הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נייטרו+מונו או סופר פאמפ 250?

• פותח/ת השרשור yossid
  • פורסם בתאריך

yossid

משתמש מתחיל
52
0
נק' מוניטין:
-1
52
0
אז ככה אני מחפש משהו שיתן לי הרגשה טובה בזמן האימוןןןן כמו התיאורים שאמרו מהג'ק ואחרי שהג'ק לא פעל, החלטתי לעשות עוד נסיון אחרון ותגידו לי מה אתם חושבים
נייטרו +מונו או סופר פאמפ לפני האימון??🆘

חבל על הכסף...

אפדרין+קפאין/ קפאין+סוכר ענבים+טירוזין.

ובגדול, איזו הרגשה טובה במהלך האימון? אם אתה אוכל טוב ועובד כמו שצריך אין סיבה שלא תרגיש טוב גם בלי כלום אולי איזו כוס קפה.

אין לי מושג מה זה "נייטרו". רוצה "הרגשה טובה בזמן האימון", תקח קפאין. רוצה להוסיף כוח תוסיף קריאטין מונוהדרייט.
כל הקישקושים שדוחפים בסופר פאמפ רק יגרמו לך לשלשל חצי שעה אחרי שלקחת את המוצר.

• פותח/ת השרשור
מונו היידראט אני לוקח, את הקופאין באיזה צורה לקחת וכמה מ"ג צריך לפני האימון?

• פותח/ת השרשור
בנץ פרס-100-+
סקוואט- 35 כל צד גג 37
דדליפט לא עושה אבל גב אני עובד מתח רחב פול אוובר משקל די גבוה 35 ועוד כל מיני חתירות למינהן

אתה לא צריך לא סופרפאמפ ולא נעליים, הבעיה שלך היא או התזונה או האימונים.
בלי להעליב, יש ילדים בני 17 שכבר מזמן עוברים את המשקלי עבודה האלה עם תוכנית אימונים נכונה,
אתה פשוט מנסה לברוח כל הזמן אל תוספים דביליים.

• פותח/ת השרשור
לא ת'אמת אני מתאמן סה"כ 10 חודשים
ועלתי די יפה תזונה אני שומר כמו מטורף ותוכנית אימונים אני עושה
abc

מסכים לגבי הסופר פאמפ, גרם לי לשלשל כל פעם אחרי שהייתי צורך אותו.
האומנם נתן לי די כוח במהלך האימון, אבל זה רק בגלל רמת הקפאין הגבוהה שיש בו (כמו בג'ק והנו-אקספלוד).
ממליץ לך על כדור קפאין, וקריאטין מונו + סוכר ענבים, יעיף לך "ת'תחת" באימון ;)
בהצלחה.

אתה לא צריך שום דבר חוץ מלאכול ולהרים ברזל.
קריאטין מונו הדבר היחיד אולי.
תפסיק לנסות לקנות פורמולות וקשקושים כדי לכפות על תוכנית אימונים מחורבנת ומשקלים נמוכים.

אם הjack3d לא עזר לך, אולי פשוט מוצרים מהסוג הזה לא יעבדו עליך, כי תאכלס בקטגורייה הזאת ג"ק הכי חזק, תנסה לקחת קפאין+קריאטין תראה אךי זה יעבוד אליך, כמובן שאם אתה רוצה משהו קצת יותר חזק, יש לך אפדרין...

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הבנתי שהאפידרין זה בעיקר לשרפת שומן ועם הג'ק נחשב כ"הכי חזק" אחרי 3 וחצי סקופים אבלל זרםםםם אחד בפנים לא הרגשתי כלום. כודרי קפאין יש איזה חברה מסוימת או שהכל הולך?וכמה מ"ג יש בכדור?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית