ייעוץ animal test....

• פותח/ת השרשור john_sh
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

john_sh

משתמש מתחיל
74
0
נק' מוניטין:
0
74
0
שלום לכולם,
יש לי חבר שהזמין אנימל טסט מארה"ב ועצרו לו אותו במכס, הם רוצים אישור ממשרד הבריאות. נתקלתם בכזה דבר? יש מה לעשות? (כולה קצת ארכידוניק אסיד...)
באותו הקשר, מה דעתכם על המוצר?
שיהיה אחלה יום

אם הוא הזמין את זה במשלוח מהיר אז משתתפים בצערו, שיגיד שיחזרו את זה לשולח ותדבר עם החנות שהוא קנה את זה לקבל החזר או לתת לו זיכוי.
בקשר למוצר, ביזבוז כסף.

• פותח/ת השרשור
למה זה משנה אם הוא הזמין במשלוח מהיר?

---------- התגובה התווספה ב 03:59 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 03:58 ----------

ודרך אגב, כביכול המוצר אמור להעלות את ייצור הטסטוסטרון בגוף. האם יש מוצר שבאמת עובד מהבחינה הזו?
בעיקרון טמוקסיפן אמור לעשות את אותה הפעולה. האם הוא יכול לשמש למטרה הזו?

אין מוצר שמעלה את הטסט, יש כדורים מסוג מסויים שעולים הון וכמעט בלתי אפשרי להשיג אותם והם בחיים לא יהיו יעילים כמו זריקות. מוצר חוקי בטח ובטח שלא יעשה את זה.
ומשלוח מהיר עושים בעיות, משלוח איטי לא.

• פותח/ת השרשור
סתם בשביל להרחיב את הידע...איך קוראים לכדורים האלו?
בכל מקרה תודה!

אם אני זוכר נכון [FONT=verdana, helvetica, sans serif]Androxon תפתח נושא בכל מקרה בפורום סטרואידים והמומחים יענו.
[/FONT]

אין מוצר שמעלה את הטסט, יש כדורים מסוג מסויים שעולים הון וכמעט בלתי אפשרי להשיג אותם והם בחיים לא יהיו יעילים כמו זריקות. מוצר חוקי בטח ובטח שלא יעשה את זה.
ומשלוח מהיר עושים בעיות, משלוח איטי לא.

משה, בחצי שנה האחרונה יש כמה מחקרים של די-אספרטיק-אסיד בתור רכיב אפקטיבי להעלאת טסט באופן טבעי. כמדומני אפילו כמה חברות של תרופות מדף באירופה (סטייל "סופר-פארם") שחררו מוצר עם הרכיב הזה.
מה שכן, המחקרים הראו צריכה של כמות דיי גדולה מהרכיב בצורה אוראלית, מה שקשה לי להאמין שיכניסו בכמה כדורים מסכנים.

בכל מקרה, נראה יותר אמין מטריבולוס-חרטא.

לא יצא לי להשתמש, ולא ראיתי עדיין טסט-בוסטר שמכיל את הרכיב, אבל לא יקח הרבה זמן עד שרוב הטסט בוסטרים בשוק ירכבו על הגל (בין אם זה עובד או בין אם לא) ויכניסו את הרכיב הזה.

אשמח לראות את המחקרים, נשמע מעניין השאלה האם היה הבדל סטטיסטי מובהק במחקרים.

• פותח/ת השרשור
נכון שזה קצת גולש לפורום אחר, אבל כלומיד וטמוקסיפן לא עושים את זה?
הרי זה לא כל הפואנטה ב pct, לגרות את תאי הליידיג?

אם אני זוכר נכון [FONT=verdana, helvetica, sans serif]Androxon תפתח נושא בכל מקרה בפורום סטרואידים והמומחים יענו.
[/FONT]
קודם כל את המוצר אין בעיה להשיג בבית מרקחת אם אתה יודע לדבר יפה אז הפ ישחררו לך את זה בלי בעיה (מניסיון) וגם הכדורים הם לא כאלו יקרים הם עולים קצת יותר 30 כדורים ב 88.90 ש"ח מי שלא מאמין מוזמן לבדוק באתר http://www.shor.co.il/searchabc.asp?currentpage=5&q=A

בקשר לאנימל טסט

גם אני הזמנתי את המוצר הזה לפני חצי שנה מBB לא עשו שום בעיות במכס מלבד טופס הצהרה למשרד הבריאות שהמוצר באחריותי האישית לשימוש אישי כמו כן לגבי המוצר במילה אחת

ח א ר ט ה!!!

חבל על הכסף ובקשר אליך כנראה שהמשלוח היה בדואר מהיר ןדובר רבות כאן שאין לעשות את זה כי המוצר מחברת השילוח עובר לרוקח של המכס ומשרד הבריאות ואז לך תוכיח שאין לך אחות בכל מקרה המוצר הזה חוץ מכמעט לאשפז אותי לא הרגשתי כלום חבל על הכסף קח סייקל אמיתי כבר עדיף
חג שמח

למה זה טוב בכלל העלת טוסטסטורון אם יהיה לי גבוה גבוה גבוה איך זה עובד אני אישית ניסיתי 3 חודש טריבולוס והעלה לי מ7 ל13 במדד של הבדיקות דם במכבי שעשיתי אבל מה זה נותן והאם כדאי להמשיך...???

למה זה טוב בכלל העלת טוסטסטורון אם יהיה לי גבוה גבוה גבוה איך זה עובד אני אישית ניסיתי 3 חודש טריבולוס והעלה לי מ7 ל13 במדד של הבדיקות דם במכבי שעשיתי אבל מה זה נותן והאם כדאי להמשיך...???
למה זה טוב בכלל להקפיץ נושא בן 5.5 שנים?
פעם הבאה שים לב לתאריך הפוסט.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית