הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פרוייקט התרומות ירד מהפרק + עידכון דף ייעוץ אישי + עידכונים שונים

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
עידכנתי את דף הייעוץ האישי לייעוץ אישי בלבד, כל העניין של התרומות בפורום ירד מהפרק אנו לא צריכים את זה יותר נכון לעכשיו ומתמודדים היטב עם החסויות באתר.

למי שרוצה להתעדכן במידע החדש:
http://www.lbs.co.il/consultation.php

מי שמכיר אנשים שצריכים ייעוץ אישי או שרוצים כאלו, אתם מוזמנים להפנות אותם לאתר. יש לנו כבר מספר לקוחות וכולם מרוצים מהעניין (למרות שזה באינטרנט וזה "מפחיד" קצת אנשים).
אני לא חושב שיש מקום אחר שיביא מעקב ועצות על בסיס יומי ואפילו שעתי הייתי אומר (בגלל שאני נכנס לאתר מספר פעמים ביום) - כמו הייעוץ שניתן באתר.

בנוסף אנחנו מתחילים כנראה להריץ פרוייקט של מאמנים אישיים ופירסומם באתר (בחינם) - ככה שאם אתם רוצים להתפרסם באתר שלחו לי הודעה פרטית או מייל (מופיע בחתימה).

כל הכבוד ואני מקווה שתבססו מודל ליצירת רווחים מוצלח ויציב, בהצלחה 😃

משה אני רוצה להגיד לך כל הכבוד , אתה מצליח למסחר את הפורום וגם לשמור אותו על הגל שהפורום נמצא גם לפני כל עניין המסחור

היי משה,
לא הבנתי אם בסוף צריך לתרום לאתר בייעוץ אישי או שלא?
לפי מה שהבנתי מהנושא הזה לא,
אבל לפי הקישור שהבאתה זה עולה:98sf:
מבולבלים?
גם אנחנו.

• פותח/ת השרשור
הייעוץ אישי הוא ייעוץ אישי לכל דבר, לא צריך "לתרום" כדי להשתתף בייעוץ האישי אלא נדרש פשוט לשלם כסף על שירות, בדיוק כמו שירות של תזונאי ספורט או מאמן אישי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית