הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתחיל -SS, האם זה זמן מתאים?

avivchoen

משתמש משקיע
2,166
570
נק' מוניטין:
2,491
2,166
570
שלום LBS, קצת על עצמי.
בן 18, 1.80 משקל 90 ק"ג, 17%.
התאמנתי בלי הגיון ודגשים על אוכל שנה.

אני אמור להתגייס עוד 3 חודשים כנראה לחי"ר,
ורציתי לדעם האם מה שאני מתכנן הוא אפקטיבי?:

אני פסול סיירות, חריג חי"ר ככה שאני יכול להיות רק בגדודים,
ואני רוצה שיהיה לי קל יחסית בטירונות ולהתאמן בהתאם,
אני מעוניין להתחיל SS במידה ולעלות עכשיו 7-9 ק"ג ב-3 חודשים לא יפגע בי בטירונות.

*האם SS יקל עלי בטירונות בתחומים של מדסים מסעות עם משקל וכל שאר הדברים שעושים?
*האם זה נכון שאני ארד משמעותית באחוזי שומן בטירונות? ככה שאני לא צריך לדאוג עכשיו מלעלות באחוזי שומן?
*האם אפשר לשלב SS, ופיתוח סיבולת לב-ריאה ממוצעת, שיהיה קצת יותר קל בטירונות? להיותיותר מוכן..

אממ זהו בנתיים,
תודה ויום טוב 🙌🙌

• פותח/ת השרשור
לא יודע, אני רוצה לענות לך אבל אני מפחד שתרביץ בי איזה "טוב טוב שתוק אתה יודע הכל". לא קיבלת באן?

כן קיבלתי, קראתי, הפנמתי, טעיתי..
רשמתי שטויות ולא האמתי לכם, שאתם עם נסיון... :\

מה לעשות האמנתי למאמני חדר כושר מפגרים שלא יודעים כלום,
אני לא מתחנף ולא מתחנן שתענה לי כי יצאתי זבל,
רק שתדע..

אני יכול להגיד לך מהניסיון האישי שלי: SS מתאימה ועוזרת בכל תחום אפשרי בחיים ובתחום הספורטיבי.

מנסיון אישי עם הצבא?
כי זה הדבר הכי חשוב לי כרגע..
לא עם צבא. אבל הצלחתי לרוץ די מהר יחסית לאחר שלא רצתי במשך חודשיים. רצתי 8 קילומטר ב-40 דקות, לעומת זאת עשיתי ב-50 דקות.

חבר שלי הוא כדורגלן ולאחר שהוא התחיל לעשות סקוואט, מהירות הריצה השתפרה אצלו.

אבל יש גם תוכנית קרוספיט שהיא מאוד טובה לצבא (ועבודה קשה מאוד!).

בתור חייל קרבי שקרוב לשנתיים שירות, אני לא רואה שום קשר בין SS לטירונות. למעשה, עד כמה ש-SS זה נפלא ומועיל, אני חושב שמתאמן ממוצע בתוכנית הזו כולל התפריט העשיר במזון, יסבול חזק. מן הסתם זה יעזור לך אולי לסובב קיטבגים ושקים על האצבע בזמן שאחרים סוחבים בקושי על הגב, אבל לא כשמדובר על כל היום, כל יום. אולי אני מרחיק קצת עכשיו, אבל אני מניח שמתאמן SS לא רחוק מסתם בן אדם שמן ופדלאה כשזה מגיע לטירונות.
במבצעית זה כבר סיפור שונה, למרות שגם שם הסקוואט האינטנסיבי לא ממש תורם [בלשון המעטה] להליכות הארוכות בפעילויות השונות, עם כל הציוד שעליך.

מה כן לעשות לפני הטירונות? אני לא יפרסם כאן פורום מתחרה, אבל בוא נגיד שגוגל יכול לעזור לך למצוא מקום מתאים יותר לשאלה שלך או בכלל כל מה שנוגע בצבא.
בכללי: ריצות, שכיבות סמיכה, והרבה.

בתור חייל קרבי שקרוב לשנתיים שירות, אני לא רואה שום קשר בין SS לטירונות. למעשה, עד כמה ש-SS זה נפלא ומועיל, אני חושב שמתאמן ממוצע בתוכנית הזו כולל התפריט העשיר במזון, יסבול חזק. מן הסתם זה יעזור לך אולי לסובב קיטבגים ושקים על האצבע בזמן שאחרים סוחבים בקושי על הגב, אבל לא כשמדובר על כל היום, כל יום. אולי אני מרחיק קצת עכשיו, אבל אני מניח שמתאמן SS לא רחוק מסתם בן אדם שמן ופדלאה כשזה מגיע לטירונות.
במבצעית זה כבר סיפור שונה, למרות שגם שם הסקוואט האינטנסיבי לא ממש תורם [בלשון המעטה] להליכות הארוכות בפעילויות השונות, עם כל הציוד שעליך.

מה כן לעשות לפני הטירונות? אני לא יפרסם כאן פורום מתחרה, אבל בוא נגיד שגוגל יכול לעזור לך למצוא מקום מתאים יותר לשאלה שלך או בכלל כל מה שנוגע בצבא.
בכללי: ריצות, שכיבות סמיכה, והרבה.

איזה פורום מתחרה יכול לענות על שאלות שקשורות לכושר גופני והכנה לצבא?האתר של קרוספיט?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית