דיון ההתקדמות ה"נכונה" לאחר SS

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך

EMZ

משתמש על
14,464
105
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
27,416
14,464
105
מדוע דווקא הליניארית של ביל סטאר או מדקאו הן התכניות שהכי "מתאימות" לאחר סיום SS ולא למשל טקסס?

• פותח/ת השרשור
כן.
ואני לא רוצה לעבור עכשיו כי עדיין לא מיציתי ואני עדין לא תקוע. למרות שאני בה כבר 5 חודשים. -עם עליה של 13 ק"ג במשקל גוף. ז"א אני מנסה להוכיח לעצמי שלא נתקעתי על ידי כך שיש חופש ואני ישן ואוכל יותר.
ככה שזה לא משנה. אני לא שואל באופן אישי, אני שואל בכלליות כדי לדעת.
(ואין לי כח להיות חייב לראק)

נערך לאחרונה:
בסופו של יום 2 התוכניות מתוכננות להתקדמות שבועית.. just pick one of them

בטקסס גם תצטרך לעשות רוטציה בין הפרס לבנץ' פרס

בתור אחד שלא מבין הרבה אבל ניסה את שניהן (בערך), העדפתי להמשיך עם טקסס, הפירמידות הרגו אותי לפני הסט עבודה בכל התרגילים, ולפי דעתי גם טקסס בנויה פשוט מעולה לכאלה שלפעמים מפספסים שינה טובה או אוכל כי יש רק 2 אימונים בשבוע שבאמת חשובים, אז אם לא ישנת או לא אכלת יום או יומיים יש לך זמן להשלים אותם אחרי זה ולא יקרה כלום. אולי אני גם משוחד כי אני מעדיף להגיע למכון רק פעמיים בשבוע כי הוא רחוק (התאוששות עם סקוואטים כשאבא על הגב ל1ל)

עריכה: יש כאן באשכול שפתחתי פעם הרבה דברים ומידע שיכולים אולי לעזור:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=13559

נערך לאחרונה:
כן.
ואני לא רוצה לעבור עכשיו כי עדיין לא מיציתי ואני עדין לא תקוע. למרות שאני בה כבר 5 חודשים. -עם עליה של 13 ק"ג במשקל גוף. ז"א אני מנסה להוכיח לעצמי שלא נתקעתי על ידי כך שיש חופש ואני ישן ואוכל יותר.
ככה שזה לא משנה. אני לא שואל באופן אישי, אני שואל בכלליות כדי לדעת.
(ואין לי כח להיות חייב לראק)
אם שואלים אותך אתה יכול להגיד משקלים בלי להיות חייב.

אני הייתי מנסה 5x5 לפני טקסס מסיבה מאוד פשוטה - היא תוכנית "קלה" יותר מבחינת נפח. אם אני מתקדם באותו קצב של העלאת משקל וגם נמנע מלעשות 5x5 זה נשמע לי כמו No brainer.

אני עשיתי טקסס אחרי SS (בחיטוב), היה שואתי. אבל אח"כ עשיתי חודשיים תוכנית נפח עם 4x6 סקוואט פעמיים בשבוע (עם התקדמות שבועית) וזה שם בכיס הקטן את השואתיות של הטקסס. אני דווקא עם משה, אם מיצית (*אם*) את SS אולי תנסה נפח לכמה חודשים ואז תחזור לתוכנית כוח (בייחוד אם אתה רוצה לגדול).

אבל זה לא קשור לשאלה המקורית שלך - ריפ המליץ על טקסס אחרי SS, הלכתי אחרי ההמלצה של ריפ.

תגידו מה ריפטו/סטאר אומרים על התכניות אחד של השני למתאמן בינוני? כאילו, יש להם טיעונים כלשהם למה דווקא שלהם עדיפה על האחרת?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית