הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אוננות ופיתוח גוף

PopCorEnd

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
שלום
רציתי לדעת אם לאונן זה מזיק לגוף?
הרבה אנשים אומרים שלא וחלק אומרים שכן
עכשיו שמעתי שאתה גומר אתה מוציא כמות חלבון אבץ וטסטוסטרון
והחלבון זה לא בעיה להשלים...
אבל אמרו לי שהאבץ זה בעיה כאילו זה החומר שבונה את השריר
אני מתאמן כ8 חודש ואני מאונן כל יום פעמיים שלוש ואין לי כאלה הישגים מרשימים בגוף
וליד שלי פשוט אין צורה... אין לי הפרדות כלום ואני לא על אחוז שומן כזה גבוה אני על 13% בערך
וניראה לי שבגלל שאני מאונן אני לא מתפתח כמו שצריך
תודה רבה לעונים זה חשוב לי מאוד

1. אין בעיה לאונן רק לא לפני האימון כי זה יכול לעורר חולשה. פעמיים שלוש ביום למשך 7 ימים בשבוע זה נשמע יותר מדי, תרד לפעם ביום.
2. אתה לא מתקדם כי:
א. אתה לא אוכל מספיק
ב. אתה לא מתאמן נכון
ג. שני הדברים יחד

• פותח/ת השרשור
סלח לי על הבורות אבל מה זאת אומרת לא מתאמן נכון?
איך אפשר לדעת בכלל אם אני מתאמן נכון או לא?

• פותח/ת השרשור
אימון A
חזה
בנץ' פרס 3X8
בנץ' פרס בשיפוע חיובי 3X8
פרפר 3X10

רגליים
סקוואט 3X6
פשיטת רגליים 3X8

תאומים
לחיצת תאומים במכונה יעודית 4X10

יד קדמית
פשיטת מרפקים עם מוט W 3X8
פשיטת מרפקים בדאמבלים 3X10

אימון B
גב
חתירה בפולי תחתון 3X8
בנט אובר רואו 3X8

כתפיים
פרס 3X8
חתירה (אני לא בטוח איך קוראים לזה, עם המוט שמרימים עד הסנטר) 3X8

יד אחורית
לחיצה צרפתית 3X8
מקבילים 3X8

ותפריט תזונה אין לי אני במסה אני אוכל כל מה שמזדמן לי
דרך אגב הנתונים שלי הם:
גיל 15 וחצי
משקל 65
אחוז שומן 13
גובה 1.64

ותפריט תזונה אין לי אני במסה אני אוכל כל מה שמזדמן לי
וזה למה אתה לא מתקדם, אתה יכול גם לאונן 10 פעמים ביום, וזו לא הבעיה כרגע, הבעיה שלך זו התזונה, אתה לא יודע מה אתה אוכל ואתה לא אוכל מספיק ובגלל זה לא מתקדם, אתה יכול להתאמן עד מחר אבל אם אין לך מספיק קלוריות אתה לא תעלה במשקל.

• פותח/ת השרשור
וזה למה אתה לא מתקדם, אתה יכול גם לאונן 10 פעמים ביום, וזו לא הבעיה כרגע, הבעיה שלך זו התזונה, אתה לא יודע מה אתה אוכל ואתה לא אוכל מספיק ובגלל זה לא מתקדם, אתה יכול להתאמן עד מחר אבל אם אין לך מספיק קלוריות אתה לא תעלה במשקל.

אז מה עכשיו אני צריך כאילו לבנות תפריט מסה? אני לא יכול לאכול תמיד לפי
תפריט אמא שלי לא כל הזמן נמצאת בבית קבוע אז אני לא יודע איך לעשות

נראה לי הוא מסתלבט

ואני ממש לא בא להסתלבט בעיקרון אני מפורום FXP אבל יש שם יותר מידי
ילדים שלא יכולים לעזור לי אז חשבתי לבוא לפה כי פה הפורום ניראה לי הרבה יותר רציני

לא חושב שאוננות זה מפריע
היו פעמים שהייתי מגיע לדי הרבה פעמים ביום (שיעמום..), בחיים לא הרגשתי הבדל לרעה בין אימון שאוננתי לפניו או כזה שלא אוננתי לפניו. דווקא זה תמיד הרגיש לי כאילו הייתי יותר אגרסיבי באימון אחרי זה.
בטח פסיכולוגי.

משה כל הכבוד על איך שאתה עונה לאנשים בפורום,באמת אני לאיודע אם היה לי כול 13000 הודעות לענות לכל אחד

לפותח הפוסט,יפה שפנית לפה ולא לFXP אם אתה רוצה באמת להתאמן כמו שצריך אתה צריך לאכול,ולאכול זה להפסיק להיות מישהו שאמא שלו מכינה לו את האוכל,אם אמא לא בבית,זרוק איזה חזה עוף בתנור ואיזה אורז בסיר,זה לא כזה קשה

לפותח הנושא, אם אתה לא רוצה להסתבך עם תפריטים אתה יכול לפחות לחקור וללמוד את הערכים של סוגי מזון בסיסיים לכמויות מסויימות - המאכלים שלרוב אתה אוכל. למשל מה אתה מקבל מ-5 ביצים, חצי קילו בשר וכ'ו...ואז כשאתה אוכל אתה יכול להעריך כמה הכנסת ב-24 שעות.

כשהתחלתי SS אחרי כל יום הייתי הולך לאתר הזה שמשה פרסם כאן ממזמן והייתי מעריך כמה הצלחתי להכניס ביום הזה, או אם לפחות עברתי את ה-3000 קלוריות עם מרווח ביטחון נדיב...

משה כל הכבוד על איך שאתה עונה לאנשים בפורום,באמת אני לאיודע אם היה לי כול 13000 הודעות לענות לכל אחד

לפותח הפוסט,יפה שפנית לפה ולא לFXP אם אתה רוצה באמת להתאמן כמו שצריך אתה צריך לאכול,ולאכול זה להפסיק להיות מישהו שאמא שלו מכינה לו את האוכל,אם אמא לא בבית,זרוק איזה חזה עוף בתנור ואיזה אורז בסיר,זה לא כזה קשה
אתה עדיין לא ראית תגובות שלי כשאני בקטוזיס...

12900 מהן הן הטרלות!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית