הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ FBW או AB

• פותח/ת השרשור Shinar
  • פורסם בתאריך

Shinar

משתמש מתחיל
45
0
נק' מוניטין:
0
45
0
אני עשיתי SS כמעט חודש ועכשיו התחילו לי אימוני הכדורסל ואני נתקע במשקלים ואין לי כוח לא במכון ולא בכדורסל, אז אני חושב שאני יעשה אחת מהתכניות פה http://www.kilogram.co.il/570/תוכניות-אימונים-לתקופת-המסה/
אני לא יודע מה עדיף לי FBW או AB שיתאים לי לכדורסל ושאני עדיין יוכל להתקדם ולהתחזק, אם אפשר בדיוק איזו תכנית לעשות שם אז אני אשמח חח.
בתודה,
עמית .

• פותח/ת השרשור
סקוואט 77 קילו, פרס 42 קילו, בנץ' 67 קילו, מתח + 8 קילו, דדליפט 102 קילו אני שוקל 67 גובה 186.

אין שום תועלת בלעבור לתוכנית אחרת. אתה בתת משקל עבור הגובה הזה. תתחיל לאכול ואתה תתחיל להתקדם שוב.

אם הכדורסל חשוב לך יותר כרגע ומדובר על מסגרת של סדר גודל 3 אימונים/משחק בשבוע ומעלה,
לא תוכל לשלב את זה ב ss בצורה טובה. אני מניח שגם תוכנית אחרת לא תקדם אותך מי יודע מה, אבל תנסה לשלב 2-3 אימונים על כל הגוף בנפח נמוך יחסית ותראה איך מרגיש לך.

תעשה כמו הבילדרים שלא עובדים רגליים "כי הם מקבלות מספיק מההליכון" : ))
(אני קורא להם אנשי המכנסיים הארוכים)

• פותח/ת השרשור
הBMI שלי הוא 19.36 וזה נורמלי ם.0, ואני לא כל כך שחיף אני לא יכול לעשות SS למה אנגמר לי כל הכח אבל בתכניות אחרות אני יודע שיהיה לי כח גם אם אני יעשה רגליים כי לפני החופש אני עשיתי AB ואני התקדמתי מזה 7 קילו בחצי שנה (שקלתי 60) בנוסף לאימוני הכדורסל שהיו לי.
אני רוצה לדעת איזה תכנית תעזור לי להתפתח יותר אחת מתכניות הFBW או AB, בנוגע לאוכל אני אוכל 3000+ קלוריות.*

• פותח/ת השרשור
קראתי ושם אמרו לעשות 2 אימונים אבל למשל בשנה שעברה שהיה לי אותו מספר של אימונים עשיתי AB ואני התפתחתי מזה סבבה, אז לעשות FBW 3 פעמים ?
יש לי עוד שאלה שלפעמים בכדורסל יש לי כאבי מאמץ בשני הרגליים אבל יותר ברגל שמאל בעצם שליד התאומים יכול להיות שהמכון מוסיף עומס או שזה לא קשור ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית