הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתחיל השבוע סטרואידים -חדש- וזקוק ליעוץ

• פותח/ת השרשור manboy
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

manboy

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
אהלן חבר'ה ושבת שלום,
אני מתאמן חצי שנה אוכל כמו שצריך יושן כמו שצריך, יש גדילה סבבה.
אך לא מספקת, שורש הבעיה נעץ בגנטיקה שלי, גודל נורא לאט אם בכלל.
אומרים לי שגדלתי אך אני חושב שזה מעט.
ניסיתי הכל, אבקות חלבון גיינרים קיראטין וסוכר ענבים, החלפות תוכנית אימון.

אני גובה 183 שוקל 80 אז יש פוטנציאל .
לאחר הרבה נסיונות ותסכולים, החלטתי לקחת סטרואידים, פניתי לחבר שיש לו ניסיון עם זה והוא שבוע הבא הולך איתי לקנות.

אני צריך את היעוץ שלכם לדעת שהכל בסדר, כי גם מי שחושב שהוא יודע לפעמים טועה.
הוא אמר שאני אעשה סייקל קטן התחלתי של חודש ושבוע עם החומרים דיאנבול DIANABOL וטסטוסטרון ספיונאט - TESTOSTERONE CYPIONATE .

ולגבי PCT, השלב האחרון הוא אמר שלא צריך....והגוף יכול להתאושש לבד...

קראתי שדיאנבול עושה פטמות ויש תופעות לוואי וזה אז קצת נלחצתי.

מה אתם אומרים?🆘 🆘

תודה מראש לכל המסייעים בבקשה רק מסייעים

תמונות אעלה בהמשך..........

אני לא יתייחס לחלק של הסייקל כי אין לי ידע אבל מתאמן חצי שנה ורוצה לקחת חומרים, נראה לי קצת מוקדם.
ד"א בן כמה אתה?

אתה מלא בשטויות ובסתירות. איך מצד אחד "יש גדילה סבבה" אבל "גודל נורא לאט אם בכלל"? איך אתה מתאמן רק חצי שנה, החלפת כמה תכניות, ומצפה שתראה תוצאות?

אתה צריך להקדיש חצי שנה לתכנית אחת כדי להיות בטוח שהיא לא עובדת. אם אתה מחליף תכנית כל כמה חודשים אל תצפה לכלום.

וסטרואידים זה לאנשים מתקדמים עם ניסיון רב באימונים ועם משקלי עבודה גבוהים שכבר הגיעו לקצה היכולת הטבעית שלהם.

סטרואידים זה לאנשים שידעו איך להתקדם מתכניות האימונים ומהתזונה שלהם, לא לאנשים שלא מצליחים להתקדם כבר בתחילת הדרך וחושבים שסטרואידים יפתרו להם את הבעיות בדרכי קסם.

סטרואידים לא יועילו לך בכלל אם אתה לא יודע איך להתאמן. ונראה שאתה לא יודע כי לא הצלחת להתקדם באופן טבעי.

שוב, לוקחים סטרואידים כשרוצים לסחוץ את המיץ מהגוף כדי להיות מסוגל להתאמן עוד ולהתאושש מהר יותר ולהשיג יותר מכל אימון. במצב הנוכחי שלך אתה סתם תהרוס לעצמך את הגוף.

גבר תתפוצץ מהאימונים לפי מה שרשמת עוד לא הגעת לפיק שלך חצי שנה בחדכ זה ממש כלום בשביל לקחת סטרואידים אני בטוח שמישהו שיכנע אותך או שראית תוצאות של מישהו שלוקח ומאוד מגרה אותך להגיע גם לתוצאות , תאכל טוב לך לפורום אימונים יעזרו לך שם תישן כמו שצריך ושבאמת תגיע למצב שאתה עושה הכול ולא גודל תחשבו על זה ורק אחרי שתקרא מאמרים ומדריכים על זה כי זה לא אבקת חלבון אתה הולך לשחק עם ההורמונים שלך .... לא משחק ילדים בכלל

בהצלחה

אני בניגוד לאחרים לא ממש אכפת לי אם אתה מתאמן יום או 5 שנים, אבל כן אכפת לי שתדע קודם לאכול ולהתאמן, מה שסביר להניח אתה לא יודע כרגע או שאפילו לא רוצה לדעת ורוצה רק לקבל קיצורי דרך כמו חומרים. אני לא בא להטיף לך כי לא ממש אכפת לי מה תעשה, בסופו של דבר זה הגוף שלך.
לגבי ה PCT בסוף והגוף יתאושש לבד, זה בין הדברים המגוכחים ששמעתי, כל סייקל אפילו הכי פשוט והכי חלש שיש מחוייב ב PCT.

מחזק את משה, אתה התחלת סייקל מבלי לדעת מה אתה בכלל לוקח.
איפה הכוריגון אצלך בסייקל?

חבל שאתה מתחיל מבלי לדעת מה אתה עושה.

PCT הוא חובה. מי שאמר לך שלא חובה, הוא שקרן שלא אכפת לו מהבריאות שלך, אלה רק מהכסף שלך.
ואל תעלב, אבל 183 על 80 קילו זה אומר שיש לך עוד דרך ארוכה לפני שתחשוב על חומרים.
קח את החומרים, זרוק אותם לאסלה. אתה מבחינה פיזית לא הגעת לשלב הזה שאתה צריך לחשוב על זה אפילו, וגם בן אדם שאומר לך שלא צריך ת'ראפיה אחרי הסייקל הוא שקרן שמזלזל בך ולא ממש אמין. תבדוק טוב טוב איזה חומר קבלת לידיים שלך.

לא צריך PCT רק אם הוא מוכר לך סוכריות מנטוס.

• פותח/ת השרשור
ההודעה שלך נמחקה.

יש דרך לרשום הודעות, תלמד לרשום ובלי מליון נקודות ככה: .................

גנטיקה זה סתם תירוץ.. זה לא שאנשים אחרים נולדו מוטציות שיכולות הכל!
אתה פשוט מתעצל להרים כבד ולאכול המון-זה לפחות דעתי בעניין..

אנחנו באמת יודעים יותר ממך. לא עלית, אתה לא יודע להתאמן ולאכול. הכי פשוט ״להאשים״ את הגנטיקה, זה תירוץ לעצלנים.

אתה פשוט אידיוט,אין לי מילים ואני לא יודע מאיפה בכלל להתחיל.
ברגע שיהיו לך בעיות בתפקודי כבד תבין למה אנשים "עוקצים" אותך או יורדים עליך.

סתם שאלה גנטיקה גנטיקה, אתה חושב שהסטוראידים ישנו לך את הגנטיקה?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית