הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה שאלות ובעיות חשובות

• פותח/ת השרשור Glubi
  • פורסם בתאריך

Glubi

משתמש קבוע
1,110
0
נק' מוניטין:
567
1,110
0
טוב אני בן 14 ומתאמן בחדר כושר כבר כמעט שנה(11 חודשים),
1.הבעיה הראשונה שלי היא שפיתוח החזה שלי יחסית איטי,הגעתי למשקל של 13 קילו על המוט בכל צד בערך,על התרגיל אני מתאמן משהו כמו חצי שנה ואף יותר ולמרות זאת ההתקדמות לא מספיק מהירה ובכלל האם יש טיפים להגדיל את החזה עוד?,הוא יחסית גדול ומנופח אבל לא כמו מישהו שהתאמן שנה.
2.הבעיה הנשייה שלי היא הרגליים שלי,בהתחלה היו לי רגלים יותר גדולות ואז אחרי שהתחלתי ללכת לחדר כושר הורדתי ממש את האחוזי שומן האחרונים(כן אני רזה מאוד ואחוז שומן נמוך),עכשיו הרגליים שלי קטנות ואני עובד עליהם עם סקוואטים כולל תרגילי עזר,האם זה נכון ולהמשיך ככה בעליית משקלים או שצריך אימון אחר לרגליים?
3.האם יש שיטה לגלות את השריר שהוא הכי פחות מפותח בשביל להגדיל אותו וככה גם להגדיל את שאר הגוף?
4.אני רואה שיש אנשים שמרימים משקלים נורא גבוהים ואומרים שהם נמוכים(למתחילים),למשל סקוואט 120 ק"ג ודברים כאלו בסגנון בזמן שאני מרים 10 קילו בכל צד בסקוואט(למרות שהוא לא דוגמא כי התחלתי אותו ממש בזמן האחרון)
5.האם ילד כמוני,רזה וחטוב יחסית צריך לעבור דבר שנקרא תקופת מסה ותקופת חיטוב?,ובכלל למי זה מיועד?
6.האם בגילי כדאי לי להתחיל לעשות את התוכנית SS?,היא תשפיע עליי בצורה אפקטיבית או שבכלל בצורה "הרסנית"?(שכן גם ככה אני מבצע משהו קרוב אלייה)
7.המאמן שלי אומר לי שכדאי לי לעבוד על סיבולת(הוא אומר שהוא משלב בין מסה לסיבולת אלב נראה כאילו בעיקר על סיבולת)למה זה חשוב ובמה זה עוזר לי?

התוכנית אימון שלי כרגע(מפוצלת לחלקים לא עקביים בצורה מלאה):
A
סקוואט 3X12-15
בנצ' פרס 3X10-15
הרמת משקולות בישיבה (תנועה מלאה) 3X12-15
שראגס 3X15
מתח(טווח תנועות מגוון מסט לסט) 3X15\משיכת פולי 3X15
B
סקוואט 3X12-15
(לא תמיד) בנצ' פרס 3X10-15
הרמת משקולות בישיבה (תנועה מלאה) 3X12-15
מתח\משיכת פולי 3X15

תרגילי עזר:
יד אחורית במולטי טריינר
מכשירים לרגליים
מכשירי חזה שעמוס במכון

כדאי להוסיף\לחסר\לשנות משהו?

ד"א האם הגיל שלי משפיע על העלייה היחסית איטית שלי במשקלים בתרגילי כח?,ובכלל יש לכם משהו לאמר על אימון בגיל הזה?

תודה רבה מראש!!😃

למה לבזבז זמן או כסף על דיאטנית? ואתה חושב שדיאטנית תיתן לך לאכול 3000+ קלוריות ביום? פשוט תאכל הרבה בשר, הרבה מוצרי חלב, הרבה ביצים, הרבה פחמימות מדברים כמו בטטות, תפוחי אדמה, אורז, לחם וכ'ו. ותשתה המון המון חלב. וגם תצרוך הרבה מאוד שמן, שמן זית כתוספת ולבישול וקנולה לבישול. 100 גרם שמן זית זה 884 קלוריות. וזה כלום ליום שלם אחד. אני לפעמים שותה שמן זית מהשדה שלנו.

אתה יכול גם להכין שייקים כבדים עם חלב, אבקת חלבון, גלידה, חמאת בוטנים וכ'ו....יש כאן מספיק אנשים שפרסמו כאן דברים כל כך טעימים והלוואי והיה לי זמן להכין אותם.

בקיצור הפורום הזה הוא דיאטנית בשבילך, בחינם. רק תקרא את הפוסטים ותאכל כמו חמור. ותזכור ששמירה על תזונה מספקת חשובה בדיוק כמו שמירה על התקדמות מאימון לאימון, בלי זה העסק לא יעבוד.

שאלה אחרונה,האם דיאטנית תוכל לחסוך לי זמן ולעזור לי עם כל הקטע של המאסה?(מאזן קלוריות חיובי וכו')
או שזה בכלל לא העבודה שלה?

תקרא בפורטל קילוגרם את המדריך לעלייה במסת שריר:

http://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/

אתה יכול להעלות את התפריט לפורום תזונה ותוספים ותקבל עליו הערות והארות להמשך הדרך.

בהצלחה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית