תלוי בזמן או בעצבים של מישהו. אני אישית מצלם כבר כל אימון שלי במשך כמעט חודש.

• פותח/ת השרשור
אז אני יעשה את זה שבוע בשביל ללמוד לשבת יותר אחורה ואז נחליף לסקוואט רגיל 😃
ושוב, תודה 😃

• פותח/ת השרשור
2.1.09
-סקוואט 70 קילו (עבודה על טכניקה)
-בנצ' פרס 90 קילו (4 חזרות, 3 חזרות, 2 חזרות) את הסט האחרון הייתי מצליח 3 אבל הסטופר עזר לי!!! והוא עכשיו קורא את זה וצוחק!
-דדליפט 105 קילו (המאמן היום עמד לידי ואמר שעשיתי טוב 😃)
-2 סטים 5 חזרות כפיפות מרפקים בישיבה 20 קילו כל יד

הוספתי 2 סטים יד קידמית מכיוון שהיא לא גדלה אז כנראה שצריך עוד גירוי, אני עושה אותם רק באימון A (אין עבודה על יד קידמית)
מה דעתכם?

תנסה 90 שוב, תאכל יותר ותישן יותר.
אם לא תצליח - ריסט.
תבדוק גם את הטכניקה שלך בבנץ' בהזדמנות.
מה עם הדדליפט? זה שהמאמן אמר שהדדליפט טוב לא אומר שהוא טוב, מציע לך לצלם כי תמיד יש נקודות לשיפור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית