הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון Squat 140Kgx3

מצב
השרשור נעול

DMDaniel

משתמש משקיע
2,433
95
נק' מוניטין:
15,608
2,433
95

הזווית לא כ"כ טובה, אבל כל החזרות שוברות מקביל, יש לי רוסי שמן ופילוסוף זקן שיוכלים להעיד על זה.
המשקל לא מרשים או משהו כזה, אבל אמרתי מזמן שכשאני אגיע ל-3 פלטות אני אעלה סירטון, אז הנה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
זו פעם שנייה (או שלישית) שאני קורא את המשפט הזה ב 'דיון' פה. איך יודעים מתי משהו לביקורת ומתי רק למען יראו ויראו?

את המשפט השני הקטנתי, בכוונה. נמוך ומביך

הוווו כמה חמוד. אתה מובך בשביל אנשים אחרים! כשאנשים רוצים ביקורת הם בדרך כלל מבקשים אחת. ככה לפחות זה עובד בעולם של אנשים הגיוניים.

M linebacker
במסירה ל TE 10 יארד מהליין צריך לכסות אותו ?
ואיך להמנע מפייק ועדיין לסתום את הגאפ שלו ?

1. כן, והוא צריך להעביר אותו לסייפטי או לקורנר אם הוא עובר את ה10 יארד.
2. תלמד לקרוא תפייקים, ריצה אמורה להיות האחריות הראשונה.

1. כן, והוא צריך להעביר אותו לסייפטי או לקורנר אם הוא עובר את ה10 יארד.
2. תלמד לקרוא תפייקים, ריצה אמורה להיות האחריות הראשונה.

אימון אחרון היה פייק לFB ושניה אחרי שה QB הוציא ממנו את הכדור שתלתי אותו
אחר כך אני מגלה שהכדור בכלל בצד השני LOL
מסכן ה FB הוא לא היה מוכן

הוווו כמה חמוד. אתה מובך בשביל אנשים אחרים! כשאנשים רוצים ביקורת הם בדרך כלל מבקשים אחת. ככה לפחות זה עובד בעולם של אנשים הגיוניים.

מכאן זה נראה שאתה זה שמובך בשביל אחרים.
והיו כאן לא מעט סרטונים שקיבלו ביקורת ולא כי ציינו שזו מטרת הסרטון.

זו פעם שנייה (או שלישית) שאני קורא את המשפט הזה ב 'דיון' פה. איך יודעים מתי משהו לביקורת ומתי רק למען יראו ויראו?

את המשפט השני הקטנתי, בכוונה. נמוך ומביך
נאמר כאן כבר מספר פעמים שהסרטון הוא לא לביקורת. ביקורת של מי? ילדים קטנים? כאשר מתאמנים איתו אנשים רציניים? (לפעמים אפילו המאמן הכי טוב בארץ מגיע!)

גם המשפט השני לא מוצא חן בעיניך? שדעתם של ילדים חסרי ניסיון והכשרה לא משנה כאן? שמתעקשים שניתן לראות משהו בסרטון שברור שאי אפשר לראות אותו? זה נראה לך נמוך ומביך?

לי נראה יותר נמוך ומביך שאנשים מתנגחים באדם שהם כל הזמן באים לשאול לעצתו. הם לא מאמינים לו שהבחור יורד עד הסוף? אז למה הם מאמינים לו בכל נושא אחר?

מכאן זה נראה שאתה זה שמובך בשביל אחרים.
והיו כאן לא מעט סרטונים שקיבלו ביקורת ולא כי ציינו שזו מטרת הסרטון.

רק חבל שפותח האשכול הצהיר מספר פעמים שהוא לא מעוניין לקבל ביקורת.

אימון אחרון היה פייק לFB ושניה אחרי שה QB הוציא ממנו את הכדור שתלתי אותו
אחר כך אני מגלה שהכדור בכלל בצד השני LOL
מסכן ה FB הוא לא היה מוכן

אחלה עשית את שלך.

נאמר כאן כבר מספר פעמים שהסרטון הוא לא לביקורת. ביקורת של מי? ילדים קטנים? כאשר מתאמנים איתו אנשים רציניים? (לפעמים אפילו המאמן הכי טוב בארץ מגיע!)
אני עדיין לא מבין את 'הטיעון' הזה. בן אדם מעלה סרטון. לא הראשון שמעלה כאלה. אנשים אומרים שמלא או לא מלא לדעתם. ככה זה בפורום לא סגור.

גם המשפט השני לא מוצא חן בעיניך? שדעתם של ילדים חסרי ניסיון והכשרה לא משנה כאן? שמתעקשים שניתן לראות משהו בסרטון שברור שאי אפשר לראות אותו? זה נראה לך נמוך ומביך?

לאף אחד מהאנשים שהיו שם בשטח לא אכפת, אפילו לא קצת, מהדעות של כל האנשים שהגיבו כאן
הנה, העתקתי לכאן שוב ת'משפט עצמו. נראה לי שאת וחבר שלך (ובעצם כל אחד אחר) היה נעלב אילו כתבו לגביו משהו כזה.

לי נראה יותר נמוך ומביך שאנשים מתנגחים באדם שהם כל הזמן באים לשאול לעצתו. הם לא מאמינים לו שהבחור יורד עד הסוף? אז למה הם מאמינים לו בכל נושא אחר?
אין כאן ענין של אמונה. זה לדיון אחר

תווים

לך מגיע באן רק על מה שרשמת ב SS FAQ, חמש אנשים עברו על המאמר וכולם שאלו אותי מי הנכה שרשם את החלק שאתה רשמת וכולם תיקנו ועדיין מתקנים את זה.

1282395264539.jpg

זה גם אקטואלי וגם משעשע!

אני לא הייתי נעלבת כי הקבלה אומרת שאסור להעלב, וזו האמת האבסולוטית.

אם מישהו היה כותב שדעתי לא חשובה לו פעם הבאה שהוא היה בא לבקש את עצתי לא הייתי עונה לו. עכשיו אני לא רואה את אף אחד מהאנשים שהיו בשטח בא להתייעץ עם מעבירי הביקורת כאן ולכן אני לא רואה סתירה.

חבל, בהחלט.

למה חבל?
הוא מקבל ביקורת ממישהוא שרואה אותו מתאמן קבוע.
נראה לך שאנשים כאן יאמנו אותו דרך האינטרנט יותר טוב?

והביקורת היחידה ששמתי לב כאן, היא שהוא לא שובר מקביל, איך הביקורת הזאת עוזרת?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית