ייעוץ SS התאוששות

TommyCohen

משתמש מתחיל
119
0
נק' מוניטין:
0
119
0
מה עושים שלא מתאוששים ?
יוצא לי כמה פעמים בחודש שאני מגיע לאימון לא רענן וחדש ואני מרגיש שאני לא התאוששתי
אתמול למשל קמתי מאוחר ב4 ככה אכלתי שתי סטקים והלכתי לאימון , היתי ממש רעב וזה לא הספיק לי ולא היה לי זמן לאכול עוד אז הלכתי לחדר כושר (אבל יום ליפני זה דחפתי כמו שצריך) .. לא עליתי במשקלים כי לא התאוששתי והרגשתי ממש חלש
אתמול היה לי אימון B
המאמן זקן רוסי צעק עלי ביגלל שבסט אחד בסקוואט מעדתי לאחורה לשניה ומהר ייצבתי את עצמי בחזרה אז הוא בא ואמר לי
"זה לא תרגיל בשבילך אתה לא מספיק חזק ! לך קח את החגורה כבר ! (חגורת צעצוע שפעם 8 הוא חופר לי כל אימון שאני ישים אותה) אתה שובר את העמוד השידרה שלך , שאתה עולה אתה צריך להרים סנטר להרים ראש! "
ואז הוסיף "לך תעשה שם בסמית משין ! זה לא בשבילך!"
לא הגבתי ולא אמרתי כלום ..
הוא לא עזב אותי ישב סנטימר לידי והסתכל עלי כל האימון עד שסיימתי

במהלך הסקוואט בין חזרה לחזרה שאני יורד אני מרגיש כאבי ראש נוראים
חשבתי אולי זה ביגלל שאני לא נושם בעליה , אבל אז נשמתי בעליה ועדין כאב לי הראש
שתיתי מים גם לא עזר .. בקיצור היתי ממש חלש וקצת עיף

ההתאוששות שלי שאני מגיע לכל אימון חלש ככה זה הסיבה לכך שאני שוקל להפסיק SS
כל הזמן חופרים לי בחדר כושר שזה לא בשבילי
אז מה עושים שלא מתאוששים?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אבל אני כן אכלתי !
רק קמתי אכלתי שתי סטקים והלכתי לאימון!
יום ליפני זה אכלתי 3000 קלוריות ו140 גרם חלבון לא מספיק? אני שוקל 58 סך הכל!

הלכת לאימון ישר אחרי 2 סטייקים?
זה כאילו לא אכלת כלום באותו יום, וישר להתאמן...

ותעלה סירטונים של הטכניקה, זה הדבר הראשון שצריך לבדוק כדי להיות בטוח שזו לא התזונה.

• פותח/ת השרשור
לא ישר חח שעתים אחרי
ואני לא יכול לצלם אין לי איפו לשים תמצלמה פשוט אין לי גם כלוב בחדר כושר .. זה חדר כושר של ליצנים קצת בעיה לבקש ממישהו שיצלם אותיץ..

שים את המצלמה על הרצפה או תשעין אותה על משהו זה לא כל כך בעייתי ומסובך. חוץ מזה כל החולשה וכאבי הראש שאתה מתאר יכולים להיות פשוט מתזונה לא מספקת.

ותתעלם מהמאמן.

חחחח בוא נבהיר לך משהו בSS אתה לא מתקדם כשמשהו חסר כלומר או שאתה לא אוכל נכון או לא מתאמן נכון (טכניקה לקויה או משקלי סבתא) או לא ישן מספיק...
עכשיו תעקוב אחר כל הגורמים האלה ואחר כך תגיב לי מה לדעתך היה שגוי באותו יום .

בנוגע לכאבי ראש... הכאבי ראש נובעים מהמאמץ הגדול שקורה במהלך סקוואט ובRM1 ממש כבד גם בדדליפט אני זוכר שקרה לי. בדרך כלל זה מגיע עם סחרחורת ופחד אחושרמוטה (לפחות אצלי) שאתה עושה משהו לא טוב ופוגע בעצמך...
טוב בקיצור תוסיף עוד קלוריות לתפריט זה יהיה טוב ולפני שאתה הולך לחדר כושר תכניס קצת פחמימות לפה משהו שייתן אנרגיה בתוספת הסטייקים אם בא לך 😃

• פותח/ת השרשור
שים את המצלמה על הרצפה או תשעין אותה על משהו זה לא כל כך בעייתי ומסובך. חוץ מזה כל החולשה וכאבי הראש שאתה מתאר יכולים להיות פשוט מתזונה לא מספקת.

ותתעלם מהמאמן.
אני ינסה למצוא איזה דרך , ואיך זה יכול להיות אכלתי שתי סטקים איך שקמתי
אולי זה ביגלל שהלכתי להתאמן שעתים אחרי שקמתי ?
לפני אימון תרביץ גם ערימת פחמימה, לא רק חלבון ושומן
פסטות אורז וכאלה ? או פחממות עם יותר אנרגיה ?
חחחח בוא נבהיר לך משהו בSS אתה לא מתקדם כשמשהו חסר כלומר או שאתה לא אוכל נכון או לא מתאמן נכון (טכניקה לקויה או משקלי סבתא) או לא ישן מספיק...
עכשיו תעקוב אחר כל הגורמים האלה ואחר כך תגיב לי מה לדעתך היה שגוי באותו יום .

בנוגע לכאבי ראש... הכאבי ראש נובעים מהמאמץ הגדול שקורה במהלך סקוואט ובRM1 ממש כבד גם בדדליפט אני זוכר שקרה לי. בדרך כלל זה מגיע עם סחרחורת ופחד אחושרמוטה (לפחות אצלי) שאתה עושה משהו לא טוב ופוגע בעצמך...
טוב בקיצור תוסיף עוד קלוריות לתפריט זה יהיה טוב ולפני שאתה הולך לחדר כושר תכניס קצת פחמימות לפה משהו שייתן אנרגיה בתוספת הסטייקים אם בא לך 😃
אני לא יודע מה היה שגוי באותו יום,
פחדתי נורא זה ברור, שאני לא יתמוטט עם המוט
ולגבי הפחמימות ליפני אימון אני יעשה אתזה , תודה

מה לגבי התאוששות ? אם לא התאוששתי נגיד והגעתי ליום אימון אני לא מרגיש שהתאוששתי מה עושים

אני ינסה למצוא איזה דרך , ואיך זה יכול להיות אכלתי שתי סטקים איך שקמתי
אולי זה ביגלל שהלכתי להתאמן שעתים אחרי שקמתי ?

פסטות אורז וכאלה ? או פחממות עם יותר אנרגיה ?

אני לא יודע מה היה שגוי באותו יום,
פחדתי נורא זה ברור, שאני לא יתמוטט עם המוט
ולגבי הפחמימות ליפני אימון אני יעשה אתזה , תודה

מה לגבי התאוששות ? אם לא התאוששתי נגיד והגעתי ליום אימון אני לא מרגיש שהתאוששתי מה עושים

כמו שכבר אמרתי בנוגע להתאוששות.. ברגע שתעלה תכמות קלוריות שאתה אוכל ביום אתה תתאושש. אם לא תאכל מספיק לא תתאושש. תאכל ותישן מספיק ותתאושש:s47:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית