עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חיים, בלי להיכנס ולו ס"מ אחד לויכוח הספציפי על עומק הסקוואט,
לי אישית אין ספק שרן הוא מהאנשים שהכי עזרו כאן לאחרים (גם כאלו שמיזנטרופים כמוני לא היו מתקרבים אליהם עם מקל ארוך). גם אם הוא קיבל 3/4 מהכוכבים שלו על צילום סקוואטים, לטעמי זה לא מפחית כהוא זה מהתרומה שלו כאן. חבל על הדם הרע הזה.
רן, אם אתה טוען משהו אתה גם צריך לדעת לבסס את זה. אני יכול לטעון שכרגע כדור הארץ הפך להיות שטוח, וכל מי שמגיע לקצה שלו נופל. לא חושב שהטענה הזאת תעניין מישהו.
חיים, בלי להיכנס ולו ס"מ אחד לויכוח הספציפי על עומק הסקוואט,
לי אישית אין ספק שרן הוא מהאנשים שהכי עזרו כאן לאחרים (גם כאלו שמיזנטרופים כמוני לא היו מתקרבים אליהם עם מקל ארוך). גם אם הוא קיבל 3/4 מהכוכבים שלו על צילום סקוואטים, לטעמי זה לא מפחית כהוא זה מהתרומה שלו כאן. חבל על הדם הרע הזה.
זה בדיוק מוכיח שהמוניטין לא משקף את העזרה לאחרים.
יש סרטון, שכל אחד ישפוט
אני לרגע לא טענתי שהוא לא התקדם/התחזק
לדעתי יש לו 140 ל3
זה כבר עיניין שלו אם הוא רוצה לשצלם שוב או לא
אתה יכול לשפוט מה שאתה רוצה, אבל אתה טוען שהסקוואט שלו לא מלא. זה בערך כמו לטעון שהוא עושה בסרטון דדליפט ולא סקוואט, בהתחשב בעובדה שלא רואים את הירך שלו. אז אם יש לך איזושהי דרך להוכיח את הטענה, אנחנו נשמח.
אז אני מתקן
אני בתור צופה מהצד מתרשם שהסקוואט לא מלא
זה לא מפחית, אבל זה לא נותן משנה תוקף למה שהוא כותב, כי בלי ביסוס זה מילה שלי (וכאן מדובר בניסיון אמפירי, כי הייתי בשטח) מול מילה שלו לסרטון מפוקפק. ואם תשים לב, בהודעה על המוניטין לא הזכרתי שמות, והאמת שהתכוונתי למישהו אחר לגמרי, אבל כנראה שהוועידה שמתקיימת במקביל לכתיבת ההודעות באשכול הזה לא מספיקה לפענח את כל הרמזים.
אני מאמין שאם יש לרן אילושהן בעיות איתי או עם הניהול שלי הוא פשוט יפנה למשה.
אתה שוב לוקח את הדברים למקומות שהם לא שייכים אליהם.
אני דיברתי על תרומה לפורום הזה, כי זה מה שענין אותי ומענין אותי כרגע, לא לתיקוף של זוויות ראייה/צפייה.
ואין לי מושג על איזו ועידה אתה מדבר, כל ההודעות בתיבה שלי קשורות ישירות להזמנת נעליים שעשו פה פעם.
נ.ב. אם התכוונת למישהו אחר שגם אני חושב עליו, אז אני איתך..
תאמין לי שאני לוקח את הדברים שמקומות שהם שייכים אליהם בדיוק. אתה לא צריך לסנגר על רן כי תרומתו לפורום לא עמדה במבחן (אלא רק באיזה אופן המוניטין משקף את התרומה הזאת, וזה בניגוד לתרומתי לפורום שכן עמדה במבחן, שהרי אני מוריד את רמת הפורום לטענתו של רן). לגבי הוועידות, כשתגדל תבין. 🤯
תאמין לי שאני לוקח את הדברים שמקומות שהם שייכים אליהם בדיוק. אתה לא צריך לסנגר על רן כי תרומתו לפורום לא עמדה במבחן (אלא רק באיזה אופן המוניטין משקף את התרומה הזאת, וזה בניגוד לתרומתי לפורום שכן עמדה במבחן, שהרי אני מוריד את רמת הפורום לטענתו של רן). לגבי הוועידות, כשתגדל תבין. 🤯
אז בתור צופה מהצד, אתה לא מאמין למישהו שצפה בזה במציאות?
הורדת הרמה היא בוויכוח לגבי שובר או לא שובר
אני רשמתי שלדעתי הוא לא שובר וזכותכם לחלוק עלי
הוויכוח יכל להסתיים שם
ואני בעד שנסיים אותו יפה
ולידע כללי אני לא מדבר איתם בועידות, או במסנג'ר, אתם יכולים לבדוק איתם
אלכס אתה רחמן, אני משער שאישרת לו את זה
הורדת הרמה היא בוויכוח לגבי שובר או לא שובר
אני רשמתי שלדעתי הוא לא שובר וזכותכם לחלוק עלי
הוויכוח יכל להסתיים שם
ואני בעד שנסיים אותו יפה
ולידע כללי אני לא מדבר איתם בועידות, או במסנג'ר, אתם יכולים לבדוק איתם
תם ממש מצחיקים
PowerLifting אולי צעיר ומציק אבל או שהסקוואט מלא או שלא
חבל שאתם מכניסים טיעונים מצחיקים
שקורן עשה חצי אמרו לו שהוא עשה חצי (160) והוא כמו גבר הלך וצילם שוב אחד יותר עמוק עם משקל כבד יותר (170)
וPowerLifting קיבל ביקורת, גם ממני שהוא עושה חצי הוא קיבל אותה והשתפר
גם אני לאורך רוב ה 5X5 הליניארית עשיתי חצאים, ורק איגור כל סרטון רשם שזה לא מספיק עמוק, לקחתי את זה לתשומת ליבי וב 180 ירדתי עמוק,
אז אני לא מבין מה המהומה, ולמה אתם לוקחים את זה אישית
הגמד התחזק ואני בטוח שיש לו 140 ל3 מלאים
אבל זה לא מלא מה לעשות
חבל שאם זה חבר שלכם אז זה מלא, ואם זה מישהו שאתם שונאים אז זה חצי
זה רק מוריד מהרמה של הפורום וחבל
אני אזכיר לך את ההודעה שלך שעצבנה אותי:
זה לא נראה כמו "אני חושב שזה x, זכותכם לחלוק עלי", זה "אני אומר שזה x, מה, אתם ליצנים?".
אל תצפה שמי שאתה קורא לו ליצן לא יוכיח אותך על כך, בייחוד אם הוא יודע לחשוב.
שמע בסירטון הזהאז בתור צופה מהצד, אתה לא מאמין למישהו שצפה בזה במציאות?
שמע בסירטון הזה
http://www.youtube.com/watch?v=magZ8Vo9_EU&feature=player_embedded
ניראה שאני לא שובר מקביל
אבל קובי שמעוני שצפה במציאות יכול להעיד שזה אכן היה מלא.