נק' מוניטין:
0
- 119
- 0
מה עושים שלא מתאוששים ?
יוצא לי כמה פעמים בחודש שאני מגיע לאימון לא רענן וחדש ואני מרגיש שאני לא התאוששתי
אתמול למשל קמתי מאוחר ב4 ככה אכלתי שתי סטקים והלכתי לאימון , היתי ממש רעב וזה לא הספיק לי ולא היה לי זמן לאכול עוד אז הלכתי לחדר כושר (אבל יום ליפני זה דחפתי כמו שצריך) .. לא עליתי במשקלים כי לא התאוששתי והרגשתי ממש חלש
אתמול היה לי אימון B
המאמן זקן רוסי צעק עלי ביגלל שבסט אחד בסקוואט מעדתי לאחורה לשניה ומהר ייצבתי את עצמי בחזרה אז הוא בא ואמר לי
"זה לא תרגיל בשבילך אתה לא מספיק חזק ! לך קח את החגורה כבר ! (חגורת צעצוע שפעם 8 הוא חופר לי כל אימון שאני ישים אותה) אתה שובר את העמוד השידרה שלך , שאתה עולה אתה צריך להרים סנטר להרים ראש! "
ואז הוסיף "לך תעשה שם בסמית משין ! זה לא בשבילך!"
לא הגבתי ולא אמרתי כלום ..
הוא לא עזב אותי ישב סנטימר לידי והסתכל עלי כל האימון עד שסיימתי
במהלך הסקוואט בין חזרה לחזרה שאני יורד אני מרגיש כאבי ראש נוראים
חשבתי אולי זה ביגלל שאני לא נושם בעליה , אבל אז נשמתי בעליה ועדין כאב לי הראש
שתיתי מים גם לא עזר .. בקיצור היתי ממש חלש וקצת עיף
ההתאוששות שלי שאני מגיע לכל אימון חלש ככה זה הסיבה לכך שאני שוקל להפסיק SS
כל הזמן חופרים לי בחדר כושר שזה לא בשבילי
אז מה עושים שלא מתאוששים?
יוצא לי כמה פעמים בחודש שאני מגיע לאימון לא רענן וחדש ואני מרגיש שאני לא התאוששתי
אתמול למשל קמתי מאוחר ב4 ככה אכלתי שתי סטקים והלכתי לאימון , היתי ממש רעב וזה לא הספיק לי ולא היה לי זמן לאכול עוד אז הלכתי לחדר כושר (אבל יום ליפני זה דחפתי כמו שצריך) .. לא עליתי במשקלים כי לא התאוששתי והרגשתי ממש חלש
אתמול היה לי אימון B
המאמן זקן רוסי צעק עלי ביגלל שבסט אחד בסקוואט מעדתי לאחורה לשניה ומהר ייצבתי את עצמי בחזרה אז הוא בא ואמר לי
"זה לא תרגיל בשבילך אתה לא מספיק חזק ! לך קח את החגורה כבר ! (חגורת צעצוע שפעם 8 הוא חופר לי כל אימון שאני ישים אותה) אתה שובר את העמוד השידרה שלך , שאתה עולה אתה צריך להרים סנטר להרים ראש! "
ואז הוסיף "לך תעשה שם בסמית משין ! זה לא בשבילך!"
לא הגבתי ולא אמרתי כלום ..
הוא לא עזב אותי ישב סנטימר לידי והסתכל עלי כל האימון עד שסיימתי
במהלך הסקוואט בין חזרה לחזרה שאני יורד אני מרגיש כאבי ראש נוראים
חשבתי אולי זה ביגלל שאני לא נושם בעליה , אבל אז נשמתי בעליה ועדין כאב לי הראש
שתיתי מים גם לא עזר .. בקיצור היתי ממש חלש וקצת עיף
ההתאוששות שלי שאני מגיע לכל אימון חלש ככה זה הסיבה לכך שאני שוקל להפסיק SS
כל הזמן חופרים לי בחדר כושר שזה לא בשבילי
אז מה עושים שלא מתאוששים?
נערך לאחרונה: