הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Squat 140Kgx3

מצב
השרשור נעול

DMDaniel

משתמש משקיע
2,433
95
נק' מוניטין:
15,608
2,433
95

הזווית לא כ"כ טובה, אבל כל החזרות שוברות מקביל, יש לי רוסי שמן ופילוסוף זקן שיוכלים להעיד על זה.
המשקל לא מרשים או משהו כזה, אבל אמרתי מזמן שכשאני אגיע ל-3 פלטות אני אעלה סירטון, אז הנה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לא, אנחנו לא מלקקים אחד לשני.
כשאני עשיתי רבעים, יצאו עליי וקיבלתי את זה.
כשהשלד עשה רבעים ידעתי טוב מאוד להגיד לו את זה.
ללקק זה מה ש-coldfire עושה לך, גם בפורום של ריפ.

אז הסקוואט מלא?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אל תצחיק אותי ואל תגרום לי להוכיח לך את ההיפך לפני כולם.

אמרתי לך אני מעריך אותך על המאמרים, העריכה, ועל התשובות שלך למתחילים
לגבי דברים אחרים לא, אין מה לעשות אין לך את הנסיון והידע

זה לא זלזול

זה לא זלזול

אחי, רוצה להשוות ידע בנקודות תחל ואחז של שרירים??
נכון, זה לא זלזול. גם אני נוטה שלא להעריך אנשים שיוצאים קטנים מאוד בסופו של דבר, אז אנחנו באותו דף בספר.

אחי, רוצה להשוות ידע בנקודות תחל ואחז של שרירים??
נכון, זה לא זלזול. גם אני נוטה שלא להעריך אנשים שיוצאים קטנים מאוד בסופו של דבר, אז אנחנו באותו דף בספר.

זה מה שאתה לא מבין
אני מחזיק מעצמי בקושי מתאמן בינוני
ואני יודע שאני חלש ואין לי כמעט נסיון
וכמות החומר שקראתי הוא קטן לדעתי

זה נכתב באמת ולא בציניות
אני לא חושב שיצאתי קטן כי אני חושב שהוא לא שבר מקביל או שאתה לפעמים קופץ מעל הפופיק

זה מה שאתה לא מבין
אני מחזיק מעצמי בקושי מתאמן בינוני
ואני יודע שאני חלש ואין לי כמעט נסיון
וכמות החומר שקראתי הוא קטן לדעתי

זה נכתב באמת ולא בציניות
אני לא חושב שיצאתי קטן כי אני חושב שהוא לא שבר מקביל או שאתה לפעמים קופץ מעל הפופיק

אם אתה חלש ואין לך כמעט ניסיון, אתה לא יכול להעריך ידע של אנשים אחרים. אלכס לוקח גם אותך וגם אותי בניסיון ובידע, ומשום מה עדיין החלטת שהוא מחרטט. יצאת קטן לא על מה שכתבת כאן אלא על מה שכתבת במקום אחר, ואין לי בעיה שתחשוב שאני קופץ מעל לפופיק בדיוק כמו שאין לך בעיה עם זה שאני חושב שיצאת קטן.

ומאחר שזה נהפך כבר לוויכוח אישי ולא תורם להמשך האשכול אני לא אמשיך עם זה, שיהיה בהצלחה.

אם אתה חלש ואין לך כמעט ניסיון, אתה לא יכול להעריך ידע של אנשים אחרים. אלכס לוקח גם אותך וגם אותי בניסיון ובידע, ומשום מה עדיין החלטת שהוא מחרטט. יצאת קטן לא על מה שכתבת כאן אלא על מה שכתבת במקום אחר, ואין לי בעיה שתחשוב שאני קופץ מעל לפופיק בדיוק כמו שאין לך בעיה עם זה שאני חושב שיצאת קטן.

עוד פעם לא רשמתי שהוא או אתה מחרטטים
רשמתי שאני מתרשם המסרטון שהוא לא שובר מקביל
ואתם התרשמתם מהמציאות שהוא כן שובר

לא שוכנעתי, זכותינו לחלוק ואני לא קורא לכם חרטטנים
אתה מסרב להפנים את זה וחבל

זה לא זלזול

אני מצטער, אבל לאף אחד בפורום אין ניסיון או ידע. ניסיון = אימון של הרבה אנשים, לא ניסיון עצמי. ידע = השכלה פורמלית + לימוד עצמי. לימוד עצמי לא מספיק.

לסגור את הפורום? להוריד את כולם מניהול?

אני מצטער, אבל לאף אחד בפורום אין ניסיון או ידע. ניסיון = אימון של הרבה אנשים, לא ניסיון עצמי. ידע = השכלה פורמלית + לימוד עצמי. לימוד עצמי לא מספיק.

לסגור את הפורום? להוריד את כולם מניהול?

אני לא בעל האתר ולא בוחר פה את המנהלים
אני רושם פה ללמוד מאנשים אחרים ולעזור לאנשים
הידע והנסיון בארץ ברמה נמוכה ואתר כזה כן יכול לקדם את הנושא

עוד פעם לא רשמתי שהוא או אתה מחרטטים
רשמתי שאני מתרשם המסרטון שהוא לא שובר מקביל
ואתם התרשמתם מהמציאות שהוא כן שובר

לא שוכנעתי, זכותינו לחלוק ואני לא קורא לכם חרטטנים
אתה מסרב להפנים את זה וחבל
סליחה שלא הצלחנו לשכנע אותך. זה מופנה לכל מי שחושב שאפשר לשפוט ע"פ הסרטון (שבו אי אפשר לראות בכלל את מפרק הירך של הדוגמן המסוקס):

2zxp1si.jpg

אני לא בעל האתר ולא בוחר פה את המנהלים
אני רושם פה ללמוד מאנשים אחרים ולעזור לאנשים
הידע והנסיון בארץ ברמה נמוכה ואתר כזה כן יכול לקדם את הנושא

הפורום מורכב מחבורה של אנשים שכל אחד חולק את הניסיון שלו כדי שאחרים יוכלו ללמוד. הוא לא מורכב מאנשים שיש להם ידע או ניסיון משמעותי כלשהו. לכן, אתה לא יכול לדרוש שום ידע או ניסיון ממנהלים. התפקיד של מנהלים הוא שונה לגמרי, ולכן לא ברור לי מה אתה מנסה להגיד בכלל.

סליחה שלא הצלחנו לשכנע אותך. זה מופנה לכל מי שחושב שאפשר לשפוט ע"פ הסרטון (שבו אי אפשר לראות בכלל את מפרק הירך של הדוגמן המסוקס):

2zxp1si.jpg

אז אם אי אפשר לראות את מפרק הירך = לא ניתן לקבוע אם הוא שבר מקביל או לא אז לשם מה הוא העלה את הסרטון?

לא רוצה להיכנס לכל הריב הזה אבל לאור מה שכתבת חשבתי להגיב

אדר גם את היית שם וראית את הסקוואט המדובר ?
או שזה היה בחוש השישי שלך ?

אז אם אי אפשר לראות את מפרק הירך = לא ניתן לקבוע אם הוא שבר מקביל או לא אז לשם מה הוא העלה את הסרטון?

לא רוצה להיכנס לכל הריב הזה אבל לאור מה שכתבת חשבתי להגיב
מה הבעיה שלכם אנשים?!?!?!? הוא העלה כדי להראות שהוא עושה 140 ק"ג! לא כדי שאנשים יביעו את דעתם!
כתוב "בדיקת טכניקה" בכותרת? :nono:

כבוד על המשקל

אבל אתה לא שובר
החזרה השניה והשלישית מקביל בערך
הראשונה גבוה

מה הבעיה שלכם אנשים?!?!?!? הוא העלה כדי להראות שהוא עושה 140 ק"ג! לא כדי שאנשים יביעו את דעתם!
כתוב "בדיקת טכניקה" בכותרת? :nono:

שימי לב מה רשמתי לו, אני חושב שזו תגוה ליגיטימית

אדר גם את היית שם וראית את הסקוואט המדובר ?
או שזה היה בחוש השישי שלך ?
לא רן, זו הראיה המרחבית המצויינת שלי שמדברת. היא אומרת לי שיש שלושה מימדים בעולם, ואתה לא יכול לשפוט מהזוית הזו כ-ל-ו-ם-!

לא אמרתי שהבן אדם חלש , תראי זה משקל מכובד מאוד וכל הכבוד לדניאל הלוואי שהייתי רק קרוב להרים כזה משקל

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית